Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Majoitus / Mökkimajoitus / Koli, useiden mökkien tarjoajat, myös onlinevaraus

Koli: useiden mökkien tarjoajat, myös online-varaus

 

Tällä sivulla on esitelty yrityksiä, joilla on käytössä omilla verkkosivuillaan myös online -varauspalvelu. Voitte ottaa yritykseen myös yhteyttä tai tehdä kätevästi varaustiedustelun suoraan yritykselle.

Koli Royal

Koli Royalin kohteisiin kuuluvat isot viiden tähden huvilat Kuningatar ja Kuningas sekä luksus parit...

Koli Royalin kohteisiin kuuluvat isot viiden tähden huvilat Kuningatar ja Kuningas sekä luksus paritalohuoneisto Kolin Keisari, joihin mahtuu 10-14 majoittujaa. Näissä huviloissa on kaikki muvavuudet muun muassa isto saunaosastot. Viihtyisät pienemmät mökit Honkakoli 4 ja Kaakkuri ja Kuukkeli sijaitsevat joko Pielisen rannalla tai sen välittömässä läheisyydessä. Kaikissa mökeissä langaton nopea internetyhteys valokuidulla. Loma-Koli, 83960 Koli, 040 557 1233, koli@koliroyal.fi, www.koliroyal.fi

Loma-Koli
83960 KOLI
koli@koliroyal.fi
040 557 1233
www.koliroyal.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

Kolin Aamuranta

Mökit huippupaikalla, lähellä aktiviteetteja, kauppoja ja Kolin nähtävyyksiä. Hyvin varustellut laad...

Mökit huippupaikalla, lähellä aktiviteetteja, kauppoja ja Kolin nähtävyyksiä. Hyvin varustellut laadukkaat mökit ovat omalla rauhallisella ja kauniilla tontilla. Viilennysmahdollisuus kaikissa mökeissä. Aamuranta A ja Aamuniitty A2 voi ottaa myös lemmikit mukaan. Tunnelmallinen kota rannassa. Soutuvene käytössä. Langaton nopea nettiyhteys. Vaellusreitit 0,5 km. Kauppa 2 km, ravintola ja Kolin venesatama 0,5 km. Aamurannassa on helppoa viettää loma myös ilman autoa, koska kaikki tarvittava on lähellä.

Rantatie 6
83960 KOLI
kari@airu.fi
0500 532 718
kolinaamuranta.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

Koli Freetime

Kauniissa järvimaisemassa viihtyisää ja edullista mökki- sekä huoneistomajoitusta. Alueella caravan-...

Kauniissa järvimaisemassa viihtyisää ja edullista mökki- sekä huoneistomajoitusta. Alueella caravan- ja teltta-alueet hyvine palveluineen. Uimaranta ja saunat puhtaan järven rannalla. Pihapiiristä lähtee Kolin valaistu hiihtolatu ja yhteys Kolin retkeilyreitistöön. Tarjolla myös kokous- ja ruokailupalvelut ryhmille.

Kopravaarantie 27
83950 AHMOVAARA
koli@kolifreetime.fi
010 322 3040
www.kolifreetime.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

Koli24-nettivaraukset

KOLI24.fi - varaukset helposti netin kautta! Kolin hyvin varustellut vuokramökit ja lomahuoneistot, ...

KOLI24.fi - varaukset helposti netin kautta! Kolin hyvin varustellut vuokramökit ja lomahuoneistot, vaellus- ja pyöräilyreitit, sieni- ja marjametsät, kalaisat järvet, hyvin hoidetut hiihtoladut ja laskettelurinteet ym. aktiviteetit kutsuvat sinua rentoutumaan Kolin kansallismaisemiin ympäri vuoden. Vuokraa lomamökki tai -huoneisto suoraan omistajalta.

info@koli24.fi
koli24.fi Varaustiedustelu

Maatilamatkailu Jänisvaara

Onnistuneita lomapäiviä, leppoisaa joutilaisuutta, liikunnan iloa ja luontomatkailun parhaita paloja...

Onnistuneita lomapäiviä, leppoisaa joutilaisuutta, liikunnan iloa ja luontomatkailun parhaita paloja juuri kuten sinä haluat - tervetuloa Jänisvaaralle! Jänisvaaran lomamökit ovat vuokrattavissa ympäri vuoden. Mieluisan mökin löydät joko Pielisen rannalta tai vaarojen syleilystä aidossa maalaisympäristössä. Maatilamatkailu Jänisvaaran lomamökit sijaitsevat Kolin lähellä, huikeiden vaaramaisemien äärellä. Luonto on vahvasti läsnä kaikkina vuodenaikoina. Tilauksesta saatavana maalaisaamiaista.

Jänisvaarantie 4
83960 KOLI
info@maatilamatkailu.fi
050 505 3127
www.maatilamatkailu.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

VisitKoli

Hyvin varustellut loma-asunnot ja -huoneistot Loma-Kolilla Kolin kansallispuiston välittömässä lähei...

Hyvin varustellut loma-asunnot ja -huoneistot Loma-Kolilla Kolin kansallispuiston välittömässä läheisyydessä. Katso sivuiltamme lisätietoja ja ota yhteyttä!

Kortelahti 6
83960 KOLI
info@visitkoli.fi
040 081 8652
visitkoli.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

Lomarengas Koli

Lomarengas Oy:n online-varausjärjestelmästä löytyy noin 100 mökkiä tai huoneistoa Kolilta ja noin 3 ...

Lomarengas Oy:n online-varausjärjestelmästä löytyy noin 100 mökkiä tai huoneistoa Kolilta ja noin 3 900 vuokramökkiä, huvilaa ja huoneistoa ympäri Suomen. Lomarenkaan mökit Kolilla

myynti@lomarengas.fi, sales@lomarengas.fi
030 650 2502

Vaarinkallio

Vaarinkallion huvila on avaran lumoava täyshirsirakennus Kolilla. Se on valmistunut vuonna 2016, ja ...

Vaarinkallion huvila on avaran lumoava täyshirsirakennus Kolilla. Se on valmistunut vuonna 2016, ja on täysin varusteltu. Huvila on vuokrattavissa niin arkeen kuin juhlaan. Taivallat salista maisemasaunaan ja elokuvateatteriin, maailmalle vie valokuitu. Majoitus jopa 20 henkilölle. Isot tilat ja piha sopivat erinomaisesti myös kokouksiin ja tapahtumien järjestämiseen. Ks. ajo-ohje verkkosivulta: www.vaarinkallio.com

info@vaarinkallio.com
050 305 1120
vaarinkallio.com Varaustiedustelu

Kolin Kaskilinna

Pielisen rannassa sijaitseva Kaskilinna on Kolin alueen korkeatasoisin lomahuvila. Kaskilinna suunni...

Pielisen rannassa sijaitseva Kaskilinna on Kolin alueen korkeatasoisin lomahuvila. Kaskilinna suunniteltu monipuoliseen koulutus-, kokous- ja lomanviettokäyttöön. Alakerrassa on oma pienoiskylpylä, jossa on 8 hengen sauna, turkkilainen sauna, 5 hengen poreamme, 6 hengen ulkoporeamme ja takkabaari. Yläkerrassa on olohuone, joka toimii myös koulutus- ja kokoustilana, 3 makuuhuonetta sekä keittiö ja parvi, jossa 4 vuodetta. Talossa on yhteensä 11 vuodepaikkaa. Kolin Kaskilinna on Kolin loma-asuntomessujen 2006 voittaja.

Satamatie 6
83960 KOLI
info@kaskilinna.fi
044 045 9088
www.kaskilinna.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu