Hae sivustolta

Ohjelmapalveluyritykset
Kalastusretket Joensuu

Unohtumattomat kalastusmatkat!

Kalastusretket Joensuu tarjoaa unohtumattomia kalastusretkiä kaikenikäisille ja -tasoisille kalastajille.

Kalastusretket Joensuu hyödyntää paikallista asiantuntemusta ja vuosien kokemusta tarjotakseen asiakkailleen parhaan mahdollisen kalastuskokemuksen. Olipa kyseessä sitten perhokalastus, heittokalastus tai pilkkiminen, meillä on tarjolla monipuolisia vaihtoehtoja ja räätälöityjä retkiä eri kalalajeille.

Kalastusretket Joensuun tiimi koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista oppaista, jotka tuntevat alueen vesistöt ja kalastuspaikat kuin omat taskunsa. He jakavat mielellään tietoa ja vinkkejä kalastustekniikoista sekä auttavat sinua saamaan parhaat saaliit.

Kalastusretket Joensuu haluaa tarjota asiakkailleen enemmän kuin pelkän kalastuskokemuksen. Voit rentoutua ja nauttia luonnosta samalla kun jahtaat unelmiesi saalista. Yritys tarjoaa mukavat ja turvalliset kalastusvälineet sekä tarvittavat varusteet, jotta voit keskittyä täysin kalastukseen.

Olipa kyseessä sitten yksittäinen kalastusretki, ryhmämatka tai vaikka yritystapahtuma, Kalastusretket Joensuu on valmiina luomaan unohtumattomia kalastuselämyksiä juuri sinulle.

Yhteystiedot

+358 44 010 1143

Lisätietoja alueesta ja ryhmätarjouksista

Kolin Matkailu / ryhmämyynti
puh. 050-553 3023

Tutustu myös näihin