Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €

Veneily

 

Voit myös nauttia Pielisen vesistöstä perinteisesti soutuveneellä. Harjusaarten rannat ovat ihanteelliset uintiretkille ja sama jatkuu mantereen puolella. Kolilla on kilometreittäin valkoisen hiekan rantaa, joka odottaa vain löytäjäänsä. Soutuveneilemään pääsee mukavimmin vuokraamalla mökin veneellä! Tai käyttämällä vuokrauspalveluita.

Kolin satamasta järjestetään retkiä Pieliselle sekä kirkkovenein että moottorivoimin.

 

Kirkkoveneretket Pielisellä


veneella_812_217.jpg


Venekuljetukset Vuonislahti–Koli

Venekuljetukset suurilla puuveneillä Vuonislahden ja Kolin välillä. Pielisen ylityksen pituus on noin 10 km ja kesto
noin 50 min (Paateriin/Paaterista noin 14 km). Enimmäisasiakasmäärä samalla matkalla noin 20 hlöä (3 venettä)
ellei tilauksen yhteydessä ole sovittu suuremmasta asiakasmäärästä. Lähdöt: tilauksen mukaan. Hinnat: sovitaan
tapauskohtaisesti, esim. 20 €/aik., 35 € edestakaisin. 10 €/lapset 4–12-v. tai 20 € edestakaisin.

Veneellä on mahdollisuus tehdä retki myös Paateriin, jolloin hintoihin lisätään aikuisille 6 € ja lapsille 2,50 €. Eva Ryynäsen ateljeen ja Paaterin aluemaksu on aikuisilta 6 €. Vähimmäislaskutus on neljä aikuista henkilöä. Mahdollisuus on sopia venematkalle esimerkiksi nuotiovälipalasta Pielisen saaressa, lounasruokailua Kestikievari Herranniemessä tai Kylätoimintakeskus Kukossa. Myös Paaterin Galleria-kahvilassa on kahvitarjoilua. Lisätietoja ja varaukset: Vuonisyhteistoimintaverkosto, reino.kuivalainen@vuonis.net, p. 0400 170 255, www.vuonis.net, Facebook: VuonisLife.


Venekuljetukset Vuonislahti–Paateri

Venekuljetukset Vuonislahden laiturista Paateriin ja takaisin. Lähdöt: tilauksen mukaan. Hinnat: sovitaan tapauskohtaisesti, esim. 10 €/aik. tai 15 € edestakaisin, 5 €/lapset 4–12-v. tai 5 € edestakaisin. Eva Ryynäsen ateljeen ja Paaterin aluemaksu on aikuisilta 6 €. Vähimmäislaskutus on kolme aikuista henkilöä. Veneretket tehdään turvallisilla puuveneillä ja varusteisiin kuuluvat sadeviitat ja turvavarusteet. Kuljettajana toimii vuokraveneenkuljettajatutkinnon suorittanut laivuri. Säävaraus! Äkillisen myrskyn taikka muun veneilyn esteen sattuessa paluumatka tehdään taksilla/bussilla. Lisätietoja ja varaukset: Vuonis-yhteistoimintaverkosto, reino.kuivalainen@vuonis.net, p. 0400 170 255, www.vuonis.net, Facebook: VuonisLife.

 

Piknikretkelle Hiekkasaareen

piknikretket_812_217.jpg

Metsähallituksen järjestämällä veneretkellä pääset nauttimaan Kolin kansallispuiston saaristosta kokeneen Pielisen kävijän opastuksella. Retkiä tehdään kesätorstaisin 28.6.-9.8.2018. Retkelle lähdetään klo 14 Kolin satamasta, josta suuntaamme veneellä Kolin kansallispuiston Hiekkasaareen. Saaren hiekkarannoilla on mahdollista uida, nauttia kesästä ja syödä omia eväitä nuotion ääressä. Metsähallitus tarjoaa saaressa nokipannukahvit. Paluu satamaan noin klo 17. Hinta: 20 €/hlö (maksu käteisellä veneen kuljettajalle). Kesto: n. 3 h. Lähtöpaikka: Kolin satama (Rantatie 12). Ennakkoilmoittautuminen Kolin luontokeskus Ukkoon, puh. 020 639 5654. Metsähallitus, Luontopalvelut, www.luontoon.fi/koli, Facebook: Kolin kansallispuisto. Lähtöpaikka: Kolin satama (Rantatie 12). Metsähallitus, www.luontoon.fi/koli

 • Majoitus
 • Aktiviteetit
 • Palvelut
 • Käyntikohteet ja nähtävyydet
 • Reitit
-
Näytä palvelut
Hakutuloksia ei löytynyt
Hakutuloksia päivitetään
Näytä vain varattavissa olevat

Pinta-ala m2
Makuuhuoneita kpl
henk
Alue
Varaa Tutustu
Online
Varattu
Odota hetki Ladataan lisää......

{Name}

Pinta-ala {Area} m2
Makuuhuoneita {Bedrooms} kpl
{Adults} + {ExtraBeds} henk