Hae sivustolta

Käyntikohteet
Leskelän Mummon Hevospiha

Tutustu eläimiin perinteisessä maalaispihapiirissä

Haluaisitko tulla vieraaksi mummolaan? Pääset harjaamaan suloista ponia tai isoa Suomenhevosta! Uskaltaisitko kurkata, löytyykö kanan pesästä munia? Miten olisi kärryajelu pikkuponilla? Mummon tuvassa syödään oikeaa kotiruokaa ja herkutellaan pannarilla marjahillon kera.

Leskelän Mummon Hevospiha tarjoaa perheille sekä ryhmille mahdollisuuden helppoon ja rentoon lomapäivään eläimiin tutustuen perinteisessä maalaispihapiirissä. Pieni kotieläinpiha ja mummon kesäkahvila. Kotieläinpihavierailu 10 €/hlö, 1-v. ja alle ilmaiseksi. Kesäkahvilassa käynti ei vaadi kotieläinpihan pääsylipun ostamista.

Eläinpihan asukkaisiin ja tilan historiaan pääsee tutustumaan varaamalla Mummon matkassa maatilalla-minipaketin viimeistään edellisenä päivänä soittamalla/sähköpostilla. Opastettu minikierros kestää noin tunnin, hinta on 10 €/hlö, vähintään 3 henkilöä. Kierroksen aikana pääsee ruokkimaan ja rapsuttelemaan hevosia, lampaita ym. tilan eläimiä ja kuulee tarinoita tilan tapahtumista aina 1600-luvulta saakka. Myös englanniksi.

Mahdollisuus varata myös Mummon tallipäivä -perhepaketti, jossa pääsemme yhdessä tutustumaan tilan rescue-eläimiin, hoitamaan ohjatusti ponia sekä kokeilemaan talutusratsastusta tai kärryajelua. Lisäksi päästään rapsuttelemaan ja ruokkimaan tilan muita asukkeja ja kuulemaan tarinoita tilan elämästä aina 1600-luvulta asti. myös englanniksi.

Yhteystiedot

Leskeläntie 49, 83900 Juuka

050 324 4729

Tutustu myös näihin