Lomamökit

Kolilla noin 350 mökkiä!

Suurin osa Kolin alueen vuodepaikoista on lomamökeissä, huviloissa ja huoneistoissa. Vuokrattavia kohteita on sadoittain eri puolilla Kolia ja Pielisen seutua pienistä huoneistoista hyvätasoisiin huviloihin, joissa on majoitustilaa yli 10 hengen porukalle.

Kolin matkailuneuvonnasta saat reaaliaikaisen varaustilanteen. Lomapaikan valinnassa ja lomasi suunnittelussa sinua auttaa Kolin matkailuneuvonta, info@koli.fi ja p. 045 138 7429.

Majoitushaussa on tällä hetkellä noin 150 mökkikohdetta Lomarenkaalta, VisitKolilta, Koli Freetimelta sekä Kaskilinna. Lisää mökki- ja huonemajoitusta löydät alapuolelta.

Kolin lomamökit: keskusvaraamot ja online-kohteet

Maatilamatkailu Jänisvaara

Onnistuneita lomapäiviä, leppoisaa joutilaisuutta, liikunnan iloa ja luontomatkailun parhaita paloja...

Onnistuneita lomapäiviä, leppoisaa joutilaisuutta, liikunnan iloa ja luontomatkailun parhaita paloja juuri kuten sinä haluat - tervetuloa Jänisvaaralle! Jänisvaaran lomamökit ovat vuokrattavissa ympäri vuoden. Mieluisan mökin löydät joko Pielisen rannalta tai vaarojen syleilystä aidossa maalaisympäristössä. Maatilamatkailu Jänisvaaran lomamökit sijaitsevat Kolin lähellä, huikeiden vaaramaisemien äärellä. Luonto on vahvasti läsnä kaikkina vuodenaikoina. Tilauksesta saatavana maalaisaamiaista.

Jänisvaarantie 4
83960 KOLI
info@maatilamatkailu.fi
050 505 3127
www.maatilamatkailu.fi Näytä kartalla

Hattusaaren rantamajat

Viihtyisät ja nykyaikaiset lomamökit 2-12 hengelle omassa rauhassa Pielisen rannalla. Jokaisella mök...

Viihtyisät ja nykyaikaiset lomamökit 2-12 hengelle omassa rauhassa Pielisen rannalla. Jokaisella mökillä on oma aurinkoinen hiekkaranta, soutuvene, laituri ja grilli. Moottorivene mahdollista vuokrata. Kesällä ja syksyllä käytössä polkupyöriä, tenniskenttä, minigolf ja pelialue. Talvella ladulle pääsee suoraan mökiltä, jonka varressa grillikota ja pulkkamäki.

Hattusaari
83960 Koli
info@hattusaarenrantamajat.fi
040 034 1578
hattusaarenrantamajat.fi Näytä kartalla

Koli Royal

Koli Royalin kohteisiin kuuluvat isot viiden tähden huvilat Kuningatar ja Kuningas sekä luksus parit...

Koli Royalin kohteisiin kuuluvat isot viiden tähden huvilat Kuningatar ja Kuningas sekä luksus paritalohuoneisto Kolin Keisari, joihin mahtuu 10-14 majoittujaa. Näissä huviloissa on kaikki muvavuudet muun muassa isto saunaosastot. Viihtyisät pienemmät mökit Honkakoli 4 ja Kaakkuri ja Kuukkeli sijaitsevat joko Pielisen rannalla tai sen välittömässä läheisyydessä. Kaikissa mökeissä langaton nopea internetyhteys valokuidulla. Loma-Koli, 83960 Koli, 040 557 1233, koli@koliroyal.fi, www.koliroyal.fi

Loma-Koli
83960 KOLI
koli@koliroyal.fi
040 557 1233
www.koliroyal.fi Näytä kartalla

Koli Freetime

Kauniissa järvimaisemassa viihtyisää ja edullista mökki- sekä huoneistomajoitusta. Alueella caravan-...

