Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Majoitus / Maatilamajoitus, B&B ja majatalot

Maatilamajoitus, B&B ja majatalot Kolilla

janisvaara_mattila_812_217_talvi_1.jpg

B & B Maatilamatkailu Jänisvaara

Mökki- ja aittamajoitusta Kolin vaaramaisemassa ja Pielisen rannalla tarjoavat sinulle hienot puitteet lomasi viettoon. Voit hiihtää, pulkkailla, tehdä pilkkiretkiä Pieliselle tai hiihtää ja tutustua maatilalla kotieläimiin. Maatilan tuvassa tarjoilemme maalaisaamiaista!

B & B Maatilamatkailu Jänisvaara
Jänisvaarantie 4
83960 Koli
050 505 3127
info(at)maatilamatkailu.fi
www.maatilamatkailu.fi

Ota yhteyttä suoraan yritykseen tai tee varaustiedustelu.

Mattilan tila

Kolin Keidas toimii Mattilan perinnetilalla Kolin kansallispuistossa kesäkaudella. Aamiaismajoitusta tarjolla päärakennuksen kamareissa ympärivuotisesti ja kesäaikaan myös perinteisessä luhtiaitassa, luomu- ja kasvisruokaa Café Mandalassa sekä hyvinvointiin liittyviä kursseja ja ohjelmapalveluita. Kirjoittajakoti ja tilojen vuokrauspalvelut.

Kolin Keidas Ay
Ylä-Kolintie 12 B
83960 Koli
040 865 0466
kolinkeidas(at)gmail.com
kolinkeidas.com

Ota yhteyttä suoraan yritykseen tai tee varaustiedustelu.


ryynanen_paimentupa_talvi_812_217_2018.png

Kolin Ryynänen

Kolin Ryynänen sijaitsee Kolin kylän keskustassa. Tarjolla on edullista aittamajoitusta. Tilauksesta on saatavana myös aamiaiset ja muut ruokailut sekä puulämmitteinen sauna.

Gastro-Pub Kolin Ryynänen
Ylä-Kolintie 1
83960 Koli, Kolin kylällä
p. 044 569 5757
holidayfinland(at)gmail.com
Facebook: Kolin Ryynänen

Ota yhteyttä suoraan yritykseen tai tee varaustiedustelu.

Matkailutila Paimentupa

Kolin kupeessa mukavaa majoitusta pihapiirin saunallisissa huoneistoissa ja tasokkaissa mökeissä ympäri vuoden. Puoli-täysihoitopaketit majoittuville, pitopalvelutoimitukset myös mökeille. Ratsastusvaellukset ja kenttäratsastustunnit islanninhevosilla.

Matkailutila Paimentupa 
Kotaniementie 1 
83960 Koli 
013 672 175
040 080 2709
fax 013 672 218 
info(at)paimentupa.fi
www.paimentupa.fi

Ota yhteyttä suoraan yritykseen tai tee varaustiedustelu.

freetime_kievari_812_217_talvi_2018.png

Koli Freetime

Koli Freetime sijaitsee 6-tien varrella, Valkealammen rannalla. Koli Freetime tarjoaa hostel-majoitusta päätalossa neljässä huoneessa ja pihatalossa kahdessa retkeilyhuoneessa. Kolin valaistu latu lähtee pihasta. Lisäksi lammen kiertää 5 km latu ja aivan pihassa valaistu 1 km lenkki. Keskus on suunniteltu hiljaisuutta ja rauhaa rakastaville sekä hoidettuja latuja arvostaville. Kolin laskettelurinteille 14 km. Koli Freetime on erinomainen levähdyspaikka 6-tien varrella myös pohjoiseen matkaaville.

Koli Freetime
Kopravaarantie 27
83950 Ahmovaara
010 322 3040
Fax 013 674 191
koli(at)kolifreetime.fi
www.kolifreetime.fi

Ota yhteyttä suoraan yritykseen tai tee varaustiedustelu.

Kestikievari Herranniemi

Palveluja Pielisen rannalla tunnelmallisessa maalaisympäristössä Vuonislahden kylässä.
Majoitusta hyvin varustetuissa huoneissa, huoneistoissa ja mökeissä. Kahvila-ravintolassa perinteisiä karjalaisherkkuja (A-oikeudet). Rantasauna, savusauna, hoitosauna ja palju tähtitaivaan alla. Hyvät tilat viettää juhlia, kokouksia ja illanviettoja. Jäätietä vartissa Kolin rinteisiin ja laduille.
Herranniemen rannasta lähtevät jääladut Paateriin, Kolille ja Raapiosaaren kodalle.

