Ruskan lumoa kansallismaisemassa

Syksyn lomaa Kolilla

Kolin kansallismaiseman tietävät kaikki, mutta kuinka olet tuntenut sen? Kansallispuisto ja -maisemat kutsuvat sinut ja ystäväsi rentoutumaan ja hemmottelemaan.

Syksyinen aamusi alkaa patikointiretkellä juuri sinne kansallispuiston keskelle, josta avautuvat Suomen kuvatuimmat maisemat. Ruskan värit leikkivät sumuisessa maisemassa – aamun hetki on taianomainen. Voit retkeillä omalla porukalla tai lähteä matkaan oppaan johdolla. Matkalla nautit lämmintä juotavaa tai voit päättää retken kotalounaalla.

Päiväsi jatkuu Kolin kylän keskellä sijaitsevassa Kolin Ryynäsessä, jossa Jean-Francois ja Darja uudistavat Kolin ruokakulttuuria. Ryynäsen suosituimpia annoksia ovat Pielisen kuhasta tehty fish & chips ja lähitiloilla tuotetusta pihvilihasta tehty burgeri –  näitä et saa muualta.  Kymmenien olut- ja siiderimerkkien joukosta poimit testivoittajan, viiden tähden siiderin – Carelia Cider Batchin!
Ruuan päälle jotain leppoista ohjelmaa. Suuntaat matkasi Paimentuvalle ja issikoiden pariin. Sympaattisten islanninhevosten kanssa aloittelet kentällä ja sen jälkeen ratsastat lähimetsissä. Vaelluksen jälkeen syöt retkieväät.
Kun päivä on painumassa jo mailleen jätät liikunnan rasitukset Koli Relax Span altaisiin ja saunojen lauteille. Koli Relax Spa on Suomessa uniikki hemmottelukylpylä, jossa kuljet oman saunapolkusi. Polun aikana käyt saunoissa ja altaissa sekä hoidat kehoasi Lumenen tuotteilla. Kuorit, puhdistat ja kosteutat – nautit saunan lämmöstä.
Kruunaat päiväsi illallisella skandinaavisessa Grill it! -ravintolassa Break Sokos Hotel Kolilla. Valitset puuhiiligrillissä valmistetun pihvi- tai kala-aterian tai suosikkisi löytyy vegaaniselta menulta. Tunnelma rauhoittaa ja päivän ihanat hetkesi palaavat mieleesi  - Koli on antanut elämän suuria kokemuksia.
Tervetuloa vieraaksemme! Majoitusta Kolilla on 350 lomamökissä, huoneistoissa, maatilamajoituksessa, hostelleissa ja hotellissa. Vertaile ja varaa oma lomapaikkasi. Lomapaikan valinnassa ja lomasi suunnittelussa sinua auttaa Kolin matkailuneuvonta, info@koli.fi ja p. 045 138 7429.

Show your Kli