Kaskilinna

11 + 0 henkeä , m2
23.10.2019 - 24.10.2019

Kohteen kuvaus

Kaskilinna on vuokrattava loistohuvila Kolilla, Suomen kansallismaisemassa. Upea loma- ja edustusasunto soveltuu monenlaisten käyttäjäryhmien tarpeisiin ja täyttää varustelultaan vaativimmankin vieraan toiveet. Tästä kertoo osaltaan valinta Kolin loma-asuntomessujen 2006 parhaaksi talokohteeksi!

Olipa kyse sitten useamman perheen yhteisestä kesälomasta, yrityksen sisäisestä kokouksesta tai ystäväporukan hemmotteluviikonlopusta, Kaskilinna takaa unohtumattomia elämyksiä jokaiselle vieraalleen. Talo on varusteltu huippulaadulla aina viimeistä yksityiskohtaa myöten, ja se on muunneltavissa monenlaisten käyttäjäryhmien tarpeisiin. Alakerran ainutlaatuisessa kylpylässä ja tunnelmallisessa takkatuvassa rentoudut saunoen ja seurustellen. Yläkerran pääasuinkerroksesta löydät puolestaan tilaa ruokailuun ja oleskeluun sekä kolme suurta makuuhuonetta. Molemmista kerroksista on käynti tilavalle terassille, joka palvelee erityisesti kesäisiä vierailijoita. Kaskilinna on vuoden 2006 Kolin loma-asuntomessujen yleisöäänestyksen voittaja – eikä suotta!

Varustelu

takka, Internet

Yhteystiedot

Satamatie 6
83960 Koli
+358 (0)440 459 088
info(at)kaskilinna.fi
  • Internet

Varaustiedustelu

Asiakastiedot

Matkan tiedot

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK