Kolin juhannus

Hyvää mittumaaria 24.–26.6.2022!

Juhannuksen aikaan Kolilla on paljon nähtävää ja koettavaa. Yötöntä yötä voi Kolilla viettää kansallismaisemaa ihaillen, kokoontumalla katsomaan juhannuskokkoa, syömällä hyvin alueen ravintoloissa tai osallistumalla tapahtumiin.

Katso Kolin juhannusohjelma alta. Kesäkuun muut palvelut, tapahtumat, ohjelmat ja aukiolot tai lataa esite: Kolin kesäkuu_2.pdf

Kolin sataman ja Kolin Ryynäsen juhannus

Juhannusaattona 24.6. Kolin Satamaravintolalla voit nauttia koko päivän hyvästä ruuasta ja raikkaista juomista terassilla aivan Pielisen rannassa. Pihassa on grilli kuumana ja voit ostaa vaikka laiturilla syötäväksi Polvijärven Liha-Aitan makkaroita. Terassikansaa ilahduttaa trubaduuri Tiina Helinä klo 13.00.

Päivän aikana Koli Activen varustevuokratarjouksia on-stoppina klo 10–15. Lähde melomaan Pieliselle kajakilla tai kanootilla, testaa SUP-lautaa tai maastopyörää.

Kokko syttyy noin klo 19.30–19.45 sään niin salliessa.

Sataman kokon jälkeen meno jatkuu Kolin kylällä Kolin Ryynäsessä, missä esiintyy legendaarinen Masa Mainds Duo klo 21.00! Ryynäsellä on laaja terassi, missä voi nauttia yöttömän yön tunnelmasta.

Juhannuspäivänä 25.6. Kolin satamassa perinteiset laituritanssit Tiina Helinän ja haitaristi Timo Hacklinen tahtiin klo 13.00–15.00 (sis. 30 min tauko). Non-stop varustevuokratarjouksia - juhannusaaton juhlaväsymys katoaa mukavasti vaikka virkistävällä SUP-lautareissulla.

Juhannuspäivän ohjelma jatkuu Kolin Ryynäsessä klo 20.30 Terassikaraoken merkeissä.

Limusiinipalvelu kuljettaa Kolin alueella molempina päivinä klo 15.00 alkaen. Tilaa luksuskyyti kaveriporukalle tai vaikka vain itsellesi! Tilaukset p. 0400 857 557.

Lisää tietoja ohjelmasta ja aikataulusta löydät Koli Activen tapahtumasivulta Facebookissa.

Koli Campingin juhannus

Tervetuloa viettämään juhannusta Kolin hienoimmalle hiekkarannalle Koli Campingin leirintäalueelle Merilänrantaan (Hiekkaniementie 12). Perheystävällistä hienohiekkaista uimarantaa on satoja metrejä, ja koirille on myös oma ranta

Juhannusaattona 24.6.2022 klo 19 alkaen harmonikkataituri Pekka Jolkkonen musisoi. Juhannuskokko sytytetään noin klo 20.30 sään salliessa. Lue lisää Koli Campingin juhannuksesta.

Kesäkahviosta saat grillimakkaraa, kahvia ja teetä, limonadia, karkki ja jäätelö – ei anniskeluoikeuksia. Rauhallista tunnelmaa luonnon helmassa, Pielisen äärellä!

Saunavuorot juhannukseksi voit varata leirintäalueen peräkärrysaunoista. Saunasta pääset pulahtamaan Pielisen virvoittavaan veteen.

Koli Campingin vuokraamosta voit vuokrata menopelit maalle ja vesille: vuokrattavana on sähköpyöriä, tandempyörä, sähköskootteri, kajakkeja, sup-lautoja, soutuveneitä, sähkömoottoriveneitä ja pulpettivene 20 hv.

Leirintäalueella voit yöpyä teltassa, asuntoautossa tai -vaunussa. Tai oletko jo koittanut nukkua puumajoite Tentsilessä? Niitäkin Koli Campingistä löytyy!

Vietä rauhallinen, luonnonläheinen juhannus Koli Campingissä Pielisen rannalla!

Grillibuffa Rinnetuvan terassilla pe 25.6. ja la 26.6. klo 18–21

Grilli-illat jatkuvat Ukko-Kolin Rinnetuvalla (Rantatie 27)  myös juhannuksena!

Tarjolla on monenlaisia kesäherkkuja Rinnetuvan normaalin tarjonnan lisäksi. Rinnetuvan grilli-iltoina maisemahissi palvelee klo 21 asti. Katso Grilli-illan menu täältä. Liput Grilli-iltaan voit ostaa etukäteen KoliStore verkkokaupasta! (Verkkokaupan myynti loppuu 2 päivää ennen tapahtumaa, sen jälkeen liput suoraan Rinnetuvalta).

Tervetuloa herkuttelemaan hyvällä grilliruualla!

Saaristoristeily ja venekuljetukset kansallismaisemassa M/Y Elektralla

Koe Kolin kansallismaisema ja nauti Pielisen kauniista luonnosta. Kaunis 11-paikkainen puuvene M/Y Elektra vie noin tunnin risteilylle Pielisen saaristomaisemiin. Lähdöt Kolin satamasta to 23.6. alkaen (ei tiistaisin) klo 14:30. Hinta 43 €/hlö. Paikkoja on rajoitetusti, osta risteily ennakkoon KoliStoresta!

M/Y Elektra kulkee myös säännöllisesti Kolilta Vuonislahteen. Myös nämä matkat voit ostaa KoliStoresta! Matkalla vene pysähtyy Kelvänsaaressa Tarina-Ahossa. B&B Tarina-Aho on uniikki kohde vehreällä Kelvänsaarella keskellä Pielistä. Voit yöpyä huoneissa tai aitassa, tilata ennakkoon illalliskorin tai varata saunavuoron. Rannassa on myös suuri savusauna, joka lämpenee perjantaisin yleisiin vuoroihin (15 €/hlö).Vuonislahdessa voit tutustua vireään kylään tai käydä Eva Ryynäsen Paaterissa, johon on matkaa Vuonislahden satamasta reilu 5 km. Paateriin pääsee myös kävellen tai pyörällä Paaterinpolkua.

Lisätietoja Kolin Matkailu Oy:n myyntipalvelu, sales@koli.fi, p. 050 553 3023.

Juhannusaatto Vuonislahdessa

Pielisen toisella puolella Vuonislahdessa juhannusaattoa vietetään juhannustanssien ja juhannuskokon merkeissä. Perjantaina 24.6. juhannustanssit tanssitaan Vuonislahden tanssilavalla klo 20. (Osoite Vuonislahdentie 181 E, samassa pihapiirissä on Vuonislahden Seurojentalo.) Esiintymässä Neitoset -yhtye, Suomen mestarit vuosimallia 2019!

Juhannuskokko syttyy Vuonislahden satamassa (Tolkintien päässä satamassa) pe 24.6. klo 22, mikäli metsäpalovaroitus ei ole voimassa.

Tervetuloa viettämään perinteistä kyläjuhannusta!

Majoitusta kannattaa kysyä!

Kolin ydinalueella on muutamia majoituskohteita peruutusten vuoksi vapaana. Koko matkailualueella tarjontaa on vapaana enemmän. Reaaliaikaisen tilanteen saat Kolin matkailuneuvonnasta, he auttavat myös lomapaikan valinnassa ja lomasi suunnittelussa: info@koli.fi ja p. 045 138 7429. Tutustu kohteisiin: www.koli.fi/majoitus.

Show your Kli