Koli Freetime

29.1.2021 - 30.1.2021

Kohteen kuvaus

Koli Freetime on rauhallinen ja kotoisa matkailukeskus Kolin kainalossa, keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa. Me olemme kauniin luonnon ja puhtaiden vesien äärellä. Meillä on mökki-, huone- ja huoneistomajoitusta, ympärivuotiset leirintäaluepalvelut sekä tilaa ja tekemistä leireille, kokouksiin ja perhejuhliin.Asiakkaamme arvostavat erityisesti sekä tilojemme että koko alueen siisteyttä ja puhtautta. Ympäristö tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot luonnossa liikkumiseen. Pihasta lähtee Kolin valaistu latu sekä yhteyspolut Kolin retkeilyreitistölle.Löydät meidät Kolin kupeesta, 6-tien läheltä, 52 km Joensuusta pohjoiseen.

Tarjoamme monipuolista majoitusta Kolin mahtavissa maisemissa. Kesällä pihapiiristämme lähtevät yhteysreitit Kolin retkeilyreitistölle ja talvella Kolin valaistu latu. Majoitusvaihtoehtoina on erikokoisia huoneita, huoneistoja ja mökkejä. Mökkejä on pienestä nostalgisesta Mummonmökistä tilavaan ja kodikkaaseen Valkovuokkoon.

Päärakennuksessa on tasokkaita ja tilavia huoneita 1-4 henkilölle. Huoneissa on kaksi vuodetta ja lisävuoteena vuodesohva. Pihatalossa on retkihuoneita 1-4 henkilölle ja yksi iso huoneisto 15 henkilölle.

Rantatalossamme majoittuu jopa yli 20 henkilön ryhmä. Majoitamme tarpeen tullen isommankin ryhmän. Kaikissa majoitustiloissa on oma WC, suihku, jääkaappi ja TV.

Päätalon huoneen hintaan sisältyy liinavaatteet. Muihin majoitustiloihin voit joko tuoda omat liinavaatteet tai vuokrata ne meiltä. Liinavaatesetti vuokrattuna maksaa 10 € (sisältäen pyyheliinan). Kaikki majoitustilamme ovat lähellä rantaa ja alueemme palveluja.

Majoitutpa miten tahansa, käytössäsi on puhdasvetinen ja lapsiystävällinen uimaranta (talvella avanto), grillikatos ja nuotiopaikat, pyykinpesukone, kahvio sekä alueemme muut palvelut. Saunat lämpiävät joka ilta (klo 18.00 naisille ja klo 19.00 miehille).

Löydät meidät Kolin kupeesta, 6-tien läheltä, 52 km Joensuusta.

Yhteystiedot

+358 10 322 3040
koli@kolifreetime.fi
  • lemmikkieläimet sallittu

Varaustiedustelu

Asiakastiedot

Matkan tiedot

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK