Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €

Kalastus Pielisellä ja Kolin alueella

kalastus.jpg

Koli sopii erinomaisesti myös kalastuksen ystäville. Koli on Suomen viidenneksi suurimman järven, Pielisen rannalla. Pielisen noin 90 000 hehtaariin mahtuu monenlaista kalamiehen ja -naisen saalista. Pielisen vesissä ui saaliskaloista mm. taimen, lohi, ahven, kuha, hauki, lahna ja muikku.

Pielisen Retken kalastusretket

Pielisen Retki tekee kalastusretkiä koko Pielisen alueella, mutta pääsääntöisin lähtö on Kolin satamasta. Asiakkaan kanssa sovitaan etukäteen kalastettava kalalaji ja kalastusmuoto (jigi-, painouistin- tai perinteinen viehekalastus) Lisäksi retkille on mahdollista ostaa ruokapalveluita. Kysy myös yön yli tai useamman päivän kalastusvaihtoehtoja.
Majoitusvaihtoehtoja ovat mm. hotelli, mökki, teltta tai laavumajoitus.
Yhteystiedot: Pielisen Retki, Karjalankatu 4 (sisäpiha), 75500 Nurmes (1.5. alkaen), p. 044 377 9334, info@pielisenretki.fi, www.pielisenretki.fi.

Kalastuslomalle Hattusaareen

Suomen neljänneksi suurin järvi Pielinen on jylhä ja kalaisa vesistö. Tule kalastamaan meille. Kavereittesi tai perheesi kanssa. Meillä yhdistyy mainiosti luonnonläheinen lomailu ja laadukas majoitus järeissä pyöröhirsi-huviloissa. Oma ranta ja mainio rantasauna. Vuokrattavana useita moottoriveneitä. Tai tuo oma veneesi. Isommankin uisteluveneen pudotus onnistuu Hattusaaren sillan kupeella betoniluiskalta. Paljon lisää sanoja ja kuvia: www.kolicarelia.fi.

Kalastusretket Pielisellä

Suuri Pielinen ja muut seudun vesistöt tarjoavat antejaan omatoimiselle kalastajalle. Voit myös lähteä opastetulle retkelle joko kalastamaan tai muuten vain veneilystä nauttimaan.

Tilauksesta kalastus- ja maisemaristeilyjä Pielisellä tekee Eino Nuutinen, p. 040 776 3435.


Kalastus Ruunaan koskilla


Ruunaan kosket soveltuvat niin kalastuksen aktiiviharrastajille kuin harjoittelijoillekin. Koskista nousee taimenta, harjusta ja kirjolohta ja toki myös normaaleimpia järvikaloja. Kalastukseen tarvitset viehekalastusluvan, lisätietoja löydät täältä

kalastus_ruunaalla_812_217.jpg

Kalastusretket Ruunaalle

Ruunaan koskilla opastettuja kalastusretkiä tekevät Ruunaan Matkailu


Kalastuksenhoitomaksu


Kalastonhoitomaksu 2017 lupa oikettaa viehekalastamiseen yhdellä vavalla ja vieheellä lähes koko Suomen alueella. Tarvitset aina tämän kalastusluvan myös muuhun kalastukseen varsinaisen kalastusluvan lisäksi jos olet 18-64 vuotias. Tätä lupaa ei tarvita pilkkimiseen ja ongintaan.

Kaikkien 18-64-vuotiaiden jotka harrastavat muuta kalastusta kuin pilkkimistä tai onkimista on suoritettava valtion Kalastonhoitomaksu 2017. Jos on mukana ainoastaan apulaisena (kuten verkonsoutajana) eikä käsittele pyyntivälineitä pyyntitapahtuman yhteydessä, kalastonhoitomaksua ei tarvitse suorittaa.

"Muunlaista kalastusta kuin onkimista tai pilkkimistä harjoittavan 18-64-vuotiaan henkilön on suoritettava valtiolle kalastonhoitomaksu. Kalastonhoitomaksu on 39 euroa kalenterivuodelta, 12 euroa seitsemältä vuorokaudelta ja 5 euroa vuorokaudelta. Kalastonhoitomaksua ei kuitenkaan peritä alle 18-vuotiaalta eikä 65 vuotta täyttäneeltä eikä henkilöltä, joka harjoittaa onkimista tai pilkkimistä. Onkimisena pidetään sellaista kalastusta, jota harjoitetaan vavalla ilman heittokalastukseen soveltuvaa kelaa ja jossa vapa tai siima on onkijan kädessä tai käden ulottuvilla eikä vieheenä ole pilkki, uistin, perho tai muu keinotekoinen laite. Pilkkimisenä pidetään kalastusta siimaan kiinnitetyllä pystysuunnassa liikuteltavalla pilkillä, siimaa kädessä pitäen tai lyhyehköä heittokalastukseen soveltumatonta vapaa käyttäen."

Valtakunnallisen kalastuksenhoitomaksun voit suorittaa täällä.
Ohjeet kestävään kalastukseen.

Pielisen viehelupia voit ostaa esim. seuraavista paikoista: Sale Koli 010 762 3300 (vain alueelliset kalastusluvat, ei valtion kalastuslupaa)
ABC-Liikenneasema, Nurmes puh. (010) 763 7562
Konesola Kirkkokatu 16, Nurmes puh. (013) 480 180

 • Majoitus
 • Aktiviteetit
 • Palvelut
 • Käyntikohteet ja nähtävyydet
 • Reitit
-
Näytä palvelut
Hakutuloksia ei löytynyt
Hakutuloksia päivitetään
Näytä vain varattavissa olevat

Pinta-ala m2
Makuuhuoneita kpl
henk
Alue
Varaa Tutustu
Online
Varattu
Odota hetki Ladataan lisää......

{Name}

Pinta-ala {Area} m2
Makuuhuoneita {Bedrooms} kpl
{Adults} + {ExtraBeds} henk