Kauniissa järvimaisemassa viihtyisää ja edullista mökki- sekä huoneistomajoitusta. Alueella caravan- ja teltta-alueet hyvine palveluineen. Uimaranta ja saunat puhtaan järven rannalla. Pihapiiristä lähtee Kolin valaistu hiihtolatu ja yhteys Kolin retkeilyreitistöön. Tarjolla myös kokous- ja ruokailupalvelut ryhmille.

Kopravaarantie 27
83950 AHMOVAARA
koli@kolifreetime.fi
010 322 3040
www.kolifreetime.fi Näytä kartalla

Matkailutila Paimentupa

Kolin kupeessa mukavaa majoitusta pihapiirin saunallisissa huoneistoissa ja tasokkaissa mökeissä ymp...

Kolin kupeessa mukavaa majoitusta pihapiirin saunallisissa huoneistoissa ja tasokkaissa mökeissä ympäri vuoden. Puoli-täysihoitopaketit majoittuville, pitopalvelutoimitukset myös mökeille. Ratsastusvaellukset ja kenttäratsastustunnit islanninhevosilla.

Kotaniementie 1
83960 KOLI
info@paimentupa.fi
040 080 2709
www.paimentupa.fi Näytä kartalla

Vaarinkallio

Vaarinkallion huvila on avaran lumoava täyshirsirakennus Kolilla. Se on valmistunut vuonna 2016, ja ...

Vaarinkallion huvila on avaran lumoava täyshirsirakennus Kolilla. Se on valmistunut vuonna 2016, ja on täysin varusteltu. Huvila on vuokrattavissa niin arkeen kuin juhlaan. Taivallat salista maisemasaunaan ja elokuvateatteriin, maailmalle vie valokuitu. Majoitus jopa 20 henkilölle. Isot tilat ja piha sopivat erinomaisesti myös kokouksiin ja tapahtumien järjestämiseen. Ks. ajo-ohje verkkosivulta: www.vaarinkallio.com

83960 KOLI
info@vaarinkallio.com
050 305 1120
vaarinkallio.com Näytä kartalla

Kolin Kaskilinna

Pielisen rannassa sijaitseva Kaskilinna on Kolin alueen korkeatasoisin lomahuvila. Kaskilinna suunni...

Pielisen rannassa sijaitseva Kaskilinna on Kolin alueen korkeatasoisin lomahuvila. Kaskilinna suunniteltu monipuoliseen koulutus-, kokous- ja lomanviettokäyttöön. Alakerrassa on oma pienoiskylpylä, jossa on 8 hengen sauna, turkkilainen sauna, 5 hengen poreamme, 6 hengen ulkoporeamme ja takkabaari. Yläkerrassa on olohuone, joka toimii myös koulutus- ja kokoustilana, 3 makuuhuonetta sekä keittiö ja parvi, jossa 4 vuodetta. Talossa on yhteensä 11 vuodepaikkaa.

Satamatie 6
83960 KOLI
info@kaskilinna.fi
010 299 5480
www.kaskilinna.fi Näytä kartalla

VisitKoli

Hyvin varustellut loma-asunnot ja -huoneistot Loma-Kolilla Kolin kansallispuiston välittömässä lähei...

Hyvin varustellut loma-asunnot ja -huoneistot Loma-Kolilla Kolin kansallispuiston välittömässä läheisyydessä. Katso sivuiltamme lisätietoja ja ota yhteyttä!

Kortelahti 6
83960 KOLI
info@visitkoli.fi
040 081 8652
visitkoli.fi Näytä kartalla

Lomarengas Koli

Lomarengas Oy:n online-varausjärjestelmästä löytyy noin 100 mökkiä tai huoneistoa Kolilta ja noin 3 ...

Lomarengas Oy:n online-varausjärjestelmästä löytyy noin 100 mökkiä tai huoneistoa Kolilta ja noin 3 900 vuokramökkiä, huvilaa ja huoneistoa ympäri Suomen. Lomarenkaan mökit Kolilla

83960 KOLI
myynti@lomarengas.fi, sales@lomarengas.fi
030 650 2502
Näytä kartalla

Koli Country Club

Koli Country Club:ssa on 18 lomahuoneistoa viidessä rivitalossa. Osassa kaksi makuuhuonetta tai yksi...

Koli Country Club:ssa on 18 lomahuoneistoa viidessä rivitalossa. Osassa kaksi makuuhuonetta tai yksi makuuhuone, parvella on lisää nukkumatilaa 2-4 henkilölle. Huoneistoihin kuuluu avokeittiö, sauna- ja suihkutilat, wc-tilat ja olohuone. Vuolukivitakka tuo lämpöä ja tunnelmaa. Huoneistot soveltuvat hyvin esimerkiksi retkeilijöille majoitukseksi. Ne sijaitsevat Loma-Kolilla keskellä kangasmetsää Käränkälammen ja Pielisen välissä. Tervetuloa majoittumaan! www.kolikeskus.fi

Koli Country Club/Loma-Koli
83960 KOLI
kolikeskus@remal.fi
0400 504 596
Näytä kartalla

Kolin Aamuranta

Mökit huippupaikalla, lähellä aktiviteetteja, kauppoja ja Kolin nähtävyyksiä. Hyvin varustellut laad...

Mökit huippupaikalla, lähellä aktiviteetteja, kauppoja ja Kolin nähtävyyksiä. Hyvin varustellut laadukkaat mökit ovat omalla rauhallisella ja kauniilla tontilla. Viilennysmahdollisuus kaikissa mökeissä. Aamuranta A ja Aamuniitty A2 voi ottaa myös lemmikit mukaan. Tunnelmallinen kota rannassa. Soutuvene käytössä. Langaton nopea nettiyhteys. Vaellusreitit 0,5 km. Kauppa 2 km, ravintola ja Kolin venesatama 0,5 km. Aamurannassa on helppoa viettää loma myös ilman autoa, koska kaikki tarvittava on lähellä.

Rantatie 6
83960 KOLI
kari@airu.fi
0500 532 718
kolinaamuranta.fi Näytä kartalla

Koli24-nettivaraukset

KOLI24.fi - varaukset helposti netin kautta! Kolin hyvin varustellut vuokramökit ja lomahuoneistot, ...

KOLI24.fi - varaukset helposti netin kautta! Kolin hyvin varustellut vuokramökit ja lomahuoneistot, vaellus- ja pyöräilyreitit, sieni- ja marjametsät, kalaisat järvet, hyvin hoidetut hiihtoladut ja laskettelurinteet ym. aktiviteetit kutsuvat sinua rentoutumaan Kolin kansallismaisemiin ympäri vuoden. Vuokraa lomamökki tai -huoneisto suoraan omistajalta.

info@koli24.fi
koli24.fi

Kolin lomamökit: varaus suoraan yrittäjältä

Kolintien mökki

Viihtyisä vuonna 2009 valmistunut lomamökki Kolin vaaramaisemissa, lammen rannalla. Rauhallinen sija...

Viihtyisä vuonna 2009 valmistunut lomamökki Kolin vaaramaisemissa, lammen rannalla. Rauhallinen sijainti. Oma ranta ja rantasauna, laituri ja vene.

Kolintie 66
83960 KOLI
kolintie66@luukku.com
050 591 3335
www.kolintie66.com Näytä kartalla

PielisTuvat

Hyvinvarusteltu järeästä pyöröhirrestä rakennettu paritalo kansallispuiston ja Pielisen välittömässä...

Hyvinvarusteltu järeästä pyöröhirrestä rakennettu paritalo kansallispuiston ja Pielisen välittömässä läheisyydessä, sekä lähellä Kolin palveluita. Pielistuvat sijaitsee viihtyisällä Purnuniemen alueella. Hirsirakenteinen paritalo, jossa molemmissa huoneistoissa tupakeittiö ja 2 makuuhuonetta, sauna kylpyhuone ja wc, tilava korkea parvi jossa vuoteet neljälle. Vuodepaikkoja yhteensä 8:lle. Viihtyisä mökkimäinen tunnelma! Ihanteellinen isommallekin perheelle. Ukko-Kolin rinteet 2,5 km ja murtsikkaladuille ja patikkapoluille suoraan pihasta. Kolin keskusta 1,5 km, jossa on infopiste, kauppa ja ravintola Ryynänen. Satama ja ravintola 1,5 km. Break Sokos hotel Koli 4,5 km ja KolinPortti 10 km.

