Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Aktiviteetit / Talviaktiviteetit / Opastetut retket

Opastetut retket

 

Kolilla on loistavat mahdollisuudet retkeilyyn. Retkelle voit lähteä myös opastetusti. Opastettuja retkiä tarjoavat Feel Koli, Koli Activ Oy ja Karu Survival.

FeelKoli_KoliActiv_talvi_812_217.png

Feel Koli luontoretket

Feel Koli luontoretket kaikkina vuodenaikoina, kiireettömästi ja luonnosta nauttien. Viikoittaiset retket alkaen yhdelle henkilölle, sesonkina takuulähdöt. Ryhmille tilauksesta ohjelmapalveluita ympäri vuoden. Patikka- ja lumikenkäretkien lisäksi tuotteina mm. Naurua luonnossa, Laulukimppu sekä Luonto voiman antajana -retki.

Feel Koli luontoretkillämme koet Kolin monipuolisen luonnon kiireettömästi liikkuen. Retkillämme tutustut luonnon lisäksi Kolin historiaan, kulttuuriin ja taruihin – liikunnan riemua unohtamatta. Sesonkiaikoina kesällä ja talvella teemme takuulähtöjä, joille yksittäinenkin retkeilijä on tervetullut ilman ennakkoilmoittautumista. Muille viikoittaisille retkillemme pääset mukaan ennakkoilmoittautumalla. Retkiemme kohde vaihtelee: viemme retkeilijät sinne, missä luonnossa sillä hetkellä tapahtuu, oli se sitten kevätlintujen laulun täyttämä metsä, kukkien täyttämä niitty tai tykkyluminen metsä. Tilauksesta teemme retkiä niin pienille kuin isoillekin ryhmille kaikkina vuorokauden- ja vuodenaikoina. Oppaamme ovat kokeneita paikallisoppaita, joille Koli on koti.
Feel Koli luontoretkiä tuottaa Ilovoltti Oy, jonka omistajilla on yli kahdenkymmen vuoden kokemus luontopalveluiden tuottamisesta Kolin alueella. Ilovoltti Oy:n tukikohta Koli Shop Retkitupa on aivan Ukko-Kolin huipun vieressä, Kolin luontokeskus Ukossa. Retkitupa toimii lähtöpisteenä suurimmalle osalle Feel Koli luontoretkistämme.

Tervetuloa kokemaan Koli Feel Koli luontoretkillämme!

Yhteystiedot: Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli, + 358 (0)400 231 332, info(at)feelkoli.fi, www.feelkoli.fi.


Koli Activ Oy

Jokainen talvi on erilainen, mutta jokainen talvi tuo elämyksiä elämään! Lumikenkäilyyn Kolin maastot tarjoavatkin upeat nousut ja laskut. Tekniikkaa hiotaan matkan varrella.

Murtomaahiihtoon Kolilta löytyy valaistua latua 25 km. Keväällä latuverkosto saa jatkoa, tarjoten parhaimmillaan latua yli 80 km, kun jääladut ja maisemaladut on saatu auki. Koli Activilta voit vuokrata murtomaasuksipaketin, johon kuuluu kaikki muu paitsi hiihtäjä itse. Voit tilata myös oppaan mukaan, tahdoitpa sitten tekniikkaopastusta tai retkelle johtajaa.

Potkukelkkailu on kehon omalla moottorilla suoritettava aktiviteetti Pielisen jääkentällä. Pielinen n. 100km pitkä ja n. 30 km leveä järvi tarjoaa avointa tilaa suihkia menemään. Oppaan johdolla teemme retkiä kansallispuiston saariin, joissa tauon aikana nautitaan lumisesta maisemasta ja nuotiomakkarasta. Aktiviteettiseen talveen kuuluvat lisäksi mäenlasku, moottorikelkkailu, retkiluistelu.


Yhteystiedot:
Rantatie 12, 83960 Koli, +358 (0)400 857 557, kolisales(at)koliactiv.fi, www.koliactiv.fi.

 

KARU SURVIVAL

Karu Survival on erä- ja selviytymistaitojen opetukseen erikoistunut yritys.
Karu tarjoaa Kolilla ja Pohjois-Karjalassa ohjattuja retkiä ja vaelluksia sekä erä- ja selviytymistaitojen opetusta.
 
Palvelut: Talvierä- ja selviytymistaito-kurssit, pilkkiretket, teemalliset retket ja ohjatut vaellukset, talviretket eräsuksilla ja lumikengillä
 
Yhteystiedot: www.karusurvival.com, mikko(at)karusurvival.com, +358 44 510 0879