Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Aktiviteetit / Kesäaktiviteetit / Opastetut retket

Opastetut retket

 

Kolilla on loistavat mahdollisuudet retkeilyyn ja vaellukseen. Retkelle voit lähteä myös opastetusti. Opastettuja retkiä tarjoavat Feel Koli, Koli Activ Oy ja Karu Survival.

Feel Koli luontoretket

FeelKoli_812_217_vari.jpg

Feel Koli luontoretket kaikkina vuodenaikoina, kiireettömästi ja luonnosta nauttien. Viikoittaiset retket alkaen yhdelle henkilölle, sesonkina takuulähdöt. Ryhmille tilauksesta ohjelmapalveluita ympäri vuoden. Patikka- ja lumikenkäretkien lisäksi tuotteina mm. Naurua luonnossa, Laulukimppu sekä Luonto voiman antajana -retki.

Feel Koli luontoretkillämme koet Kolin monipuolisen luonnon kiireettömästi liikkuen. Retkillämme tutustut luonnon lisäksi Kolin historiaan, kulttuuriin ja taruihin – liikunnan riemua unohtamatta. Sesonkiaikoina kesällä ja talvella teemme takuulähtöjä, joille yksittäinenkin retkeilijä on tervetullut ilman ennakkoilmoittautumista. Muille viikoittaisille retkillemme pääset mukaan ennakkoilmoittautumalla. Retkiemme kohde vaihtelee: viemme retkeilijät sinne, missä luonnossa sillä hetkellä tapahtuu, oli se sitten kevätlintujen laulun täyttämä metsä, kukkien täyttämä niitty tai tykkyluminen metsä. Tilauksesta teemme retkiä niin pienille kuin isoillekin ryhmille kaikkina vuorokauden- ja vuodenaikoina. Oppaamme ovat kokeneita paikallisoppaita, joille Koli on koti.
Feel Koli luontoretkiä tuottaa Ilovoltti Oy, jonka omistajilla on yli kahdenkymmen vuoden kokemus luontopalveluiden tuottamisesta Kolin alueella. Ilovoltti Oy:n tukikohta Koli Shop Retkitupa on aivan Ukko-Kolin huipun vieressä, Break Sokos Hotel Kolin kulmauksessa. Retkitupa toimii lähtöpisteenä suurimmalle osalle Feel Koli luontoretkistämme.

Tervetuloa kokemaan Koli Feel Koli luontoretkillämme!

Yhteystiedot: Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli, + 358 (0)400 231 332, info(at)feelkoli.fi, www.feelkoli.fi.


Koli Activ Oy

812_217_koli_activ_2.png

Patikointia Suomen tunnetuimassa kansallismaisemassa, melontaa Pielisellä, luolaseikkailu Suomen tietävästi pisimmässä luolastossa, polkupyöräretki Kolin hiekkateille. Näistä kaikista on Koli Activin aktiviteettien täyteinen kesä tehty.

Yhteystiedot: Rantatie 12, 83960 Koli, +358 (0)400 857 557, kolisales(at)koliactiv.fi, www.koliactiv.fi.


KARU SURVIVAL

812_217_karu_survival.png
 
Karu Survival on erä- ja selviytymistaitojen opetukseen erikoistunut yritys, joka juuret ovat vahvasti itäsuomalaisessa maaperässä. Karun kouluttajat ovat pitkän linjan ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet erä- ja selviytymiskoulutukseen ja toimintaan arktisella alueella.
Karu Survival tarjoaa asiakkailleen luontoelämyksiä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, turvallisesti ja luontoa rasittamatta. Karun kursseilla opit hyödyllisiä erätaitoja, testaat osaamistasi vaativimmissa selviytymisolosuhteissa tai nautit Pohjois-Karjalan luonnosta asiantuntevan oppaan johdollaKaru Survival tarjoaa Kolilla ja Pohjois-Karjalassa ohjattuja retkiä ja vaelluksia sekä erä- ja selviytymistaitojen opetusta.

Palvelut: Erä- ja selviytymistaito
Kurssit: avotulikokkaus-kurssit, kalastusretket, teemalliset retket ja ohjatut vaellukset, melontaretket. Teemoitetuilla retkillä pääset sukeltamaan Kolin mytologiaan ja historiaan.
 
Tutustu paketteihimme verkkosivuillamme!

Yhteystiedot: www.karusurvival.com, mikko@karusurvival.com, p. 044 510 0879


PIELISEN RETKI

pielisen_retki_opastetetut_retket_812_217_vari.png

Pielisen Retki tekee päivän ja yön yli kestäviä retkiä muun muassa Kolin, Tiilikan ja Hiidenportin kansallispuistoissa. Retkeilyfilosafia pohjautuu ekologiseen luonnossa liikkumiseen omalla lihasvoimalla. Näin varmistamme, että kaunis luontomme säilyy mahdollisimman puhtaana.

Esimerkkejä retkistä:

YÖN YLI RETKI, touko-lokakuu. Kesto yksi yö, lähtö iltapäivällä kohteeseen, majoituksen pystyttäminen, marjojen ja sienien poimiminen luonnosta (syksy). Sisältää: ruuat retkellä, oppaan palvelut, vakuutukset ja tarvittaessa varusteet. Majoitus: laavu, teltta tai riippumatto. Osallistujamäärä 3-10 hlöä.

VIETÄ PÄIVÄ PIELISEN SAARESSA

Kesto 4-6 h, sisältää: venekuljetuksen, ruoka, oppaan palvelut, Tutustutaan Pieliseen ja sen saareen kävellen sekä veneen kyydistä.
Tutkitaan maastoa ja syksyisin poimitaan marjoja ja sieniä.
Osallistujamäärä 3-10 hlöä.
Yhteystiedot: Pielisen Retki, Karjalankatu 4 (sisäpiha), 75500 Nurmes (1.5. alkaen), p. 044 377 9334, info@pielisenretki.fi, www.pielisenretki.fi.