Isopurnu 1
83960 Lieksa
myynti@pielistuvat.com
0500 677341, 0500 274 466
www.pielistuvat.com Näytä kartalla

Larin Lomat

Mökkimajoitusta ympäri vuoden Pielisen rannalla 2-12 hengelle. Rauhallisella paikalla sijaitsevat hy...

Mökkimajoitusta ympäri vuoden Pielisen rannalla 2-12 hengelle. Rauhallisella paikalla sijaitsevat hyvin varustellut mökit, joissa varaava takka, oma ranta, grillikota, vene ja ulkosauna. Hyvät kalastus- ja marjastus mahdollisuudet. Mökeissä lemmikit sallittuja.

Ahmovaarantie 329
83950 Ahmovaara
larinlomat@larinlomat.fi
0400 283 827/Helena
www.larinlomat.fi Näytä kartalla

SuomenSatu

Nykyaikaiset loistohuvilat Pielisen äärellä Loma-Kolin alueella. Matkaa Ukko-Kolin rinteille on vain...

Nykyaikaiset loistohuvilat Pielisen äärellä Loma-Kolin alueella. Matkaa Ukko-Kolin rinteille on vain yhdeksän kilometriä. Jokaisessa hirsihuvilassa on kolme makuuhuonetta, oma sauna sekä poreamme. Osassa on ulkoporeamme, josta avautuu kaunis näkymä Pieliselle, biljardihuone ja todella suuret terassit.

83960 KOLI
suomensatu@gmail.com
0500 801 900
www.suomensatu.com Näytä kartalla

KoliCarelia

8 (+2) henkilön hulppeita huviloita järeästä pyöröhirrestä. Unelmakohde Pielisen rannalla höystettyn...

8 (+2) henkilön hulppeita huviloita järeästä pyöröhirrestä. Unelmakohde Pielisen rannalla höystettynä nykyaikaisilla mukavuuksilla. Lasitetut rantasaunatbtakoilla. Oma ranta ja vene. Edullisesti myös moottoriveneet ja polkupyörät. Talvella ladulle omalta ovelta.

jari.nousiainen@kolicarelia.fi
050 017 7345
www.kolicarelia.fi

Niinilahden Lomamajat

Tule ja vietä virkistävä loma Pielisen rannalla korkeatasoisessa rantamökissä. Rantagrilli, vene sek...

Tule ja vietä virkistävä loma Pielisen rannalla korkeatasoisessa rantamökissä. Rantagrilli, vene sekä hyvät kalastus- ja marjastusmahdollisuudet. Talvella hiihtoladut mökeiltä Kolin alueen laduille, napakelkka ja grillikota. Youtube-video: Niinilahden Lomamajat."

Niinilahdentie 100
83960 KOLI
info@niinilahti.fi
040 770 2277
www.niinilahti.fi Näytä kartalla

Villa Concrete Kelo ja Saunamaja

Upea kelohirsikuvioisista betonielementeistä rakennettu huvila ja saunamaja. Saunamaja sijaitsee Pie...

Upea kelohirsikuvioisista betonielementeistä rakennettu huvila ja saunamaja. Saunamaja sijaitsee Pielisen rannalla ja huvila sen tuntumassa. Upeat näkymät Pieliselle. Tasokkaasti varusteltu huvila 178 m2, jossa on neljä makuuhuonetta, olohuone, aula, oleskelutila ja kaksi terassia. Villa Conrete Kelo on omistajien loma-asuntomessuille suunnittelema ja uniikki huvila myös rakennusteknisesti. Sisustus on toteutettu selkeälinjaiseen skandinaaviseen tyyliin. Yhden makuuhuoneen saunamaja 87 m2 on varustettu poreammeella. Vuokrataan yhdessä ja erikseen. Ei lemmikkejä.

