Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Koli-info / Ryhmille / Kokoukset

Kokoukset

 

Kolilla ja lähiympärissä on hyvä pitää kokouksia. Erikokoisia kokoustiloja löytyy joka lähtöön ja palaverien vastapainoksi voi nauttia kuvankauniista kansallismaisemasta.

Kokouspaikkoja Kolilla

Break Sokos Hotel Koli on oivallinen kokouspaikka. Saman katon alla pidät palaverit, majoitut ja ruokailet. Helppoa ja vaivatonta. Kokoustiloja hotellin yhteydessä on 46 hengen Mustarintanen, 44 hengen Panu-kabinetti, 24 hengen Kinolainen-kabinetti ja I.K Inha-kabinetti 12 hengelle. Välitämme myös Kolin Luontokeskus Ukon auditoriota ja muita kokoustiloja. Lisätietoja saat hotellin myyntipalvelusta: sales.koli(at)sokoshotels.fi tai 020 123 4662.

Kolin luontokeskus Ukon
yhteydessä on tarjolla korkeatasoisella AV-tekniikalla varustettu 200 hengen auditorio sekä kaksi pienempää kokoustilaa. Ukossa hoituvat myös kahvitukset ja näyttelyopastukset. Lisätietoja: ukko(at)metsa.fi tai
020 639 5654.

Ravintola Alamajan yläkerrassa on kaksi huonetta, joissa voi pitää kokousta: huoneisiin mahtuu 10 henkilöä ja 20 henkilöä. Aukioloajan ulkopuolella myös ravintolasalia voi vuokrata kokouskäyttöön, tilaa on 24 henkilölle. Kolin Alamaja on tunnelmallinen vuonna 2004 rakennettu komea, tyylitelty hirsirakennus Kolin satamassa. Alakerran ravintolasta avautuu upea näkymä Pieliselle, terassi miltei hipoo Pielisen rantalaineita ja talvella lumista jääkenttää. Kansallispuiston komean kuusikon ja lehtometsän tunnelma ovat vahvana Alamajan pihapiirissä. Lisätietoja: kolisales(at)koliactiv.fi ja 0400 857 557.

Koli Freetime
– suojaisan Valkealammen rannalla tarjoaa tilat kodikkaalle kokoukselle. Rantatalossa kokoustavat ryhmät 20 henkilöön ja päätalossa, viihtyisässä entisessä kyläkoulussa, ryhmät 40 henkilöön asti. Pihapiirissä on 60 petipaikkaa, 30-paikkainen Caravan-alue, useampia saunoja (myös savusauna) sekä uintimahdollisuus (talvella avanto). Kolin ensilumenlatu ja lumettomaan aikaan ulkoilureitti lähtevät pihasta. Ruokailuvaihtoehtoina ryhmille täysi- tai puolihoito. Lisätietoja: koli(at)kolifreetime.fi ja 010 322 3040.

Luonnon keskellä, kauniissa perinnemaisemassa sijaitseva Mattilan tila (Kolin Keidas) tarjoaa viihtyisän ja levollisen tilan kokousten ja koulutusten järjestämiseen n. 30 henkilölle. Lisäksi käytössä kaksi pienryhmätilaa. Tilauksesta kahvila- ja majoituspalvelut, sauna ja ohjelmapalvelut. Lisätietoja: kolinkeidas(at)gmail.com ja 040 865 0466.

Kahvila Ryynänen idylli-interiööri juhlaan, kokoukseen ja viihtymiseen. Kesäaittahuoneissa nukkumistilat 24 hlölle. Kahvila-aamiainen tilauksesta tai aitan yhteistiloissa keittiönurkka omatoimimatkaajalle. Puronvarren puulämmitteinen sauna, illan hämy nuotiolla... Lisätietoja: p. 044 569 5757, holidayfinland(at)gmail.com, Facebook / Kolin Ryynänen

Kokouspaikkoja Kolin lähellä

Kestikievari Herranniemi on kodikas kokouspaikka Pielisen rannalla Vuonislahdessa. Luonnonrauha, hyvä ruoka ja oheispalvelumme antavat kokouksiin, kursseihin, koulutuspäiviin ja illanviettoihin hyvät puitteet. Kokoustiloina päärakennuksen Tapiontupa takkoineen 30 hengelle, Kuusitupa 40 hengelle ja ylätsardakka 15 hengelle. Kesäisin myös upea rantapaviljonki. Tiloissa on ajanmukaiset kokousvälineet ja langaton nettiyhteys. Majoitustilat tarjoamme talvisin 34 hengelle ja kesäisin 50 hengelle. Illan hämyssä rantasauna, savusauna tai päärakennuksen hoito-infrapuna sauna sekä kylpypalju puhdistavat päivän pölyt pois. Lisätietoja: p. 0400 482 949, 013 542 110, reception(at)herranniemi.com.

Hyvärilän Matkailu-ja nuorisokeskus on oiva paikka kokouksilla, kokoustiloja löytyy jopa 300 hengelle hajautettuna. Suurin tila on 126-paikkainen auditorio ja pienempiä kabinetteja on useita. Kokoustiloissa on ajanmukaiset kokousvälineet ja internetyhteydet. Kokousaterioihin ja illanviettoihin on tarjolla kaksi erilaista ravintolaa, Kartanohotellin ravintola tai Navetan Talliravintola, kokeile myös elämyksellistä nuotioruokailua tunnelmallisessa Riihikodassa. Hyvärilässä majoittuu 100 -150 kokousvierasta. Matkaa Kolilta Nurmekseen Hyvärilään 83 km. Hyvärilän Matkailu-ja nuorisokeskus, Lomatie 12, 75500 Nurmes,  puh. 020 746 6780, hyvarila(at)nurmes.fi.