Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Koli-info / Koli viittomakielellä / Käyntikohteet
Käyntikohteita
Loading...
Kolin kansallispuistossa riittää luonnossa viihtyvälle näkemistä ja kokemista moneksi päiväksi. Puistossa ja lähialueilla on useita luontokohteita, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla, esimerkiksi Ryläyksen kiviputous, Räsävaaran näkötorni, Pirunkirkko-lohkareluola, Tarhapuron vesiputous ja Pielisen saaret upeine hiekkarantoineen.
 
Kolilla ja lähialueilla on ympäri vuoden lukuisia näyttelyitä, esimerkiksi Kolin kansallispuistossa palvelevan Luontokeskus Ukon, Vuonislahden ja Kolin kylän sekä Nunnanlahdessa sijaitsevan Suomen Kivikeskuksen näyttelyt.

Kolin luontokohteet ja nähtävyydet

Tutustuminen upeisiin Koli-vaaroihin ja sieltä avautuviin maisemiin on aina hyvä valinta. Kolin vaaroilla kohoavat Ukko-, Akka- ja Paha-Kolin valkoiset kvartsiittikalliot ovat noin kaksi miljardia vuotta vanhoja kivimuodostelmia.
 
Suomen kuvatuimpien maisemien  lisäksi Kolilta löytyy paljon muitakin tutustumisen arvoisia luontokohteita. Kolin luontokohteiden esittelyn löydät Kolin kansallispuiston sivuilta

Luontokohteita ja nähtävyyksiä Kolin lähiympäristössä

Kolin sijainti keskellä Pohjois-Karjalaa tarjoaa vaivattoman mahdollisuuden päiväretkille maakunnan muihin luontokohteisiin. Vinkkilistasta löydät hyviä vaihtoehtoja päiväretkille.

Retkeilijän lisävinkit

Lisää retkikohteita maalla ja vesillä löydät seuraavilta sivuilta:
www.vaellus.info - Pohjois-Karjalan retkeilyreittien esittely. Mukana myös Pohjois-Karjalan kalastusopas.
www.luontoon.fi - verkkopalvelu, joka antaa tiedot retkikohteista ja niiden palveluista koko Suomessa.