Mustarintasentie 1a
83960 Koli
toinile@gmail.com
040 090 1210
Näytä kartalla

Ukko-Kolin rantamökit

2-10 hengen saunalliset loma-asunnot mukavuuksin Pielisen rannalla ja lähellä Break Sokos Hotel Koli...

2-10 hengen saunalliset loma-asunnot mukavuuksin Pielisen rannalla ja lähellä Break Sokos Hotel Kolia, Ukko-Kolin rinteitä sekä kansallispuistoa. Hyvät hiekkarannat. Oma vene. Katso video Ukko-Kolin Rantamökeiltä.

Rantatie 64 A
83960 KOLI
rantamokit@rantamokit.fi
040 018 2851, 013 672 157
www.rantamokit.fi Näytä kartalla

Kolin Mesikämmen

Hyvin varusteltu 6-8 henkilön ympärivuotinen lomahuvila Pielisen rannalla rauhallisella paikalla. Ko...

Hyvin varusteltu 6-8 henkilön ympärivuotinen lomahuvila Pielisen rannalla rauhallisella paikalla. Kolin kylältä on noin 5 kilometriä. Kolin Mesikämmenessä on haluttu huomioida mökin ekologisuutta: rakennusaineeksi on valittu hirsi ja käytössä on maalämpö. Vene ja kanootti sekä rantasauna ovat kesäaikaan asiakkaiden käytettävissä.

Merilänrannantie 47
83960 KOLI
kolin.mesikammen@gmail.com
050 336 6498
www.kolinmesikammen.com Näytä kartalla

Hiisiranta B3

Kirkasvetisen Kärängän rannalla. Tasokas loma-asunto 6-8 hengelle. Kolme makuuhuonetta, hyvinvaruste...

Kirkasvetisen Kärängän rannalla. Tasokas loma-asunto 6-8 hengelle. Kolme makuuhuonetta, hyvinvarusteltu keittiö ja tilava parvi. Terassi, grilli, vene.

Kortelahti 6
83960 KOLI
koli@kolifinland.fi
0400 777 006
www.kolifinland.fi Näytä kartalla

Kestikievari Herranniemi

Palveluja Pielisen rannalla tunnelmallisessa maalaisympäristössä Vuonislahden kylässä. Majoitusta hy...

Palveluja Pielisen rannalla tunnelmallisessa maalaisympäristössä Vuonislahden kylässä. Majoitusta hyvin varustetuissa huoneissa, huoneistoissa ja mökeissä. Kahvila-ravintolassa perinteisiä karjalaisherkkuja (A-oikeudet). Rantasauna, savusauna, hoitosauna ja palju tähtitaivaan alla. Hyvät tilat viettää juhlia, kokouksia ja illanviettoja. Jäätietä vartissa Kolin rinteisiin ja laduille. Herranniemen rannasta lähtevät jääladut Paateriin, Kolille ja Raapiosaaren kodalle. Jäätietä pitkin Kolille 7 km.

Vuonislahdentie 185
81590 VUONISLAHTI
reception@herranniemi.com
013 542 110
www.herranniemi.com Näytä kartalla

Hattusaaren aurinkorantamökit

Rentoudu upeissa Kolin Hattusaaren maisemissa lomaillen mökissä Pielisen rannalla. Valittavanasi on ...

Rentoudu upeissa Kolin Hattusaaren maisemissa lomaillen mökissä Pielisen rannalla. Valittavanasi on kolme erikokoista mökkiä ja kaikki ovat hyvin varustettuja ja kaikilla mökeillä on oma ranta, vene, laituri ja grillit. Kesällä käytössä joka mökillä on pihapelivälineitä ja frisbeegolfharjoituskori. Tule ja koe Kolin ja Hattusaaren luonnon monimuotoisuus ja Pielisen järven vaihtuva ilmeikkyys!

