Maatilamatkailu Jänisvaara

29.1.2021 - 30.1.2021

Kohteen kuvaus

Maatilamatkailu Jänisvaara tarjoaa lomamajoitusta korkeatasoisissa lomamökeissä Pielisen rannalla ja vaaramaisemassa ympäri vuoden Kolin maisemassa. Vuokraamme myös erillistä pienviljeiljä pihapiiriä 6000 m2 tontilla, pihassa tupa, aittoja ,savusauna , puulämmitteinen sauna, pieni navetta ja pieni kanala.Tarjoamme aamiaismajoitusta sekä puolihoitoa ympärivuoden.

Majoitu mukavasti Kolilla

Jänisvaaran mökeistä löydät kaikki tärkeät varusteet - kodinkoneet, astiastot, kuivauskaapit, pyykinpesukoneet - arki sujuu mutkitta.
Pielisen rannalla olevissa mökeissä on omat ranta-alueet, pääset nauttimaan leppeistä löylyistä ja siisteistä ja kodikkaista tiloista.Kaikissa mökeissämme on oma kota.
Ja kun tulet pienten lasten kanssa, tuomme mökkiin lastensängyn. 
Maatilan pihapiirin aittamajoituksessa aitoissa on jääkaappi. Suihkuun pääset päärakennuksessa. 
Pihapiirin kota, leikkimökki ja lasten oma leikkipaikka kiikkuineen on mukava ja turvallinen ympäristö myös perheen pienimmille.  
Tarjoamme aamiaismajoitusta sekä puolihoitoa ympärivuoden. Maatilallamme on luontopolku, eläimiä ja teemme tilauksesta pitopalvelua mökkeihimme. 

Talven riemuja

 

Jänisvaaran yhteysladuilta avautuvat Suomen kauneimmat latuverkostot. Koli-Kopravaara-välin 24 kilometrin latu on myös valaistu. 

Lapsille tarjolla on oma satulatu. Ja pääseehän Jänisvaaralla myös pulkkamäkeen! Pulkat , potkukelkat ja myös lumikengät ovat asiakkaidemme vapaasti käytettävissä.
Meiltä vieraamme saavat opastuksen Kolin kansallispuistoon. Meillä on myynnissä vaelluskarttoja.

Keväästä syksyyn

Jänisvaaran pihapiirissä käyskentelee hereford-emolehmiä pikkuvasikoineen.
Pihapiirin ehtiväiset kanat juoksentelevat pihapiirissä maatiakukon paimentamina. Pihapiirin retken hinta opastettuna 20 e/perhe, kesto 1h-2h. 
Varaukset puhelimitse 050 5053127 tai sähköpostilla iris.mustonen@maatilamatkailu.fi

Yhteystiedot

Jänisvaarantie 4
83960 Koli
+358 (0)505 053 127
info(at)maatilamatkailu.fi
  • lemmikkieläimet sallittu

Varaustiedustelu

Asiakastiedot

Matkan tiedot

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK