Vaarinkallio

17.1.2021 - 18.1.2021

Kohteen kuvaus

Vaarinkallion huvila on avaran lumoava täyshirsirakennus Kolilla. Se on valmistunut 2016. Huvila on vuokrattavissa niin arkeen kuin juhlaan. Taivallat salista maisemasaunaan ja elokuvateatteriin, maailmalle vie valokuitu. Koe Kolin maisemat unohtumattomassa miljöössä. Majoitus jopa 20 henkilölle. Isot tilat ja piha sopivat erinomaisesti myös kokouksiin ja tapahtumien järjestämiseen.

Vaarinkallion huvila on hirsikoti, jossa voit viettää luovaa arkea, rentoutua läheistesi kanssa ja juhlia elämän merkkipaaluja. Kahden sadan neliön tiloihin mahtuu jokainen. On iso yhteinen sali, takka ja korkeat ikkunat Pieliselle. Salista pääsee omaan rauhaan viiteen huoneeseen. 

Alakerrassa on punainen kammari, vaarasalonki ja merihenkinen kajuutta. Yläkerran ateljeessa voit syventyä omiin ajatuksiisi, lukea tai kirjoittaa - ja inspiroitua luonnon sinestä ja vihreästä. Ateljeeta vastapäätä on teatteri: sen punaiset ettonepenkit palvelevat elokuvan katsojaa, pulpetti liitutaulun piirtäjää ja tikkaat parvelle kiipeileviä. Illalla, yöllä tai miksei päivälläkin voit maata maisemasaunan leppoisissa löylyissä. Suihkussa kävijää viihdyttää jäljennös Klimtin Suudelmasta.

Huvilan tekniikka on modernia ja ekologista. Maailmalle vie valokuitu, valaistus perustuu ledeihin, lämmitys tulee maan uumenista, eikä seinissä ole hirsien lisäksi eristeitä.

Kolin keskustaan, kaupalle, kirkolle ja bistroon, on alle kahdeksan kilometrin matka. Jos järjestät tapahtuman, niin tuo matka on helppo taittaa ja kiivetä Ukko-Kolille, käydä kylpylässä, käväistä järvellä tai ihailla luontoa muuten vain.

Ja vielä: Vaarinkalliolla on ainutlaatuinen tarina. Lue vaarinkallio.com

Yhteystiedot

Savikyläntie 23
83960 Koli
+358 50 305 1120
info@vaarinkallio.com
  • Internet

Varaustiedustelu

Asiakastiedot

Matkan tiedot

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK