Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €

Saunat

 

saunat_812_217.jpg

Kolilla saunan lämmöstä pääsee nauttimaan perinteisissä löylyissä, mutta vaihtelua kaivatessasi voit kokeilla myös jotain uutta. Useimmissa mökeissä on käytettävissä omat saunat. Perinteiset löylyt Kolilla tarjoaa lisäksi Break Sokos Hotel Koli, jonka saunat ovat myös muiden kuin hotellin asukkaiden käytettävissä. 

Savusaunan lempeään lämpöön voit sujahtaa vaikkapa Koli Freetimella, Maatilamatkailu Jänisvaarassa, Kolin Annilassa sekä Kestikievari Herranniemessä, jossa on mahdollisuus kokea myös hoitava infrapunasauna. Mattilan tilan hyvät ja pehmeät löylyt antavaa puulämmitteistä saunaa vuokrataan myös erikseen. Loma-Kolinportin Käränkälammen savusauna. Sauna saatavissa tilauksesta yksityiskäyttöön koko syksyn ja talven. Talvella avanto. Kylpemään mahtuu lauteille 8–12 hlöä kerrallaan, pukuhuonetilaan max 14 hlöä kerrallaan. Lämmitysvaraukset viim. 2 vrk ennen. Tiedustelut ja varaukset p. 040 050 4596 Jukka Suninen, jukka.suninen(at)me.com tai sales(at)lomakoli.fi.

Lisämaustetta löylyihin tuovat Koli Relax Span suomalainen, aromi- ja höyrysauna sekä Kolin sataman ravintola Alamajan perinteiset ja turvesaunat.