Hattusaarentie 44
83960 Koli
hattusaari.aurinkorantamokit@gmail.com
040 720 4348/ Mervi. Soitot vain iltaisin tai viikonloppuisin.
www.hattusaarenaurinkoranta.com Näytä kartalla

Linta-mökit

Viihtyisiä 2-8 hengen lomamökkejä Kolin lähellä, järven rannalla. Oma sauna, ranta ja vene. Tilaukse...

Viihtyisiä 2-8 hengen lomamökkejä Kolin lähellä, järven rannalla. Oma sauna, ranta ja vene. Tilauksesta maisema- ja kalastusretket Kolin satamasta.

Kolintie 431
83950 AHMOVAARA
lintamokit@netti.fi
040 545 3148
www.lintamokit.com Näytä kartalla

Merilänrannan Rantamajat

Tervetuloa Kolin Käränkälammen kauniissa maisemissa sijaitseviin lomamökkeihin. Jokaisella mökillä o...

Tervetuloa Kolin Käränkälammen kauniissa maisemissa sijaitseviin lomamökkeihin. Jokaisella mökillä oma ranta. Patikointipolut ja hiihtoladut mökkien läheisyydessä. Laskettelurinteet muutaman kilometrin päässä. Mökkialueella myös marjastus-, sienestys- ja kalastusmahdollisuus. Tule ja ihastu!

Merilänrannantie 53
83960 KOLI
osmo.k.23@olen.to
040 021 4328
www.merilanrannanrantamajat.com Näytä kartalla

Lieksan ja Nurmeksen lomamökit

Vuonislahden Hanhiniemi Oy, Lieksa

Hyvin varustetut loma-asunnot ympärivuotiseen viikkovaraukseen. Yritystilaisuudet, kokoukset ja ohje...

Hyvin varustetut loma-asunnot ympärivuotiseen viikkovaraukseen. Yritystilaisuudet, kokoukset ja ohjelmapalvelut tilauksesta.

Raapiontie 22
81590 VUONISLAHTI
reino.kuivalainen@vunas.inet.fi
0400 170 255
www.kylaan.fi/products/hanhiniemen-lomamokit-vuonislahti Näytä kartalla

Paavolan Loma-asunnot, Nurmes

Pielisen rannalla Nurmeksessa pienten peltojen, laajojen metsien ja korkeiden vaarojen maisemissa ra...

Pielisen rannalla Nurmeksessa pienten peltojen, laajojen metsien ja korkeiden vaarojen maisemissa rauhaisat mökit. Vuokrattavissa ympäri vuoden viisi hyvinvarusteltua 2-9 hengen lomamökkiä. Läheisyydessä talvisin hiihtoladut, kesäisin lenkkipolut ja marja- sekä sienimaastot. B&B, peti ja piirakka-majoitusta maatilan pihapiirissä aitoissa tai Liruski mökissä.

Kylmälahdentie 20
75500 Nurmes
posti@paavolanlomat.com
040 506 5718
www.paavolanlomat.com Näytä kartalla

Ruunaan Matkailu, Lieksa

Huone- ja mökkimajoitusta keskeisellä paikalla Ruunaalla. 2 ja 4 hengen huoneet kahvilarakennuksessa...

Huone- ja mökkimajoitusta keskeisellä paikalla Ruunaalla. 2 ja 4 hengen huoneet kahvilarakennuksessa. Mökit 2-8 henkilölle.

Siikakoskentie 47
81750 PANKAKOSKI
info@ruunaanmatkailu.fi
040 035 2307, 040 069 5955
www.ruunaanmatkailu.fi Näytä kartalla

VisitKolin majoituslahjakortit

Tilaa VisitKolin majoituslahjakortit suoraan verkkosivuiltamme. Lahjakortin perushinta on 100 euroa. Voi kuitenkin tilata tästä lahjakortin haluamallesi summalle. Tutustu VisitKolin majoitustarjontaan: www.visitkoli.fi.


Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK