Hae sivustolta

Suosittelemme ryhmille

Ideoita ja inspiraatiota ryhmämatkoille

Olitpa liikenteessä isommalla tai pienemmällä porukalla, löytyy Kolilta ja ympäristöstä monenlaista mukavaa näkemistä ja tekemistä. Katso alta muutama vinkki ryhmäretkille!

LEPPOISAA RETKEÄ KOLILLE

Retkellä nautiskellaan kiireettömästi Kolin luonnon parhaista paloista maisemineen ja monimuotoisine rikkauksineen. Opas syventää luontokokemusta mielenkiintoisilla tarinoilla Kolin luontoon sekä historiaan liittyen. Maittava lounas voidaan nauttia luonnonhelmassa tai ravintolan viihtyisissä puitteissa. Äänimaljarentoutus tai nauruhermoja kutkutteleva naurujooga tarjoavat ihanan irtioton arkisista ajatuksista, jonka jälkeen on mukava kruunata päivä hyvällä illallisella ja saunan lämpöisillä löylyillä tai vaikka Koli Relax Span hemmottelevilla hetkillä.

VISIITTIÄ VUONISLAHTEEN

Matkalla mahdollisuus ihailla Kolin kansallismaisemaa Pieliseltä käsin ja vierailla taiteilija Eva Ryynäsen ateljeessa sekä Paaterin kirkossa. Vuoniskyliltä löytyy ryhmille maistuvia lounaspaikka vaihtoehtoja. Matkan oheen on kiva lisätä esim. ostopaikaksi Vanhan Koulun Puoti sekä majoituspaikaksi vaikkapa Hotelli Pielinen.

paateri ateljee kuvanveistäjä eeva ryynanen

PÄIVÄ PUU-JUUASSA JA TULIKIVEN KOTISEUDULLA

Matkapäivä alkaa Puu-Juuan alueelta Hedwigin Helmestä, jossa luvassa maistuva herkuttelutovi erikoiskahvien ja eri teevaihtoehtojen parissa. Aamukahvien jälkeen on mahdollista myös tutustuminen Hedwigin Helmen puodin tuotetarjontaan sekä yläkerran kirpputorin löytöihin. Hedwigistä matka jatkuu Puu-Juuan alueella oppaan kera kävellen ja upeaan kokonaisuuteen tutustuen. Lounas nautitaan Seurojentalolla ja sen jälkeen matka jatkuu kohti Nunnalahdessa sijaitsevaa Tulikiven näyttelyä sekä Suomen Kivikeskusta. Matkaan mahdollista yhdistää myös vierailu Leskelän Mummon Maatilalla, jossa pääsee tutustumaan tämän päivän maatilan arkeen sekä eläimiin. Aittakahvilassa järjestyy ryhmälle myös tunnelmallinen iltapäiväkahvitovi. Päivän päätteeksi suunnaksi voi ottaa joko Lomakeskus Koli Freetimen tai vaikka Kolin uuden Break Sokos Hotel Koli Kylän, jossa puhtaisiin lakaniin on kiva köllähtää monta matkakokemusta rikkaampana.

SEIKKAILUA RUUNAALLA

Hyppää luontoseikkailuun Ruunaan upeissa maastoissa. Olitpa liikkeellä yksin tai ryhmän kera löytyy Ruunaalta monenlaisia aktiviteettimahdollisuuksia pyöräilystä koskenlaskuun ja vaelluksesta koskikalastukseen. Jokaiselle vieraalle löytyy varmasti se sopivin tapa nauttia luonnosta ja yhdessä olemisesta. Kysy lisää retkituotteistamme Ruunaalla.

Ryhmäaktiviteetit matkallenne

Tässä esimerkkejä aktiviteeteista joihin voitte tehdä tarjouspyyntövarauksen suoraan verkkokaupan kautta. Lisätietoja ja pakettitarjoukset myyntipalvelustamme / p. 050 553 3023.