Kolin alueen kartat

Palvelu- ja retkeilykartta, pyöräilykartta, Pielisen Kierros -pyöräilykartta ja talvikartta

Kolin palvelu- ja retkeilykartta

Kolin alueen palvelu- ja retkeilykartta sisältää reitit niin lyhyemmälle retkelle kuin Herajärven Kierroksen 60 kilometrin rengasreitille. Kartat ovat: aluekartta Juuka–Koli–Kontiolahti–Vuonislahti, kansallispuiston pohjoispään kartta (1:20 000) sekä Kolin alueen ja koko Herajärven Kierroksen sisältävä kartta (1:50 000). Karttaan on merkattu muun muassa reittiehdotuksia, näköalapaikkoja, etäisyyksiä, palveluja ja kansallispuiston alueelle risteysnumerot, jotka auttavat poluilla suunnistamisessa. Lue lisää luontokohteista: www.koli.fi/luonto. Karttaan pääset tutustumaan täältä. Kartan hinta on seitsemän euroa. Tervetuloa Kolille retkeilemään!


Kolin pyöräilykartta

Kolin alueen pyöräilykartasta (1:50 000) löytyvät niin maastopyöräilyreitit kuin runsas tieverkosto, joka vaaramaisemassa tarjoaa haastetta myös vaativammalle pyöräilijälle. Huomionarvoista on, että esimerkiksi Kolin kansallispuiston poluilla pyöräily ei ole sallittua. Pyöräilyreittejä ei ole merkitty maastoon. Lisätietoja pyöräilystä: www.koli.fi/pyoraily. Karttaan pääset tutustumaan täältä. Kartan hinta on kolme euroa.


 

Pielisen Kierros pyöräilykartta

Pielisen Kierros -pyöräilykartassa (1:40 000) on esitetty reittiehdotus Suomen neljänneksi suurimman järven, Pielisen ympäri pyöräilyyn taukopaikkoineen ja nähtävyyksineen. Halutessaan voi kiertää koko reitin tai osia siitä. Koko reitin kiertämiseen kannattaa varata useampia päiviä. Kolin ja Vuonislahden välillä voi hyödyntää vesibussi Suvityttöä, joka ottaa myös pyöriä kyytiin, www.koli.fi/risteilyt. Lisätietoja pyöräilystä: www.koli.fi/pyoraily. Karttaan pääset tutustumaan täältä. Kartan hinta on viisi euroa.


Ladut ja moottorikelkkareitit

Ladut ja moottorikelkkareitit -kartta (1:70 000) esittelee Kolin alueen latuverkoston, moottorikelkkareitit ja palveluita talviaikaan. Kolin latuverkostoa on enimmillään noin 80, josta valaistua latua on 25 kilometriä. Lue lisää laduista: www.koli.fi/ladut. Karttaan on merkitty myös latujen vaikeusasteet helpoimmat sinisellä, vähän haastavammat punaisella ja haastavimmat mustalla.  Kolin jäätie on merkattu karttaan (www.koli.fi/jaatie). Karttaan pääset tutustumaan täältä. Kartan hinta on viisi euroa.


Show your Kli

Our web service uses cookies, read more. by proceeding you accept the use of cookies [I accept the terms]
OK