Kolin alueen kartat

Palvelu- ja retkeilykartta, pyöräilykartta, Pielisen Kierros -pyöräilykartta ja talvikartta

Kolin palvelu- ja retkeilykartta

Kolin alueen palvelu- ja retkeilykartta sisältää reitit niin lyhyemmälle retkelle kuin Herajärven Kierroksen 60 kilometrin rengasreitille. Kartat ovat: aluekartta Juuka–Koli–Kontiolahti–Vuonislahti, kansallispuiston pohjoispään kartta (1:20 000) sekä Kolin alueen ja koko Herajärven kierroksen sisältävä kartta (1:50 000). Karttaan on merkattu muun muassa reittiehdotuksia, näköalapaikkoja, etäisyyksiä, palveluja ja kansallispuiston alueelle risteysnumerot, jotka auttavat poluilla suunnistamisessa. Lue lisää luontokohteista: www.koli.fi/luonto. Karttaan pääset tutustumaan täältä. Verkkokaupasta ostettuna kartan hinta on yhdeksän euroa (sisältää toimituskulut). Kartta toimitetaan postitse. Tervetuloa Kolille retkeilemään!


Kolin pyöräilykartta

Kolin alueen pyöräilykartasta (1:50 000) löytyvät niin pyöräilyyn sopivat latupohjat, metsätiet ja polut kuin runsas hiekkateiden verkosto, joka vaaramaisemassa tarjoaa haastetta myös vaativammalle pyöräilijälle. Huomaathan, että Kolin kansallispuiston poluilla pyöräily ei ole sallittua. Pyöräilyreittejä ei ole merkitty maastoon. Lisätietoja pyöräilystä: www.koli.fi/pyoraily. Karttaan pääset tutustumaan Kolin Matkailun Issuu-julkaisussa täältä. Verkkokaupasta tilattuna kartan hinta on viisi euroa (sisältää toimituskulut). Kartta toimitetaan postitse.


 

Pielisen Kierros pyöräilykartta

Pielisen Kierros -pyöräilykartassa (1:40 000) on esitetty reittiehdotus Suomen neljänneksi suurimman järven, Pielisen ympäri pyöräilyyn taukopaikkoineen ja nähtävyyksineen. Halutessaan voi kiertää koko reitin tai osia siitä. Koko reitin kiertämiseen kannattaa varata useampia päiviä. Kolin ja Vuonislahden satamien välillä Pielisen poikki voi hyödyntää venekuljetuksia, joihin voi ottaa myös pyöriä kyytiin. Lue lisää www.koli.fi/risteilyt ja www.koli.fi/veneily. Lisätietoja pyöräilystä Kolilla: www.koli.fi/pyoraily. Karttaan pääset tutustumaan täältä. Verkkokaupasta tilattuna kartan hinta on seitsemän euroa (sisältää toimituskulut). Kartta toimitetaan postitse.


Ladut ja moottorikelkkareitit

Ladut ja moottorikelkkareitit -kartta (1:70 000) esittelee Kolin alueen latuverkoston, moottorikelkkareitit ja palveluita talviaikaan. Kolin latuverkostoa on enimmillään noin 80, josta valaistua latua on 25 kilometriä. Lue lisää laduista: www.koli.fi/ladut. Karttaan on merkitty myös latujen vaikeusasteet helpoimmat sinisellä, vähän haastavammat punaisella ja haastavimmat mustalla. Myös Kolin jäätie on merkattu karttaan (www.koli.fi/jaatie). Karttaan pääset tutustumaan Kolin Matkailun Issuu-julkaisuissa täältä. Kartan hinta on seitsemän euroa (sisältää toimituskulut) ja se toimitetaan postitse.


Show your Kli