Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Ruoka ja juoma / Karjalainen ruoka

Karjalainen ruoka

 

Perinteistä karjalaista ruokaa, jossa uuni on ruoanlaiton sydän, saa Kolin alueelta. Uunia on käytetty lämmittämiseen, mutta myös ruokien hauduttamiseen. Pitkään haudutetut pataruoat, liharuoat ja haudutetut kasvikset ovat ruoanlaiton ydintä, lisukkeena maistuvat piirakat, kuten karjalanpiirakat, sultsinat, tsupukat ja vatruskat.

 

herranniemi_janisvaara_ruoka_812_217.png

Kestikievari Herranniemi Vuonislahdessa

Herkuttelua Herranniemessä, Vuonislahdessa Pielisen rannalla! Ravintolassa perinteisiä karjalaisherkkuja. Saat myös kevyen ja terveellisen kasvisruokavaihtoehdon. Ruokailutiloina kestikievarin tunnelmallinen Kuusitupa leivinuuneineen 70 asiakaspaikkaa A-oikeuksin ja Tapiontupa illanviettoihin ja kokouksiin. Katso verkkosivuilta esimerkkejä aterioista ja ota yhteyttä. Kestikievari kuuluu Karelia á la Carte verkostoon.

Kestikievari Herranniemi, Vuonislahdentie 185, 81590 Vuonislahti, p. 0400 482 949, reception@herranniemi.com, www.herranniemi.com, Facebook: Kestikievari Herranniemi

Maatilamatkailu Jänisvaara

Maatilan tuvassa valmistuvat monet karjalaisen ruokaperinteet herkut aromikkaiksi haudutetuista pataruoista karjalanpiirakoihin. Ennakkovaraus. Karjalanpiirakoita voi tilaamalla ostaa mukaan, myös gluteenittomia tai maidottomia.

Maatilamatkailu Jänisvaara, Jänisvaarantie 4, 83960 Koli, p. 050 505 3127 Iris tai 050 60 356 Erkki, info@maatilamatkailu.fi, www.maatilamatkailu.fi, Facebook: Maatilamatkailu Jänisvaara.

Annilan_tsupukat_812_217.jpg

Kolin Annila

Annilassa saat perinteistä karjalaista ruokaa aidoimmillaan. Herkuttele keittoaterialla, karjalanpaistilla tai hirvikäristyksellä. Hirvikäristys on valmistettu Kolilla ja Ahmovaarassa juosseesta hirvestä, aitoa luomuruokaa! Maista myös aitoja karjalaisia piiroita, kuten vatruskoita, keitinpiiraita, sultsinoita ja tsupukoita. Ruokavaraukset vähintään edellisenä päivänä. Kuvassa yllä Annilan uunissa valmistuvat tsupukat. Menu: Kolin Annila Annoksia 3.pdf

Yhteystiedot

Kolin Annila
Kopravaarantie 237
83950 Ahmovaara
p. 050 512 4478, sirkkaanni@gmail.com
www.kolinannila.fi