Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Ruoka ja juoma / Tilausravintolat ja catering

Tilausravintolat ja catering


Ravintola Alamaja

Kolin satamassa ravintola Alamajalla on ruoka-, kokous- ja saunapalvelut. Ravintola on avoinna päivittäin ja talvella sesonkien aikaan. Silloin tarjolla mm. päivän lounas sekä annoksia á la carte -listalta. Viini- ja olutoikeudet. Meiltä myös tunnelmalliset kotaillanvietot sekä herkulliset maastoruokailut kodalla ja kansallispuiston nuotiopaikoilla ympäri vuoden. Pöytävaraukset ja myyntipalvelu puh. 040 930 8911 tai 0400 857 557, kolisales@koliactiv.fi. Ravintola Alamaja, Kolin Laivaranta, Rantatie 12. Tutustu tarkemmin Alamajan palveluihin.


Kolin Annila

Annilassa saat perinteistä karjalaista ruokaa aidoimmillaan. Herkuttele keittoaterialla, karjalanpaistilla tai hirvikäristyksellä. Hirvikäristys on valmistettu Kolilla ja Ahmovaarassa juosseesta hirvestä, aitoa luomuruokaa! Maista myös aitoja karjalaisia piiroita, kuten vatruskoita, keitinpiiraita, sultsinoita ja tsupukoita. Menu: Kolin Annila Annoksia 3.pdf Ruokavaraukset vähintään edellisenä päivänä.
Kolin Annila, Kopravaarantie 237, 83950 Ahmovaara, puh. 050 512 4478, sirkkaanni@gmail.com, www.kolinannila.fi.


Mattilan tilan kahvila Café Mandala

Mattilan tilan kahvila Café Mandala tarjoaa värikästä ja maukasta kasvisruokaa sekä paikallisia makuja pienemmille ja isommille ryhmille. Kesäaikaan tarjolla päivittäin vaihtuva keittolounas sekä tilauksesta illallista. Kesäaikaan avoinna toukokuulta elokuulle, muina aikoina tilauksesta. Katso ajankohtainen menu osoitteesta kolinkeidas.com/illallinen.
Kolin Keidas/ Mattilan tila, Ylä-Kolintie 12 B, puh. 040 865 0466, kolinkeidas@gmail.com, www.kolinkeidas.com.


Kestikievari Herranniemi Vuonislahdessa

Herkuttelua Herranniemessä, Vuonislahdessa Pielisen rannalla! Ravintolassa perinteisiä karjalaisherkkuja. Saat meiltä myös kevyen ja terveellisen kasvisruokavaihtoehdon. Ruokailutiloina kestikievarin tunnelmallinen  Kuusitupa leivinuuneineen 70 asiakaspaikkaa A-oikeuksin ja Tapiontupa illanviettoihin ja kokouksiin. Katso sivuiltamme esimerkkejä aterioista ja ota yhteyttä. Kuulumme Karelia á la Carte verkostoon.  Ota yhteyttä! Kestikievari Herranniemi, Vuonislahdentie 185, 81590 Vuonislahti, puh. 0400 482 949, reception@herranniemi.com, www.herranniemi.com

Pielisen Retki

Pielisen Retkeltä voit tilata huipputasoiset juhla- ja cocktail-tilaisuudet. Ruoka valmistetaan aina laadukkaista raaka-aineista ja sesonkituotteista ennalta sovitulla sapluunalla. Voit tilata myös cateringpalvelut ryhmällesi. Lopputuloksena paras mahdollinen ruokaelämys. Palvelut tuotetaan asiakkaan tiloissa. Pielisen Retki, Karjalankatu 4 (sisäpiha), 75500 Nurmes, p. 044 377 9334
info@pielisenretki.fi, www.pielisenretki.fi.


Koli Freetime

Maistuvat ateriat Koli Freetime matkailukeskuksessa! Tarjoamme ryhmille tilauksesta lounaat, päivälliset ja myös juhlaruuat. Laadimme tilaisuuteenne ruokalistat toiveidenne mukaan. Kysy myös retkieväspaketteja! Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä! Koli Freetime –  Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara, p. 010  322 3040, koli@kolifreetime.fi, kolifreetime.fi.

Karu á la carte

Karu á la carte on asiakkaan valitsemaan paikkaan tilattava huippuluokan ruokaelämys. Karu á la carten kokkina toimii kulinaristiammattilainen Timo “Tipi” Pesonen, joka loihtii kolmen ruokalajin menut paikan päällä. Valmiit annokset tarjoillaan pöytiin ja kokin oma astiasto takaa asiakkaalle vaivattoman ja taatusti makuhermoja hivelevän kokemuksen. Pesonen on erikoistunut avotulikokkaukseen, joten voit tilata Karu á la carten myös luontokohteeseen.