Kestikievari Herranniemi 
Vuonislahdentie 185 
81590 Vuonislahti
013 542 110 
fax 013 542 153 
reception(at)herranniemi.com
www.herranniemi.com

Ota yhteyttä suoraan yritykseen tai tee varaustiedustelu.

vanhan_koulun_majatalo_812_217_uusi.jpg

Vanhan Koulun Majatalo

Vanhan Koulun Majatalo on avoinna ympäri vuoden ja tarjoaa omatoimimatkailijalle edullisen majapaikan. Itsepalvelukeittiö astioineen. Ryhmille tilauksesta ateriapalvelut. Perhesauna. Kolin kauppa ja asiamiesposti 6 km. Vuodepaikkoja 47, ruokailu-/luokkatila 60 hlölle sekä iso oleskelutila, kaikki saman katon alla. Pihapiirissä nuotiopaikka ja kota. Iso nurmikenttä luo loistavat puitteet harrastaa pallopelejä ja muita leikkejä. Oivallinen tukikohta vaikka leirikoululle!

Vanhan Koulun Majatalo
Niinilahdentie 47, 83690 Koli
p. 050 343 7881
info(at)vanhankoulunmajatalo.fi, www.vanhankoulunmajatalo.fi

Ole suoraan yhteydessä yritykseen tai tee varaustiedustelu.

Majoitus_Annila_812_217.jpg

Kolin Annila

Vieraanvaraista ja ystävällistä majoituspalvelua Annilassa, joka sijaitsee lähellä Kolin kansallispuistoa rauhallisessa maalaisympäristösä. Pihapiirissä on peruskorjattu vanha hirsitalo, jossa on ympärivuotiseen majoittumiseen kaksi kahden hengen huonetta ja yksi 2–4 hengen huone. Lisäksi vieraiden käytössä on iso tupa jossa nautitaan runsas ja maukas aamiainen.Talossa on wc, suihku, sauna ja puulämmitteinen NunnaUuni, sekä kaikki nykyajan mukavuudet. Kalustetulla kuistilla on mukava istuskella ja nauttia luonnon äänistä ja ympäristön vehreydestä. Kesäisin vieraiden majoittumiseen on myös kaksi aittaa, joissa molemmissa on vuoteet kolmelle hengelle.
Pihapiirissä on savusauna joka lämpiää tilauksesta erillistä maksua vastaan, puulämmitteinen grilli, kalustettu pergola, sekä turvallinen nuotiopaikka vaikkapa lettujen paistoon. Vanhasta navettarakennuksesta on korjattu kurssitila/näyttelygalleria.
Läheisen metsän reunassa on laavu, jonne talvella voi hiihtää hoidettua latua pitkin tai metsän halki lumikengillä kävellen.<

Hinnat
35 €/ henkilö/vrk  omilla liinavaatteilla, sis. aamiaisen, suihkun ja loppusiivouksen
--
liinavaatteet 10 €/henkilö
puulämmitteinen sauna 4€/ henkilö
perhesauna 10 €/tunti
savusauna 150 €/lämmitys, varaus edellisenä päivänä
pyykinpesukone 3 €/koneellinen
auton lämmitys 2 €/tunti
--
Maksuton WiFi toimii kokopihapiirissä, maksuton suksien voitelutila (kylmä), retkieväät tilauksen mukaan
--
Kolin Annila
Kopravaarantie 237
83950 Ahmovaara
050 512 4478
sirkkaanni(at)gmail.com
www.kolinannila.fi

