Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €

Minigolf

 

Kolin kotiseutuyhdistyksen ylläpitämä avoimen taivaan minigolfrata Kolin Vaarat on Kolin kylän keskustassa, Sale Kolin vieressä. Minigolfradalla on yhteensä 12 rataa, jotka on nimetty Kolin vaarojen mukaan. Pelatessa voit ajatusjuosta samaiset vaarat läpi... ilman hikeä. Rata on rakennettu ensisijaisesti hauskanpitoa ja yhdessäoloa ajatellen, mutta siellä voi ottaa myös kilpailut muiden samanhenkisten kanssa.

Pelin jälkeen voi ostaa jätskin ja virvokkeita esim. Kolin Salesta, Koli Seasonista tai Kolin Ryynäsestä (kaikki radan näköpiirissä). Minigolfradan vieressä on myös laavu nuotiopaikalla ja kahdella pöydällä (6+6), joten alueella voi perheet ja kaveriporukat viihtyä pidempäänkin. Lisäksi frisbeegolfrata on ihan vieressä.

Mailoja saa vuokrattua ma–pe Kolin matkailuneuvonnasta ja la–su Kolin Salesta. Mailan/pallon vuokra maksaa 10 euroa ja mailan palauttaessa saa takaisin 5 euroa. Pallo jää viimeisellä radalla 12. reiässä olevaan laatikkoon. Minigolfradan luona on säännöt pelin pelaamiseen. Oma lyöntitulos kannattaa kirjoittaa ylös ja ilmoittaa neuvontaan, sillä parhaat tulokset kerätään tuloslistaan.

Kolin matkailuneuvonnan sijainti ja aukioloajat sekä Sale Koli sijainti ja aukioloajat.

Kolin alueella minigolfia voit pelata myös Hattusaaren Rantamajoilla. Rata on yhdensänreikäinen. Hinnat: 5 €/aikuinen ja 3 €/lapset.