Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Hyvinvointipalvelut / Hieronta/kehoa huoltava liikunta

Hierontahoidot/kehoa huoltava liikunta

Koli Fit Tarja Saarelainen

kolifit_812_217.jpg

KoliFit Tarja Saarelainen tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla.
Hierontahoitojen palveluvalikoimaan kuuluvat lihaksia voimakkaammin muokkaavat klassinen- ja urheiluhieronta sekä NUAD BORAN -hoito ( =thaimaalainen urheiluhieronta). Mikäli tarpeisiisi sopii paremmin lempeämpi vaihtoehto, voit valita intialaisen päähieronnan, kuumakivihieronnan, vyöhyketerapian tai (vyöhyketerapeuttisen) jalkahieronnan.

Jos olet kiinnostunut liikunnallisista vaihtoehdoista, voit oppia pilateksen, kehonhuollon, Asahin tai kahvakuulan saloja yksityistunnilla tai pienessä ryhmässä.

Voit tehdä tämän linkin kautta varaustiedustelun.

Kolin keidas

Kolin Keidas hyvinvointi 812_217.jpg

Kolin Keidas tarjoaa rentouttavia aktiviteetteja tilauksesta niin pienille kuin isommille ryhmille. Kokeile vaikkapa saunajoogaa tilan tunnelmallisessa puusaunassa hiihtolenkin tai vaelluksen jälkeen, lempeää hathajoogaa tai shindo-venyttelyä hirsituvan lämmössä tai metsäjoogaa Kolin kallioilla. Kokonaisvaltaiseen rentoutukseen tarjolla on rumpurentoutusta sekä reiki-hoitoa. Kesäaikaan tarjolla viikoittaiset joogatunnit.

Katso ajankohtaiset aktiviteetit osoitteesta kolinkeidas.com/aktiviteetitKolin Keidas/Mattilan tila, Ylä-Kolintie 12 B, 83960 Koli, p. 040 865 0466, kolinkeidas(at)gmail.com, www.kolinkeidas.com, Facebook: Kolin Keidas.