Maatilamajoitus, B&B ja majatalot Juuassa


majatalo_juuka_812_217_vari.png

Majatalo Juuka

Majatalo Juuka sijaitsee aivan Juuan kirkonkylän keskustassa, Puu-Juuan ytimessä suuren puhdasvetisen Pielisen länsirannalla. Tarjolla on majoitusta sekä yksityis-, että yritysasiakkaille viidessä erikokoisessa, uniikisti sisustetussa huoneessa. Rauhallinen sijainti mahdollistaa makoisat unet ja aamiaisen voit tilata huoneeseen aamiaistarjottimen muodossa. Ryhmille tarjoilemme aamiaisen ruokasalissa. 
Majatalon naapurustossa sijaitsee useita kirkonkylän alkuperäisiä puutaloja ja mm. vanha myllytupa, joka on auki yleisölle kesäisin. Majatalosta on kilometrin matka Juuan laivarantaan ja noin puolen tunnin matka Kolille, joka on yksi Suomen tunnetuimmista kansallismaisemista. Juuassa sijaitsee Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen Paalasmaan saariryhmä, joka on tutustumisen arvoinen näköalatorneineen sekä Vuolukiviteollisuudesta tunnettu Nunnanlahden kylä Vuolukivimuseoineen.   

Olet sitten lomamatkalla, työmatkalla tai vaikka vain ohikulkumatkalla, olet tervetullut majoittumaan meille. Huoneista osa on lemmikeille sallittuja ja tarvittaessa saat myös polkupyöräsi tai moottoripyöräsi yöksi sisävarastoon. Kesäaikana tarjoamme oman makuupussin kanssa matkaaville edullista majoitusta juhlatilamme Juukelin yläkerrassa. Vuokraamme myös polkupyöriä majoittujien käyttöön.

Majatalo Juuka
Vanhatie 8, 83900 JUUKA
majatalojuuka@gmail.com
p. 050 351 7490
www.majatalojuuka.fi
www.facebook.com/majatalojuuka

Maatilamajoitus, B&B ja majatalot Kontiolahdella


kiviniemi_leirinta_812_217.png

Herajärven retkeilykeskus – Kiviniemen luontotila

Herajärven retkeilykeskus palvelee ajalla 1.1.-31.12. Se on rauhallinen ja komeissa Herajärven maisemissa Kolin kainalossa, kauniin luonnon ja puhtaiden vesien äärellä. Kiviniemi on Herajärven kierroksen lähtö- ja risteyskohta, retkeilijän unelmakohde. Majoitus-, ruoka- ja ohjelmapalvelut Kolin kansallismaisemassa. Aitta-, riihi- ja telttamajoitusta sekä pieni caravanalue. 6 aittaa, joissa on yhteensä 26 ympärivuotista majoituspaikkaa. Riihi, jossa 30 majoituspaikkaa. Lisäksi vielä 10 henkilön dormihuone.
Huoltotilat (WC:t ja suihku) ovat lämpiminä ympäri vuoden. Läheisyydessä on laavu ja nuotiopaikkoja sekä juhlanavetta/retkeilijöiden jättimäinen nuotiopaikka.

Pihassa 15 hlön iso perinteinen puusauna ja pienempi savusauna. Kolin kylälle/Ukko-Kolille on matkaa 20 km. Ennakkovarauksesta aamupala, lounas ja illallispalveluita. Vuokrataan myös kanoottoja, soutuveneitä ja maastopyöriä sekä retkeilyvälineitä.

Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemen luontotila
Mustalahdentie 27
81160 Romppala
62.9957301, 29.90913009999997
p. 0400 159 204
sales@kiviniementila.fi
www.kiviniementila.fi

Ota yhteyttä suoraan yritykseen tai tee varaustiedustelu.

Maatilamajoitus, B&B ja majatalot Lieksassa

 

jongunjoki_talvi_812_217.png

Jongunjoen Matkailu

Jongunjoen Matkailu sijaitsee noin 30 km Lieksasta pohjoiseen, lähellä Lieksan Nurmijärven kylää, puhtaan luonnon ympäröimänä, ulkoilmaelämään hyvin sopivien maastojen ja -vesistöjen äärellä. Päärakennuksessa on neljä huonetta, Sali/juhlatila, kokoustila, takka/Tv nurkkaus ja sauna. Majoitusvieraille aamiaiset ja ateriat tarjoillaan salissa. Muina aikoina baari ja ravintola palvelevat tilausravintolana. Päärakennuksessa on toimivat langattomat tietoliikenneyhteydet.


Jongunjoen Matkailu Oy

Kivivaarantie 21, 81970 Jongunjoki
p. 0400 949 215
info(at)jongunjoenmatkailu.com, www.jongunjoenmatkailu.com

Ole suoraan yhteydessä yritykseen.