Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €

Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemi

24.8.2019 - 25.8.2019

Kohteen kuvaus

Kiviniemen Seikkailukeskus tarjoaa majoitusta, ravintolapalveluita sekä ohjelmapalveluita ryhmäasiakkaille. Lisäksi Kiviniemi palvelee retkeilijöitä majoitus- ja ateriapalveluin.

Kiviniemen tila sijaitsee näppärästi Herajärven kierroksen puolivälissä, kierroksen risteysten kohdalla. Tilan lävitse kulkee myös UKK-reitti , jonka kulkijoita tila palvelee. Kiviniementilan palveluihin kuuluvat kahvila- majoitus- ja ateriapalvelut, pieni caravan- ja leirintäalue, ohjelma- ja elämyspalvelut sekä räätälöidyt liikunta- ja työhyvinvointipäivät yrityksille ja yhteisöille. Yksityisiä tila palvelee myös erilaisten juhlien pitopaikkana.

Tilalla on 6 aittaa, joissa on yhteensä 26 ympärivuotista majoituspaikkaa. Lisäksi kesäisin majoitustilana palvelee yli satavuotias riihi, johon yöpyjiä mahtuu noin 30 henkilöä. Alueella mahdollisuus myös telttailuun. Kaikkiin majoitusvaihtoehtoihin sisältyy WC ja suihkumahdollisuus. Kiviniemessä on kaksi saunaa. Sinua ja ryhmääsi varten voit valita puusaunan tai savusaunan. Meiltä saat myös aamupalaa sekä ateriapalveluita, jotka kannattaa varata vähintään pari päivää etukäteen. Tilalta saat kätevästi vuokrattua kanootit, maastopyörät, veneet yms. Kiviniemessä on pieni caravan-alue, jonka avulla voit nauttia kauniista järvimaisemista ja vaarojen karismasta tutusta pedistä käsin.

Tilalla on myös iso kivinavetta, Kahjon Kantturan sali, johon kokoustajia tai juhlijoita mahtuu 60 - 120 henkilöä. Melkein 125 vuotta vanhassa päärakennuksessa sijaitseva Pehtoorin tupa tarjoaa maukasta kotiruokaa etukäteistilauksesta sekä palvelee myös kokouspaikkana maksimissaan 40 hengelle.

Tilan väki palvelee Sinua ympäri vuoden. Useimmiten meidät tavoittaa puhelimella klo 9:00 - 20:00. Muuna aikana sähköposti on oiva ratkaisu. Kiviniementilan palveluita tuottaa Korpisoturi Oy, joka on pohjoiskarjalainen perheyritys. Korpisoturi Oy:n liike-idea perustuu majoituspalveluihin, elämyspalveluiden tuottamiseen, välinevuokraukseen, yms.

 

Yhteystiedot

Mustalahdentie 27
81160 Romppala
+358 400 159 204
sales@kiviniementila.fi

Varaustiedustelu

Asiakastiedot

Matkan tiedot

{Name}

Pinta-ala {Area} m2
Makuuhuoneita {Bedrooms} kpl
{Adults} + {ExtraBeds} henk