Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Käynti- ja ostospaikat / Ostospaikkoja

Ostospaikkoja Kolilla ja naapurissa

 

retkitupa_812_217_kesa_1.png


Koli Shop Retkitupa

Koli Shop Retkituvan tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa Koli- ja luontoaiheiset matkamuistot, Koli-tekstiilit, pipot, postikortit, kartat ja retkeilyvarusteet. Vuokravälineitä kuten lastenkantorinkka, sadeviittoja, riippumattoja, reppuja ja talvella lumikenkiä ja liukuesteitä.
Koli Shop Retkitupa on monipuolinen matkamuisto- ja retkeilytarvikemyymälä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kotimaiset T-paidat, kuksat, Kupilkat ja korut sekä postikortit, magneetit ja muut tuliaiset. Myymme myös laadukkaita retkeilytarvikkeita kuten Deuterin reppuja, Faberin lumikenkiä ja Snowline liukuesteitä. Tuotevalikoima on kolmen luontoa rakastavan ja retkeilevän naisen kahdenkymmenen vuoden kokemuksella suunnittelema. Myytäviä tuotteita valitessamme suosimme laadukkaita, luontoystävällisiä ja kotimaisia tuotteita.
Vuokravälinevalikoimassamme on mm. riippumattoja, päiväreppuja ja sadeviittoja. Talvella vuokraamme niin lumikenkiä, liukuesteitä kuin metsäsuksiakin. Vuokratessa saat opastuksen vuokravälineen käyttöön sekä retkivinkit ja reittisuositukset. Hyvitämme saman päivän lumikenkien ja liukuesteiden vuokrahinnan tuotteen ostohinnasta, jos päätät ostaa tuotteen vuokrauspäivänä.
Koli Shop Retkitupa sijaitsee Kolin luontokeskus Ukossa. Tervetuloa ostoksille keskelle Suomen kauneinta kansallismaisemaa! Yhteystiedot Ilovoltti Oy, puh. 040 023 1332, info@feelkoli.fi, www.feelkoli.fi, www.facebook.com/kolishopretkitupa, Instagram: Feelkoli.

sokkari_vakka.png


Spa Shop by Sokos Hotels

Break Sokos Hotel Kolin vastaanoton yhteydessä olevasta Spa Shopista mm. Koli-Reinoja, paikallisia herkkuja, Lumene-hemmottelutuotteita, karttoja ja postikortteja. Avoinna Break Sokos Hotel Kolin vastaanoton aikataulujen mukaan. Break Sokos Hotel Koli/Spa Shop by Sokos Hotels, Ylä-Kolintie 39,
puh. 020 123 4662, sales.karelia@sokoshotels.fi.

Luontokauppa Vakka Kolin luontokeskus Ukossa

Luontokauppa Vakassa (luontokeskus Ukko Ukko-Kolilla) on myytävänä käsitöitä ja luomutuotteita. Yleisön käytössä on myös aulaan sijoitettu maksuton internet-liittymä. Lisätietoja saat tästä.

Koli_Season_Kulmakivi_812_217.png

Koli Season

Koli Season on jazzhenkinen paikallis-, luomu- ja luonnontuotteiden myymälä keskellä Kolin kylää. Meiltä löydät myös kalastustarvikkeet sesonkien mukaan sekä hyvää kahvia ja maistuvia Koli-keksejä.
Koli Seasonissa voit huollattaa saksofonisi ja tutustua ainutlaatuiseen vanhojen saksofonien myyntinäyttelyyn. Tervetuloa!
Koli Season, Kolin kylällä, Kolintie 94, Koli, p. 040 548 1759, koliseason@koliseason.fi, Facebook: Koli Season.

Kolin Kulmakiven Galleria

Matkailuneuvonnan yhteydessä taiteen ja taidekäsityön myyntinäyttely. Näyttelyssä muun muassa valokuvaaja Matti Pihlatien luontoaiheisia tauluja, paikallisten taitajien käsitöitä, pitsikeramiikkaa, Apan Korun pergamentti- ja hopeakoruja. Monipuolisen tarjonnan täydentävät Maatilamatkailu Jänisvaaran käsintehdyt karjalanpiirakat, jotka saa tilauksesta myös gluteenittomina tai maidottomina.

