Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Aktiviteetit / Talviaktiviteetit / Lumikenkäily

Lumikenkäily

 

Lumikenkien avulla voit liikkua syvässäkin lumessa ja löytää talvisen luonnon aivan uudesta näkökulmasta. Voit tutustua lumikenkäilyyn omatoimisesti tai opastetuilla retkillä. Voit kulkea maastoon erikseen merkittyjä lumikenkäreittejä tai kesäaikaisten polkujen pohjia pitkin.

Lumikenkäilyretket ovat yksi Kolin talven suosituimmista ohjelmanumeroista. Eikä ihme, sillä lumikengillä kävely on helppoa ja hauskaa liikuntaa ja sopii hyvin kaikenkuntoisille retkeläisille. Lumikenkäilyretkiä Kolilla tarjoaa Koli Activ Oy ja FeelKoli

Lumikenkien ja sauvojen vuokrauspaikat löydät välinevuokraussivulta.

 lumikenkäily_3_kuvaa_812_217_vari.jpg

Lumikenkäreitit

Kolin Kolin Huippujen lumikenkäilyreitti noin 1,5 km, rengasreitti
Kolin Huippujen lumikenkäilyreitti on noin 1,5 kilometrin pituinen rengasreitti. Se on viitoitettu puihin oranssein kuitunauhoin. Kulkemiseen ei tarvitse karttaa. Huippujen lumikenkäilyreitti on tarkoitettu kuljettavaksi ainoastaan lumikengillä. Reitti soveltuu myös aloittelijoille.

Lumikenkäilyreitti Ukko-Kolilta Pielisen rantaan, noin 4 km, rengasreitti
Ukko-Kolilta Pielisen rantaan kulkeva lumikenkäilyreitti. Reitti kulkee kesäreittiä pitkin Vaaralanahon kautta satamaan, ja jatkaa siitä rannan suuntaisesti Rinnetuvalle. Rinnetuvalta pääsee hiihtohissillä takaisin Ukko-Kolille (hissinousu 6 €). Hissilipun voi ostaa Rinnetuvalta tai lumikenkien vuokrauksen yhteydessä. Reitti on merkitty maastoon sinisin kuitunauhoin. Reitin varrella voi tehdä taukotulet talvihuolletulla Vaaralanahon tulentekopaikalla sekä hyödyntää sataman Alamajan sekä Rinnetuvan palveluita. Lumikengillä kuljettava matka on noin 4 km, nousu hiihtohissillä 0,7 km.

Lumikenkäilyreitti huipuilta Kolin kylälle, noin 3 km
Lumikenkäilyreitti Kolin huipuilta Kolin kylälle mukailee kesäreittiä Kolin luontokeskus Ukon yläpihalta Break Sokos Hotel Kolin pohjoispäädystä alas Vaaralanaholle, Mattilaan ja pyörätielle Kolin koulun kohdalle. Huolletut tulentekopaikat ovat Vaaralanaholla ja Ikolanaholla. Pääministerin nuotiopaikalle voi ostaa puita luontokeskus Ukosta.

Lisätietoja, retkivinkit ja lumitilannetiedot Luontokeskus Ukko, p. 020 564 5654, ukko@metsa.fi.

 • Majoitus
 • Aktiviteetit
 • Palvelut
 • Käyntikohteet ja nähtävyydet
 • Reitit
-
Näytä palvelut
Hakutuloksia ei löytynyt
Hakutuloksia päivitetään
Näytä vain varattavissa olevat

Pinta-ala m2
Makuuhuoneita kpl
henk
Alue
Varaa Tutustu
Online
Varattu
Odota hetki Ladataan lisää......

{Name}

Pinta-ala {Area} m2
Makuuhuoneita {Bedrooms} kpl
{Adults} + {ExtraBeds} henk