Kestikievari Herranniemi

29.1.2021 - 30.1.2021

Kohteen kuvaus

Idyllinen juhla- ja lomapaikka Pielisen rannalla. Majoitusta huoneissa, huoneistoissa ja lomamökeissä. Ravintolasta perinteisiä karjalaisherkkuja vanhan hirsituvan tunnelmassa, A-oik. Juhlatilat 80 hengelle, kokoustilat 4-30 hengelle. Ranta-,savu- ja infrapunasaunat, turvesaunotusta, kylpypalju.

Tule Kolin kansallismaisemaan Pielisen rannalle nauttimaan maalaistunnelmasta. Tarjoamme majoitusta, ravintolapalveluja sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin.

Herranniemi on toiminut kestikievarina jo 1800-luvun alussa. Tänä päivänä toimimme jo neljännessä sukupolvessa vanhaa perinnettä kunnioittaen. Kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijaitsemme keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa Lieksassa, Vuonislahden kulttuurikylässä. Kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Paateri, Pikkukilin elämyspuisto, Ruunaan kosket, Koli ja monet muut retkikohteet ovat noin tunnin matkan sisällä Herranniemestä. Tule kokemaan Pohjois-Karjalan luonto ja kulttuur i- Herranniemestä käsin se onnistuu mainiosti.

Kuulumme Karelia á la carte -ruokamatkailuverkostoon ja meille on myönnetty vuoden 2013 Karelia á la carte -yrityksen tunnustus. Ravintolatilamme soveltuvat maksimissaan 80 hengen ryhmille. Kokoustilat 4-30 hengen ryhmille. Saunavalikoimastamme löytyy hoito-infrapunasauna jossa turve- ja hunajasaunotusta, ulkopalju sekä yrttikylpyamme. Rantasauna (2 kpl) ja savusauna - talvisin jäätilanteen salliessa myös jääsauna. Rantapaviljonki kotatakkoineen illanviettoihin. Retkiä ja ohjelmapalveluja toiveidenne mukaan.

Majoitus: lomamökki Kaisla, 72 m², rannan läheisyydessä: 2 mh ja tupakeittiö, jossa levitettävä vuodesohva. Sauna, wc ja suihku, täysin varusteltu keittiö, tv, cd-soitin ja tilava terassi. Suunniteltu esteettömäksi pyörätuolilla liikkuville. Ympärivuotiseen käyttöön. Lomatalo Laurila: 8 kpl 2 hh, joissa oma wc ja suihku. Olohuone, keittiö ja hetivalmis sauna. Lomahuoneisto Ainola: 3 mh, joissa wc ja suihku, tupakeittiö. Päärakennus: parvekkeellinen 2 hh ja 2-4h huoneisto. Lisäksi kesällä luhtihuoneita ja leirintämökkejä. Talvella 30+8 vuodepaikkaa, kesällä 42+10.

 

.

Yhteystiedot

Vuonislahdentie 185
81590 Vuonislahti
+358 400 482 949
reception@herranniemi.com
  • Internet
  • lemmikkieläimet sallittu

Varaustiedustelu

Asiakastiedot

Matkan tiedot

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK