Lomamökit

Kolilla noin 350 mökkiä!

Suurin osa Kolin alueen vuodepaikoista on lomamökeissä, huviloissa ja huoneistoissa. Vuokrattavia kohteita on sadoittain eri puolilla Kolia ja Pielisen seutua pienistä huoneistoista hyvätasoisiin huviloihin, joissa on majoitustilaa yli 10 hengen porukalle.

Kolin matkailuneuvonnasta saat reaaliaikaisen varaustilanteen. Lomapaikan valinnassa ja lomasi suunnittelussa sinua auttaa Kolin matkailuneuvonta, info@koli.fi ja p. 045 138 7429.

Majoitushaussa on tällä hetkellä noin 170 mökkikohdetta Koli Freetimelta, VisitKolilta, Hattusaaren Rantamajoilta, Niinilahden Lomamajoilta, Kolin Kangastukselta sekä Leijonakiinteistöltä.
Lisää erilaisia majoituskohteita löydät täältä. Lisää mökki- ja huonemajoitusta löydät alapuolelta.

Kolin lomamökit: keskusvaraamot ja online-kohteet

Matkailutila Paimentupa

Kolin kansallispuiston kupeessa mukavaa majoitusta pihapiirin huoneistoissa ja tunnelmallisissa kesä...

Kolin kansallispuiston kupeessa mukavaa majoitusta pihapiirin huoneistoissa ja tunnelmallisissa kesäaitoissa. Aamiaismahdollisuus kesäisin. Vaellusreitit- ja hiihtoladut lähtevät läheltä pihapiiriä. Ratsastusvaellukset sympaattisilla Islanninhevosilla ympäri vuoden.

Kotaniementie 1
83960 KOLI
info@paimentupa.fi
040 080 2709
www.paimentupa.fi Näytä kartalla

Kolin Kangastus

Kolin Kangastus vuokraa neljää täysin uutta mökkiä sekä yhtä rantamökkiä Jerolla, läheltä Kolin kylä...

Kolin Kangastus vuokraa neljää täysin uutta mökkiä sekä yhtä rantamökkiä Jerolla, läheltä Kolin kylää. Mökeiltä on upeat maisemat! Maisemien lisäksi palveluihin kuuluu harrastevälineiden vuokrausta omille asiakkaille. Kaikissa mökeissä on oma sauna, joko sähkö- tai puukiukaalla. Metsätähti-mökki soveltuu liikuntaesteisille ja on varusteltu sen mukaan. Tarjolla on myös idyllinen kahden hengen rantamökki Lumme omalla rannalla ja laiturilla, johon kuuluvat vene ja nuotiopaikka (vuokrattavissa vain kesällä). Osassa mökeissä on lemmikit sallittu. Talvella 2023 järven jäällä on napakelkka lasten ja lastenmielisten riemuksi. Mökit ovat loistava valinta esim. ystäväperheille, sillä mökit sijaitsevat lähellä toisiaan.

Kotaniementie 12
83960 Koli
info@kolinkangastus.fi
0500 576 946
www.kolinkangastus.fi Näytä kartalla

Niinilahden Lomamajat

Tule ja vietä virkistävä loma Pielisen rannalla korkeatasoisessa rantamökissä. Rantagrilli, vene sek...

Tule ja vietä virkistävä loma Pielisen rannalla korkeatasoisessa rantamökissä. Rantagrilli, vene sekä hyvät kalastus- ja marjastusmahdollisuudet. Talvella hiihtoladut mökeiltä Kolin alueen laduille, napakelkka ja grillikota. Youtube-video: Niinilahden Lomamajat.

Niinilahdentie 100
83960 Koli
info@niinilahti.fi
040 770 2277
www.niinilahti.fi Näytä kartalla

Kolinportti

Laadukasta mökkimajoitusta Pielisen rannalla. Mökin pihalle on mahdollista vuokrata myös paljukärry!...

Laadukasta mökkimajoitusta Pielisen rannalla. Mökin pihalle on mahdollista vuokrata myös paljukärry! Lisäksi Aurora Hut lasi-iglu yksityisellä rannalla Kolin kupeessa. Iglun vuokraan kuuluu oma laituri, tynnyrisauna, grilli sekä soutuvene.

Kolintie 10
83950 Ahmovaara
jani.kolinportti@gmail.com
+358 50 331 1683
www.kolinportti.com Näytä kartalla

Koli24-nettivaraukset

KOLI24.fi - varaukset helposti netin kautta! Kolin hyvin varustellut vuokramökit ja lomahuoneistot, ...

KOLI24.fi - varaukset helposti netin kautta! Kolin hyvin varustellut vuokramökit ja lomahuoneistot, vaellus- ja pyöräilyreitit, sieni- ja marjametsät, kalaisat järvet, hyvin hoidetut hiihtoladut ja laskettelurinteet ym. aktiviteetit kutsuvat sinua rentoutumaan Kolin kansallismaisemiin ympäri vuoden. Vuokraa lomamökki tai -huoneisto suoraan omistajalta.

info@koli24.fi
koli24.fi

Hattusaaren rantamajat

Viihtyisät ja nykyaikaiset lomamökit 2-12 hengelle omassa rauhassa Pielisen rannalla. Jokaisella mök...

Viihtyisät ja nykyaikaiset lomamökit 2-12 hengelle omassa rauhassa Pielisen rannalla. Jokaisella mökillä on oma aurinkoinen hiekkaranta, soutuvene, laituri ja grilli. Moottorivene mahdollista vuokrata. Kesällä ja syksyllä käytössä polkupyöriä, tenniskenttä, minigolf ja pelialue. Talvella ladulle pääsee suoraan mökiltä, jonka varressa grillikota ja pulkkamäki.

Hattusaari
83960 Koli
info@hattusaarenrantamajat.fi
040 034 1578
hattusaarenrantamajat.fi Näytä kartalla

Kolin Aamuranta

Mökit huippupaikalla, lähellä aktiviteetteja, kauppoja ja Kolin nähtävyyksiä. Hyvin varustellut laad...

Mökit huippupaikalla, lähellä aktiviteetteja, kauppoja ja Kolin nähtävyyksiä. Hyvin varustellut laadukkaat mökit ovat omalla rauhallisella ja kauniilla tontilla. Viilennysmahdollisuus kaikissa mökeissä. Aamuranta A ja Aamuniitty A2 voi ottaa myös lemmikit mukaan. Tunnelmallinen kota rannassa. Soutuvene käytössä. Langaton nopea nettiyhteys. Vaellusreitit 0,5 km. Kauppa 2 km, ravintola ja Kolin venesatama 0,5 km. Aamurannassa on helppoa viettää loma myös ilman autoa, koska kaikki tarvittava on lähellä.

Rantatie 6
83960 KOLI
kolinaamuranta@gmail.com
kolinaamuranta.fi Näytä kartalla

VisitKoli

Hyvin varustellut loma-asunnot ja -huoneistot Loma-Kolilla Kolin kansallispuiston välittömässä lähei...

Hyvin varustellut loma-asunnot ja -huoneistot Loma-Kolilla Kolin kansallispuiston välittömässä läheisyydessä. Katso sivuiltamme lisätietoja ja ota yhteyttä!

Kortelahti 6
83960 KOLI
info@visitkoli.fi
040 081 8652
visitkoli.fi Näytä kartalla

Purnutar

Jos arvostat viihtyisää ja kodikasta keskihintaista majoitusta, tule Purnuttareen! Purnutar on parit...

Jos arvostat viihtyisää ja kodikasta keskihintaista majoitusta, tule Purnuttareen! Purnutar on paritalo, jossa on kaksi samanlaista 78 neliömetrin laadukkaasti varusteltua mökkihuoneistoa. Purnutar A on uusittu kesällä 2022 osittain esteettömäksi: Pihasta ulko-ovelle johtaa laatoitettu polku ja enintään 8 % kaltevuudeltaan oleva kestopuusta tehty luiska, jossa on kaiteet molemmin puolin. Ulko-ovi on 90 cm leveä, matalalla ja laajalla kynnyksellä asennettu. Sisätiloissa ei ole kynnyksiä. Makuuhuone ja WC/suihku ovat esteettömiä. Myös Purnutar B on uudistettu sisutukseltaan kesällä 2022. Molemmissa mökeissä on hulpea huonekorkeus ja tunnelmalliset vuolukivitakat. Lähellä Kolin satamaa ja kylän palveluita, kansallispuiston patikointipolut ja hiihtoladut mökkien läheisyydessä. Laskettelurinteille matkaa nelisen kilometriä. Kesällä uimarantaan on matkaa 250 m. Lemmikit ovat tervetulleita. Vuokrattavana palju. Tervetuloa viihtymään Purnuttareen Kolin Purnuniemeen!

Isopurnu 1
83960 KOLI
posti@kolilla.com
040 738 4215
www.kolilla.com Näytä kartalla

Kolin Kaskilinna

Pielisen rannassa sijaitseva Kaskilinna on Kolin alueen korkeatasoisin lomahuvila. Kaskilinna suunni...

