Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Aktiviteetit / Kesäaktiviteetit

Kesäaktiviteetit Kolilla ja lähialueilla


Maisema lumoaa ja hiljentää vaarojen laelta tai Pielisen rannasta. Kolin kansallispuisto ja lähiluonto tarjoilee ihmeteltävää vaarojen laella, saarissa, hiekkarannoilla, kukka-ahoilla ja vaikka luolaretkellä.

Laaja Pielinen ja muut vesistöt tarjoavat puitteet vesiretkeilyyn, kalastukseen tai rannalla lekotteluun. Retki Ruunaan koskien tärskyissä tuo puolestaan vauhtia elämään. Luonnossa viihtyvälle ulkoilijalle Koli antaa paljon. Kolin Retkiviikko heinäkuussa on ulkoilijan unelmaviikko!

Luonnon lisäksi kesällä kukkii myös Kolin ohjelmatarjonta. Kesän kulttuuritarjonta Kolilla, Vuonislahdessa, Suomen Kivikeskuksessa, Lieksassa ja lähiseudulla on mittavaa! Kansallismaisemassa on hyvä puuhastella kesäharrastuksia: tikanheittoa, veneilyä, melontaa, kalastusta, patikointia, pyöräilyä, ratsastusta...

Kansallispuiston laitumilta löydät lampaita ja kaunista Itä-Suomen karjaa eli kyyttöjä. Kesällä 2010 pidettiin Kolin laitumilla jopa kyyttöjen ja lapinlehmien missikisat. Metsähallituksen kautta varattavat lammaspaimenviikot ovat olleet viime vuosien ehdoton kesähitti.

 • Majoitus
 • Aktiviteetit
 • Palvelut
 • Käyntikohteet ja nähtävyydet
 • Reitit
-
Näytä palvelut
Hakutuloksia ei löytynyt
Hakutuloksia päivitetään
Näytä vain varattavissa olevat

Pinta-ala m2
Makuuhuoneita kpl
henk
Alue
Varaa Tutustu
Online
Varattu
Odota hetki Ladataan lisää......

{Name}

Pinta-ala {Area} m2
Makuuhuoneita {Bedrooms} kpl
{Adults} + {ExtraBeds} henk