Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Majoitus / Hotellit ja hostellit

Hotellit ja hostellit Kolin alueella

Break Sokos Hotel Koli

uusittu_break_8102_217.png 

Break Sokos Hotel Koli on upea elämyshotelli kansallismaisemassa keskellä Kolin kansallispuistoa ja huikean kauniita maisemia. Hotellissa on yhteensä 73 huonetta, jotka kaikki ovat savuttomia. Hotellin ravintola-, kahvila- ja kokoustilat uusittiin 11/2012. Uniikki hemmottelu- ja maisemakylpylä Koli Relax Spa avattiin 03/2013. Hotellissa on Grill it! ravintola, jossa voit nauttia skandinaavisia ja paikallisia herkkuja ihaillen samalla upeita näköaloja Pieliselle. Pizzakahvila Kahpitsasta pientä purtavaa ja pizzoja – myös uudella maisematerassilla. Kirjastobaari Hiekkapakassa viihdytään karaoken merkeissä loppuillat. Hotellissa on myös asiakassaunat sekä 6 kokoustilaa 12–203 hengelle. Langaton WLAN, asiakaspääte.
Ukko-Kolin rinteet alkavat suoraan hotellilta; ala-aseman vieressä palvelee sesongissa rinneravintola Rinnetupa, joka soveltuu myös yksityistilaisuuksiin. Saat S-bonusta myös rinteiden palveluista. Lisätietoja rinteistä.

Yhteystiedot ja varaustiedustelu

Break Sokos Hotel Koli
Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli
p. 020 1234 662, Fax 010 7623 629
sales.karelia(at)sokoshotels.fi, www.sokoshotels.fi

Tee varaus sähköisestä varauskalenterista.

 

Koli Freetime

talvi_812_217_freetime.jpg

Koli Freetime sijaitsee 6-tien varrella, Valkealammen rannalla. Koli Freetime tarjoaa hostel-majoitusta päätalossa neljässä huoneessa ja pihatalossa kahdessa retkeilyhuoneessa. Kolin valaistu latu lähtee pihasta. Lisäksi lammen kiertää 5 km latu ja aivan pihassa valaistu 1 km lenkki. Keskus on suunniteltu hiljaisuutta ja rauhaa rakastaville sekä hoidettuja latuja arvostaville. Kolin laskettelurinteille 14 km. Koli Freetime on erinomainen levähdyspaikka 6-tien varrella myös pohjoiseen matkaaville.

Yhteystiedot ja varaustiedustelu

Koli Freetime
Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara
p. 010 322 3040, Fax. 013 674 191
koli(at)kolifreetime.fi, www.kolifreetime.fi

Tee varaus sähköisestä varauskalenterista tai tee varaustiedustelu.


Vanhan koulun majatalo

vanhan_koulun_majatalo_812_217_uusi.jpg

Vanhan Koulun Majatalo on avoinna ympäri vuoden ja tarjoaa omatoimimatkailijalle edullisen majapaikan. Itsepalvelukeittiö astioineen. Ryhmille tilauksesta ateriapalvelut. Perhesauna. Kolin kauppa ja asiamiesposti 6 km. Vuodepaikkoja 47, ruokailu-/luokkatila 60 hlölle sekä iso oleskelutila, kaikki saman katon alla. Pihapiirissä nuotiopaikka ja kota. Iso nurmikenttä luo loistavat puitteet harrastaa pallopelejä ja muita leikkejä. Oivallinen tukikohta vaikka leirikoululle!

Yhteystiedot ja varaustiedustelu

Vanhan Koulun Majatalo
Niinilahdentie 47, 83690 Koli
p. 050 343 7881
info(at)vanhankoulunmajatalo.fi, www.vanhankoulunmajatalo.fi

Ole suoraan yhteydessä yritykseen tai tee varaustiedustelu.


Hotellit ja hostellit Lieksassa

Hotelli ja hostelli Pielinen

Hotelli_Pielinen1_812_217.png

Hotelli ja hostelli Pielinen sijaitsee Pielisen läheisyydessä, erityisen kauniiden maisemien keskellä, Kolin ja Patvinsuon kansallispuistojen sekä Ruunaan retkeilyalueen välimaastossa. Tarjoamme majoitusta jokaiseen makuun: hotellin viihtyisät huoneet omalla kylpyhuoneella tai edullinen majoitus hostellissa, jossa on jaettu kylpyhuone. Hotellissa on 17 savutonta huonetta, joihin mahtuu 1–3 vierasta, ja hostellissa on 11 huonetta, kukin 1–3 hengelle. Aamiainen tarjoillaan joka aamu hotellin ja hostellin asiakkaille, illallisen saa ennakkovarauksesta. Hotellissa on saunat (naisten ja miesten), uima-allas sekä pelialue, jossa on biljardi, pingispöytä, ilmakiekko ja pöytäjalkapallo. Meillä on myös kota, joka sijaitsee sisäpihalla. Lapsille hotellissa on oma lastenhuone, alueella on myös leikkipaikka ja trampoliini. Pysäköinti on maksutonta, eikä se vaadi ennakkovarausta.

Yhteystiedot

Hotelli Pielinen
Läpikäytäväntie 54
81590 Vuonislahti
p. 045 146 7600
Pielinen.eu

Huonemajoitusta Lieksassa


Jongunjoen Matkailu

jongunjoki_talvi_812_217.png

Jongunjoen Matkailu sijaitsee noin 30 km Lieksasta pohjoiseen, lähellä Lieksan Nurmijärven kylää, puhtaan luonnon ympäröimänä, ulkoilmaelämään hyvin sopivien maastojen ja -vesistöjen äärellä. Päärakennuksessa on neljä huonetta, Sali/juhlatila, kokoustila, takka/Tv nurkkaus ja sauna. Majoitusvieraille aamiaiset ja ateriat tarjoillaan salissa. Muina aikoina baari ja ravintola palvelevat tilausravintolana. Päärakennuksessa on toimivat langattomat tietoliikenneyhteydet.

Yhteystiedot ja varaustiedustelu

Jongunjoen Matkailu Oy
Kivivaarantie 21, 81970 Jongunjoki
p. 0400 949 215
info(at)jongunjoenmatkailu.com, www.jongunjoenmatkailu.com

Ole suoraan yhteydessä yritykseen.

Hotelli Nurmeksessa

Hyvärilän matkailu- ja nuorisokeskuksen Kartanohotelli

 

hyvarila_hotelli_812_217_uusi.jpg

Kartanohotelli sijaitsee kauniilla paikalla Pielisen rannalla Hyvärilän Matkailu- ja nuorisokeskuksessa Nurmeksessa, lähellä Bomban matkailualuetta ja kylpylää. Kartanomaiset hotellin tilat pitävät sisällään kaikkiaan 14 viihtyisää hotellihuonetta, useita eri kokoisia kokoustiloja, 70-paikkaisen Ravintola Pielisen sekä alakerran saunatilat.  Kartanohotellin hotellihuoneiden sisustus on uusittu tammikuussa 2012, pintamateriaalien lisäksi huoneissa on uudet kalusteet ja tekstiilit.

Kokoustilaa Timitra Hostelissa on aina 120 hengen kokouksia varten. Talosta on saatavilla myös kahvio- ja ravintolapalvelut sekä kattavat cateringpalvelut.

Yhteystiedot ja varaustiedustelu

Hyvärilän matkailu- ja nuorisokeskus
Lomatie 12, 75500 Nurmes
p. 040 104 5960, Fax. 013 480 080
hyvarila(at)nurmes.fi, www.hyvarila.com

Ole suoraan yhteydessä yritykseen tai tee varaustiedustelu.