Pielisen rannassa sijaitseva Kaskilinna on Kolin alueen korkeatasoisin lomahuvila. Kaskilinna suunniteltu monipuoliseen koulutus-, kokous- ja lomanviettokäyttöön. Alakerrassa on oma pienoiskylpylä, jossa on 8 hengen sauna, turkkilainen sauna, 5 hengen poreamme, 6 hengen ulkoporeamme ja takkabaari. Yläkerrassa on olohuone, joka toimii myös koulutus- ja kokoustilana, 3 makuuhuonetta sekä keittiö ja parvi, jossa 4 vuodetta. Talossa on yhteensä 11 vuodepaikkaa.

Satamatie 6
83960 KOLI
info@kaskilinna.fi
010 299 5480
www.kaskilinna.fi Näytä kartalla

Koli Freetime

Kauniissa järvimaisemassa viihtyisää ja edullista mökki- sekä huoneistomajoitusta. Alueella caravan-...

Kauniissa järvimaisemassa viihtyisää ja edullista mökki- sekä huoneistomajoitusta. Alueella caravan- ja teltta-alueet hyvine palveluineen. Uimaranta ja saunat puhtaan järven rannalla. Pihapiiristä lähtee Kolin valaistu hiihtolatu ja yhteys Kolin retkeilyreitistöön. Tarjolla myös kokous- ja ruokailupalvelut ryhmille.

Kopravaarantie 27
83950 AHMOVAARA
koli@kolifreetime.fi
010 322 3040
www.kolifreetime.fi Näytä kartalla

Koli Royal

Koli Royalin kohteisiin kuuluvat isot viiden tähden huvilat Kuningatar ja Kuningas sekä luksus parit...

Koli Royalin kohteisiin kuuluvat isot viiden tähden huvilat Kuningatar ja Kuningas sekä luksus paritalohuoneisto Kolin Keisari, joihin mahtuu 10-14 majoittujaa. Näissä huviloissa on kaikki mukavuudet muun muassa isot saunaosastot. Viihtyisä pienempi mökki Honkakoli 4 sijaitsee Pielisen rannalla. Kaikissa mökeissä langaton nopea internetyhteys valokuidulla. Loma-Koli, 83960 Koli, 040 557 1233, koli@koliroyal.fi, www.koliroyal.fi

Loma-Koli
83960 KOLI
koli@koliroyal.fi
040 557 1233
www.koliroyal.fi Näytä kartalla

Kolin lomamökit: varaus suoraan yrittäjältä

Kestikievari Herranniemi

Palveluja Pielisen rannalla tunnelmallisessa maalaisympäristössä Vuonislahden kylässä. Majoitusta hy...

Palveluja Pielisen rannalla tunnelmallisessa maalaisympäristössä Vuonislahden kylässä. Majoitusta hyvin varustetuissa huoneissa, huoneistoissa ja mökeissä. Kahvila-ravintolassa perinteisiä karjalaisherkkuja (A-oikeudet). Rantasauna, savusauna, hoitosauna ja palju tähtitaivaan alla. Hyvät tilat viettää juhlia, kokouksia ja illanviettoja. Jäätietä vartissa Kolin rinteisiin ja laduille. Herranniemen rannasta lähtevät jääladut Paateriin, Kolille ja Raapiosaaren kodalle. Jäätietä pitkin Kolille 7 km.

Vuonislahdentie 185
81590 VUONISLAHTI
reception@herranniemi.com
013 542 110
www.herranniemi.com Näytä kartalla

Linta-mökit

Viihtyisiä 2-8 hengen lomamökkejä Kolin lähellä, järven rannalla. Oma sauna, ranta ja vene. Tilaukse...

Viihtyisiä 2-8 hengen lomamökkejä Kolin lähellä, järven rannalla. Oma sauna, ranta ja vene. Tilauksesta maisema- ja kalastusretket Kolin satamasta.

Kolintie 431
83950 AHMOVAARA
lintamokit@netti.fi
040 545 3148
www.lintamokit.com Näytä kartalla

Ukko-Kolin rantamökit

2-10 hengen saunalliset loma-asunnot mukavuuksin Pielisen rannalla ja lähellä Break Sokos Hotel Koli...

2-10 hengen saunalliset loma-asunnot mukavuuksin Pielisen rannalla ja lähellä Break Sokos Hotel Kolia, Ukko-Kolin rinteitä sekä kansallispuistoa. Hyvät hiekkarannat. Oma vene. Katso video Ukko-Kolin Rantamökeiltä.

Rantatie 64 A
83960 KOLI
rantamokit@rantamokit.fi
040 018 2851, 013 672 157
www.rantamokit.fi Näytä kartalla

KoliCarelia

8 (+2) henkilön hulppeita huviloita järeästä pyöröhirrestä. Unelmakohde Pielisen rannalla höystettyn...

8 (+2) henkilön hulppeita huviloita järeästä pyöröhirrestä. Unelmakohde Pielisen rannalla höystettynä nykyaikaisilla mukavuuksilla. Lasitetut rantasaunatbtakoilla. Oma ranta ja vene. Edullisesti myös moottoriveneet ja polkupyörät. Talvella ladulle omalta ovelta.

jari.nousiainen@kolicarelia.fi
050 017 7345
www.kolicarelia.fi

Venejoen Piilo

Elämysmajoitusta keskellä Pohjois-Karjalan korpiluontoa. Uniikit majoitusaitat ja teltat huilaavat V...

Elämysmajoitusta keskellä Pohjois-Karjalan korpiluontoa. Uniikit majoitusaitat ja teltat huilaavat Venejoen pielessä keskellä muinaisia metsiä. Tasokas piilopaikka arjesta, mahdollisuus nauttia luonnon hiljaisuudesta omassa rauhassa. Kolin kansallispuiston läheisyys takaa laajan valikoiman aktiviteetteja retkeilijöille ja lomalaisille. Sydänlammen äärellä voit saunoa ja rentoutua päiväsi päätteeksi.

Romppalantie 4
81160 Kontiolahti
info@venejoenpiilo.com
041 318 1845
Näytä kartalla

Larin Lomat

Mökkimajoitusta ympäri vuoden Pielisen rannalla 2-12 hengelle. Rauhallisella paikalla sijaitsevat hy...

Mökkimajoitusta ympäri vuoden Pielisen rannalla 2-12 hengelle. Rauhallisella paikalla sijaitsevat hyvin varustellut mökit, joissa varaava takka, oma ranta, grillikota, vene ja ulkosauna. Hyvät kalastus- ja marjastus mahdollisuudet. Mökeissä lemmikit sallittuja.

Ahmovaarantie 329
83950 Ahmovaara
larinlomat@larinlomat.fi
0400 283 827/Helena
www.larinlomat.fi Näytä kartalla

Kolintien mökki

Viihtyisä vuonna 2009 valmistunut lomamökki Kolin vaaramaisemissa, lammen rannalla. Rauhallinen sija...

Viihtyisä vuonna 2009 valmistunut lomamökki Kolin vaaramaisemissa, lammen rannalla. Rauhallinen sijainti. Oma ranta ja rantasauna, laituri ja vene.

Kolintie 66
83960 KOLI
kolintie66@luukku.com
050 591 3335
www.kolintie66.com Näytä kartalla

Kolin Mesikämmen

Hyvin varusteltu 6-8 henkilön ympärivuotinen lomahuvila Pielisen rannalla rauhallisella paikalla. Ko...

Hyvin varusteltu 6-8 henkilön ympärivuotinen lomahuvila Pielisen rannalla rauhallisella paikalla. Kolin kylältä on noin 5 kilometriä. Kolin Mesikämmenessä on haluttu huomioida mökin ekologisuutta: rakennusaineeksi on valittu hirsi ja käytössä on maalämpö. Vene ja kanootti sekä rantasauna ovat kesäaikaan asiakkaiden käytettävissä.

Merilänrannantie 47
83960 KOLI
kolin.mesikammen@gmail.com
050 336 6498
www.kolinmesikammen.com Näytä kartalla

Lieksan ja Nurmeksen lomamökit

Ruunaan Matkailu, Lieksa

Huone- ja mökkimajoitusta keskeisellä paikalla Ruunaalla. 2 ja 4 hengen huoneet kahvilarakennuksessa...

Huone- ja mökkimajoitusta keskeisellä paikalla Ruunaalla. 2 ja 4 hengen huoneet kahvilarakennuksessa. Mökit 2-8 henkilölle.

Siikakoskentie 47
81750 PANKAKOSKI
info@ruunaanmatkailu.fi
040 035 2307, 040 069 5955
www.ruunaanmatkailu.fi Näytä kartalla

Vuonislahden Hanhiniemi Oy, Lieksa

Hyvin varustetut loma-asunnot ympärivuotiseen viikkovaraukseen. Yritystilaisuudet, kokoukset ja ohje...

Hyvin varustetut loma-asunnot ympärivuotiseen viikkovaraukseen. Yritystilaisuudet, kokoukset ja ohjelmapalvelut tilauksesta.

Raapiontie 22
81590 VUONISLAHTI
reino.kuivalainen@vunas.inet.fi
0400 170 255
www.kylaan.fi/products/hanhiniemen-lomamokit-vuonislahti Näytä kartalla

Show your Kli