Karu á la carten minitilausmäärä on 10 henkilöä.  Menut 47-67 €/hlö. Tutustu menuihin ja tilaa: www.karusurvival.com, mikko@karusurvival.com tai soita 044 510 0879. Menut eivät sisällä alkoholitarjoilua.


Karu Nokikokki-kurssi, Koli

Karu Nokikokki -kurssi on opettavainen ja herkullinen elämys luonnossa. Nokikokki-kurssin osallistujat valmistavat aterian avotulella ohjaajan opastamana. Ruoan valmistuksessa käytetään lähialueen tuottajien laadukkaita raakaelintarvikkeita ja valmistetaan herkullisia makuja avotulella ja hiilillä. Ruoan kylkeen leivotaan tuoretta leipää. Nokikokki voidaan järjestää paikoissa, jonne saa tehdä avotulen. Sopii myös perheille.

Kesto 3 h. Nokikokki-aterian minimiosallistujamäärä on 8 henkilöä. Hinta: 75 €/hlö.
Hinta sisältää kaikki tarvittavat välineet, materiaalit ja ruoan raaka-aineet.

Tilaa kurssi: mikko@karusurvival.com tai soita 044 510 0879 


Maatilamatkailu Jänisvaara

Kolilla rauhallisessa maatilamiljöössä nautit karjalaisia perinneherkkuja talonväen kertoessa tarinaa Kolin menneistä tapahtumista ja historiasta. Kysy tarjousta ryhmällesi: Maatilamatkailu Jänisvaaralla (max. 8 hlöä) tai  Koivuniemessä (max. 24 hlöä). Maalaisaamiaiset maatilan tuvassa. Tarjolla mm. vastaleivottuja herkkuja ja haudutettua ruispuuroa, hinta 8 euroa/yli 12-v. Alle 4-v. ilmainen. Huomioimme erikoisruokavaliot pyydettäessä. Maatilamatkailu Jänisvaara, Niinilahdentie 58, 83960 Koli. p. 013 673108, 050 5053127, iris.mustonen@maatilamatkailu.fi, www.maatilamatkailu.fi.Tulikiviravintola Nunnanlahdessa

Cateringpalvelut perhejuhliin ja kokouspalvelut. Ravintolassa 100 asiakaspaikkaa. Tulikiviravintolan yhteydessä on 70 hengen auditorio, ja se vuokraa myös majoitusta ja saunatiloja. Ateriapalvelut voi tilata esimerkiksi Kolin alueen mökkeihin. Yhteystiedot: Joensuuntie 1226A, Juuka, p. 020 763 6500, tulikiviravintola@gmail.com. Ajankohtaiset aukioloajat Facebookissa, Facebook: Tulikiviravintola

Ravintola Suvanto Ruunaalla

Kahvila-ravintolassa 68 asiakaspaikkaa ja terassilla 16 asiakaspaikkaa. Ruokailut ryhmille tilauksesta, keskikesällä päivittäinen lounas. A-oikeudet. Ilmainen netti, kokoustilat, elintarvikemyynti, kalastusluvat, ranta- ja savusauna.
Siikakoskentie 47, Pankakoski, tel. +358 13 533 130, +358 400 352 307, www.ruunaanmatkailu.fi.


Rinneravintola Rinnetupa Ukko-Kolin rinteillä

Ukko-Kolin rinteiden ala-asemalla sijaitsee tunnelmallinen Rinnetupa. Rinnetuvalta saat niin kahvila- kuin ruokatuotteetkin. Ravintolassa on A-oikeudet. Rinnetupa palvelee asiakkaita rinteiden aukiolopäivinä, ja asiakkaiden käytössä on ravintolan lisäksi terassialue, nuotiopaikka, samoin kuin taukotila omien eväiden nauttimiseen. Rinnetuvalla on asiakkaille maksuton, langaton nettiyhteys. Ravintola on avoinna rinnekauden ulkopuolella ryhmille tilauksesta. Rinnetupa on tunnelmallinen ja rento paikka erilaisiin juhlatilaisuuksiin, tilaa jopa 100 hengelle. Puhelin rinnekaudella 010 762 3633, muuna aikana Break Sokos Hotel Koli, puh. 020 123 4662, sales.koli@sokoshotels.fi.