Kolin matkailuneuvonta ja galleria, Ylä-Kolintie 2, Koli, p. 045 138 7429, info@koli.fi. Aukioloajat ovat samat kuin Kolin matkailuneuvonnalla.


matkamuisto_kivikyla_1_812_217.png

Kolinportin lahjatavaramyymälä

Saat upeita tuotteita laajasta myymälästä viemisiksi, merkkipäiviksi, liikelahjoiksi, tai itsellesi matkamuistoksi. Valikoimaan kuulu myös yksilöllisiä sisustustuotteita. Myymälässä saatavilla esimerkiksi seuraavia tuotemerkkejä: Arabia-Iittala, Opamuurikka, Muurlan lasituotteita, Puttipaja, Mehiläistuotteet Mellis, Forsman Tea, Riipisen Riistaherkut ja Puron Marjat. Myynnissä on lisäksi norjalaisneuleita, erilaisia kortteja (mm. Koli-aiheisia), ja käsitöitä.
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la 10-18 ja su 10-19. Kolinportin Asema Oy, Lahjatavaramyymälä, Kolintie 10, Ahmovaara, p. 010 3224 722, www.kolinportti.com.

Kivikylän Herkku Kyläpuoti

Kivikylän Herkku kyläpuoti/leipomossa kuutostien varrella on myytävänä voilla voideltuja karjalanpiirakoita suoraan kiviarinauunista, lämpöisiä munkkeja ja kukkoja. Kaupan puolella on runsas tarjonta pienten ruoan tuottajien ja valmistajien tuotteita ympäri Suomea, muun muassauomunautaa, viljapossua, lammasta, grilliin erinomaisesti sopivaa mangalitzasikaa, hanhea, hirveä ja karhua. Puodissa on myös runsas valikoima sopivan edullista päivittäistavaraa vaikkapa mökkireissuja varten. Nunnanlahdentie 1105/Kuutostien reunassa, Juuka, p. 050 361 4730. Aukioloajat Facebookista: Kivikylän Herkku Kyläpuoti.

 

Koli korut1_812_217.png

Koli-korut

Kolin kvartsiitti
Kolin vaarat muodostuivat noin 2300 miljoonaa vuotta sitten, kun muinaisen valtameren rantahiekka jäi mannerlaattojen väliin puristuksiin, ja alueelle muodostui liki Himalajan korkuinen vuorijono. Ajan kuluessa lukuisat jääkaudet ja rapautuminen jättivät jäljelle kaikkein kovimman kiven - Kolin valkoisen kvartsiittikiven. Kivi, jota on hiottuna Koli-koruissa. www.kolikorut.fi

Jälleenmyyjät: 

Kolin luontokeskus Ukko, Ylä-Kolintie 39, Koli, p. 020 639 5654
Koli Shop Retkitupa, Ylä-Kolintie 39, Koli, 040 023 1332
Maatilamatkailu Jänisvaara, Jänisvaarantie 4, Koli, p. 050 505 3127
Kolinportin lahjatavaramyymälä, Kolintie 10, Ahmovaara, p. 010 322 4722
Loma-Kolin Portti, Hiekkaniementie 2, Koli, p. 050 555 4633
Koli Freetime Oy, Kopravaarantie 27, Ahmovaara, p. 010 322 3040
Kolin Kulmakivi, Ylä-Kolintie 2, Koli, p. 045 138 7429

 

kilkka_janisvaara.png

Kilkan Kukon myyntipiste Kolinportilla

Kilkan Kukon myyntipisteestä on saatavana käsintehtyjä kotileivonnaisia, muun muassa pullia, kakkuja, karjalanpiirakoita sekä erilaisia kukkoja (muikku-, ahven-, lohi-, lanttu-, liha/peruna-, liha ja lihaton kukko). Ruisleipä ja kukot tulevat Kilkan Kukolta, muut lähialueen osaavilta leipojilta. Kolinportin Asema Oy, Lahjatavaramyymälä, Kolintie 10, Ahmovaara, p. 010 3224 722, Facebook: Kilkan Kukko.

Maatilamatkailu Jänisvaaran karjalanpiirakat

Maatilamatkailu Jänisvaaralta on tilattavissa käsintehtyjä aitoja karjalanpiirakoita, myös gluteenittomina. Hinta: 90 snt/kpl. Tilaukset joko suoraan tilalta tai verkkokaupan kautta. Leivonnaiset noudetaan tilalta. Maatilamatkailu Jänisvaara, Iris ja Erkki Mustonen, Jänisvaarantie 4, Koli, p. 050 505 3127, iris.mustonen@maatilamatkailu.fi, www.maatilamatkailu.fi tai Kolin matkailuneuvonta.

sinikan_savikammari_812_217_vari.png 

Sinikan savikamarin Mustikkapaikka

Sinikan savikamarin Mustikkapaikka on sympaattinen uniikkikeramiikan näyttelymyymälä n.40km Kolin kylältä Juuan suuntaan. Sinikka Häyrisen valaisimet, kynttilälyhdyt, pienet suihkulähteet ja muu taidekeramiikka odottavat ihailijoitaan. Avoinna ovikellon tai puhelimen avulla. Katso yrityksen kuvia, kartta ja esittely Mustikkapaikan internetsivuilta. Sinikan savikamari. Paalasmaantie 120, 83900 Juuka, p. 040 507 9732, email: sinikka.hayrinen@luukku.com, www.sinikkahayrinen.com.

laukkala_812_217.png

Laukkalan mökkien CafeShop

Laukkalan Mökkien CafeShopissa on myytävänä muun muassa porontaljoja, porotuotteita ja matkamuistoja. Jussi ja Svetlana Laukkanen, Haapalahdentie 171, Haapalahti, p. 050 592 4252, reception@santasreindeers.fi, santasreindeers.fi.

Kaupunkiin ja kylille

Joensuu_taitokortteli.jpg

Joensuuon Pohjois-Karjalan väkirikkain kaupunki (noin 76 000 asukasta). Sieltä löydät suuren osan kaupungin kaupoista kätevästi pitkän kävelykadun varrelta. Kaupunkikeskustan leveät kävelyosat monipuolisine liikkeineen tarjoavat shoppailijalle hyvät valikoimat. Myös lukuisat urheilu- ja kodinkoneliikkeet ovat aivan keskustassa. Toimintaa etsivälle lomailijalle Joensuu tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja: Vesikon ja Kuntohovin uimahallit ja hemmotteluhoidot, lukuisia kuntosaleja sekä mm. palloilukeitaan suositut hohtokeilailuillat. Historiaan ja kulttuuriin voi tutustua mm. Joensuun Taidemuseossa sekä Pohjois-Karjalan Museossa Carelicumissa, aivan torin laidalla. Joensuun Taitokorttelissa Rantakadun ja Koskikadun kulmauksessa korttelin päässä torilta ja kaupungintalolta on vanhan kaupungin sykkivä sydän. Siellä on myymälöitä, työpajoja (mm. sepän paja) ja eri alojen palveluyrityksiä. Taitokorttelissa voit kutoa tai askarrella myös omat matkamuistosi. Kolilta matkaa Joensuuhun on noin 70 km.

paateri_kivikylä_812_217_1.jpg

Fennoskandian kauimpana merestä sijaitsevassa Lieksan kaupungissa on noin 11 000 asukasta. Kolilta pääset Lieksaan joko autoilemalla tietä pitkin tai talvella Pielisen yli jäätietä pitkin. Jäätie avataan usein aivan vuoden alussa. Kesällä Pielisen yli voi myös mennä laivalla Kolin satamasta.

Juuan kunnan
(4 700 asukasta) kirkonkylä on 3 200 asukkaan yhteisö. Juuasta löydät mm. lähinnä Kolia olevan Alkon. Matkaa Kolilta kertyy reilu puoli tuntia.

Nurmeksessa (n. 7 700 asukasta) on kaksi liikekeskustaa: Porokylä ja Nurmes. Pielisen pohjoispäässä sijaitsevassa Nurmeksessa on mm. Sastan tehtaanmyymälä.

 • Majoitus
 • Aktiviteetit
 • Palvelut
 • Käyntikohteet ja nähtävyydet
 • Reitit
-
Näytä palvelut
Hakutuloksia ei löytynyt
Hakutuloksia päivitetään
Näytä vain varattavissa olevat

Pinta-ala m2
Makuuhuoneita kpl
henk
Alue
Varaa Tutustu
Online
Varattu
Odota hetki Ladataan lisää......

{Name}

Pinta-ala {Area} m2
Makuuhuoneita {Bedrooms} kpl
{Adults} + {ExtraBeds} henk