Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €

Break Sokos Hotel Koli

16.5.2015 - 23.5.2015

Kohteen kuvaus

Break Sokos Hotel Koli sijaitsee Kolin kansallispuistossa, noin tunnin ajomatkan päässä Joensuusta. Hotelli tarjoaa jylhän Ukko-Kolin rinteessä monipuolisia palveluita.Voit tehdä varauksen myös varauspalvelussa www.sokoshotels.fi/fi/koli/sokos-hotel-koli.

Break Sokos Hotel Koli on upea elämyshotelli kansallismaisemassa 75 kilometrin päässä Joensuusta ja 510 kilometrin päässä Helsingistä. Hotelli sijaitsee jylhän Ukko-Kolin rinteessä, keskellä Kolin kansallispuistoa ja upeita kansallismaisemia!

Break Sokos Hotel Koli tarjoaa nautintoja Pohjois-Karjalasta: vieraanvaraisuutta, monipuolisia kesä-, luonto- ja kulttuuriohjelmapalveluja, Kolin keittiön paikallisia erikoisuuksia sekä unohtumattomia näköaloja. Tarjolla on paljon erilaisia majoituspaketteja. Talvella Ukko-Kolin laskettelurinteisiin pääset aivan hotellin ovelta.

Hotellissa on 73 huonetta, Grill it! -ravintola, Kahpitsa pizzakahvila, 4 kokoustilaa (2-200 hlölle) sekä uniikki Koli Relax Spa -hemmottelu- ja maisemakylpylä.

Koli Relax Spa hemmottelu- ja maisemakylpylä on Suomessa ainutlaatuinen kylpyläelämys. Ideana on tarjota sinulle omaa rauhaa ja mahdollisuuden pysähtyä hoitamaan hyvinvointiasi itseäsi kuunnellen. Kulje omaa saunapolkuasi nauttien erilaisista altaista ja saunoista sen varrella. Halutessasi voit valita valmiin polun: jonkin viidestä erilaisesta hyvän olon kylpyläelämyksestä. Käytössäsi ovat suomalaiset Lumene-tuotteet, jotka sopivat niin miehen kuin naisen iholle. Hotellissa on myös kauneushoitola Edea Koli. kts. lisää www.kolirelaxspa.fiTervetuloa!

 

Grill it!

Grill it! yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset ”käsin poimitut” raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen, painottuen erinomaisiin pihviannoksiin. Ravintolan erikoisuutena on puuhiiligrilli, joka antaa aidon savun ja grillauksen maun melkein jokaiseen listan annokseen. Tarjolla on myös ”Paikallisia Makuja” à la carte ruokalista, jossa hyödynnetään pääosin paikallisia raaka-aineita ja vaalitaan pohjois-karjalaista ruokaperinnettä. Grill it! ravintolasta on loistavat näköalat Pieliselle ja läheisille vaaroille.

Grill it! on avoinna 12-24 (keittiö 12-22)

www.grillit.fi

 

Pizzakahvila Kahpitsa

Break Sokos Hotel Kolin pizzakahvila Kahpitsasta avautuu huikeat näkymät Pieliselle. Tarjolla on paikallisia kahvilatuotteita, pizzaa ja erilaisia virvokkeita, joita voi nauttia tunnelmallisen takka-leivinuunin äärellä.

Kahpitsa avoinna 9-22 (pizzauuni kuumana 12-22)

 

Ravintola Rinnetupa

Ukko-Kolin rinteiden juurella sijaitseva Ravintola Rinnetupa tarjoaa kahvilatuotteiden lisäksi mm. hampurilaisia ja muita klassisia laskettelu herkkuja. Ravintolassa on A-oikeudet ja langaton nettiyhteys. Kevätkaudella janojuomat voi nauttia myös aurinkoterassilla. Lisäksi asiakkaiden käytössä on nuotiopaikka. Ravintola on auki talvella laskettelukauden ajan päivittäin ja muulloin tilauksesta.
 

Yhteystiedot

Ylä-Kolintie 39
83960 Koli
+358 (0)20 1234 662
sales.koli@sokoshotels.fi
 • Internet
 • lemmikkieläimet sallittu

Varaustiedustelu

Asiakastiedot

Matkan tiedot

{Name}

Pinta-ala {Area} m2
Makuuhuoneita {Bedrooms} kpl
{Adults} + {ExtraBeds} henk