Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Koli-info / Kehittyvä Koli / LuontoKolin Kasvusysäys -hanke

LuontoKolin Kasvusysäys -hanke

 

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES ja Lieksan kaupunki käynnistivät LuontoKolin Kasvusysäys -hankkeen 1.10.2011. Hankkeen kautta PIKES Oy ottaa aiempaan selvemmän vetovastuun Kolin alueen matkailun kehittämisestä yhdessä Lieksan kaupungin ja alueen yrittäjien kanssa.

Hankkeen tärkein tavoite on toteuttaa kehityskulku, jolla kasvatetaan Kolin alueen palvelu- ja asiakasvolyymeja ympärivuotisen matkailun mahdollistavalle tasolle. Alueella käynnistetään Kolin Master Planissa määritetyt kehittämis- ja investointitoimenpiteet sekä ohjataan niiden toteutumiseen ympäristövastuullisesti. Käynnistettävät toimenpiteet suunnataan Kolin palveluympäristön ja saavutettavuuden parantamiseen matkailun ja asumisen näkökulmista.

Hankkeen toimenpiteet toteutetaan kahden osatoteutuksen ja viiden työpaketin kautta. Hankkeen koordinoinnista ja hallinnoinnista vastaa PIKES Oy. Hankkeen kokonaiskustannusarvio 1 026 045 € koostuu Euroopan aluekehitysrahaston ja Suomen valtion osuudesta 70 %, kuntien rahoituksesta 25 % ja yritysrahoituksesta 5 %. Hanke kestää 31.12.2014 saakka.