Ukko-Kolin Rantamökit

41 + 17 henkeä , m2
29.1.2021 - 30.1.2021

Kohteen kuvaus

Kahdeksan tasokasta mökkiä Kolin kansallismaisemassa Pielisen rannalla. Kaikissa mökeissä on mm. sauna, sähköt, sisä-wc, TV, radio, mikroaaltouuni ja takka sekä ulkogrilli. Mökeillä omat rannat ja veneet. Ukko-Kolin rinteille on matkaa vain 4 km ja valaistulle ladulle on 6 km.

Mökit sijaitsevat Ukko-Kolin läheisyydessä Pielisen rannalla. Kaikki mökit ovat omarantaisia ja jokaisella mökillä on oma vene ja sauna. Mökit ovat 2-10 henkilölle. Viidessä Honkarakenteen mökissä on hyvän varustetason takaava MALO-luokitus. Näistä mökeistä löytyy mm. sisä-wc, TV, DVD, CD-radio, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone, suihku ja Tulikivi-takka. Lisäksi ulkona on avogrilli. Kolmessa mökissä on myös grillikatos. Kahdessa suurimmassa, 10 hengen mökissä on myös kotiteatteri. Kaksi pienintä mökkiä on tarkoitettu vain kesäkäyttöön. Mäntyniemi sopii myös allergikoille. Mökeiltä pääsee suoraan Kolin kansallispuiston poluille. Ukko-Kolin rinteille on matkaa vain noin 4 km ja valaistulle hiihtoladulle noin 6 km. Kyläkauppaan on matkaa noin 7 km. Ukko-Kolin näköalapaikalle ja Break Sokos Hotel Kolin ravintolaan on noin 10 km ajomatka, mutta sinne pääsee vaihtoehtoisesti patikoiden polkuja pitkin, jolloin matkaa kertyy noin 4 km.

Varustelu

takka, lemmikkieläimet sallittu

Yhteystiedot

Rantatie 64 a
83960 Koli
+358 (0)400 182 851
rantamokit(at)rantamokit.fi
  • lemmikkieläimet sallittu

Varaustiedustelu

Asiakastiedot

Matkan tiedot

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK