KOLI24.fi

0 + 0 henkeä , m2
29.1.2021 - 30.1.2021

Kohteen kuvaus

KOLI24.fi on verkkopalvelu, jonka kautta asiakkaat voivat vuokrata lomamökkejään ja -huoneistojaan suoraan omistajalta (tai tämän edustajalta). Online-varausjärjestelmän kautta asiakas löytää helposti vapaana olevat majoitukset ja voi varata niistä itselleen parhaiten sopivan.

KOLI24.fi - tule rentoutumaan Kolille! Kolin hyvin varustellut vuokramökit ja lomahuoneistot, vaellus- ja pyöräilyreitit, sieni- ja marjametsät, kalaisat järvet, hyvin hoidetut hiihtoladut ja laskettelurinteet ym. aktiviteetit kutsuvat sinua rentoutumaan Kolin kansallismaisemiin ympäri vuoden. KOLI24.fi verkkopalvelun kautta voitte helposti hakea vapaana olevat lomamökit ja -huoneistot; ja varata niistä Teille parhaiten sopivan. Kaikki varaamiseen tarvittavat tiedot löydätte nettisivuiltamme. Lisätietoja saatte tarvittaessa suoraan loma-asunnon omistajalta. Unohda hetkeksi arjen huolet ja tule rentoutumaan Kolille, Suomen kansallismaisemaan.

Varustelu

takka, Internet, lemmikkieläimet sallittu

Yhteystiedot

83960 KOLI
044 982 8320
info@koli24.fi
  • Internet
  • lemmikkieläimet sallittu

Varaustiedustelu

Asiakastiedot

Matkan tiedot

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK