Lomamökit

Kolilla noin 350 mökkiä!

Suurin osa Kolin alueen vuodepaikoista on lomamökeissä, huviloissa ja huoneistoissa. Vuokrattavia kohteita on sadoittain eri puolilla Kolia ja Pielisen seutua pienistä huoneistoista hyvätasoisiin huviloihin, joissa on majoitustilaa yli 10 hengen porukalle.

Majoitushaussa on tällä hetkellä Lomarenkaan ja VisitKolin kohteita. Lisää mökki- ja huonemajoitusta löydät alapuolelta.

Kolin lomamökit: keskusvaraamot ja online-kohteet

Koli Freetime

Kauniissa järvimaisemassa viihtyisää ja edullista mökki- sekä huoneistomajoitusta. Alueella caravan-...

Kauniissa järvimaisemassa viihtyisää ja edullista mökki- sekä huoneistomajoitusta. Alueella caravan- ja teltta-alueet hyvine palveluineen. Uimaranta ja saunat puhtaan järven rannalla. Pihapiiristä lähtee Kolin valaistu hiihtolatu ja yhteys Kolin retkeilyreitistöön. Tarjolla myös kokous- ja ruokailupalvelut ryhmille.

Kopravaarantie 27
83950 AHMOVAARA
koli@kolifreetime.fi
010 322 3040
www.kolifreetime.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

Vaarinkallio

Vaarinkallion huvila on avaran lumoava täyshirsirakennus Kolilla. Se on valmistunut vuonna 2016, ja ...

Vaarinkallion huvila on avaran lumoava täyshirsirakennus Kolilla. Se on valmistunut vuonna 2016, ja on täysin varusteltu. Huvila on vuokrattavissa niin arkeen kuin juhlaan. Taivallat salista maisemasaunaan ja elokuvateatteriin, maailmalle vie valokuitu. Majoitus jopa 20 henkilölle. Isot tilat ja piha sopivat erinomaisesti myös kokouksiin ja tapahtumien järjestämiseen. Ks. ajo-ohje verkkosivulta: www.vaarinkallio.com

info@vaarinkallio.com
050 305 1120
vaarinkallio.com Varaustiedustelu

VisitKoli

Hyvin varustellut loma-asunnot ja -huoneistot Loma-Kolilla Kolin kansallispuiston välittömässä lähei...

Hyvin varustellut loma-asunnot ja -huoneistot Loma-Kolilla Kolin kansallispuiston välittömässä läheisyydessä. Katso sivuiltamme lisätietoja ja ota yhteyttä!

Kortelahti 6
83960 KOLI
info@visitkoli.fi
040 081 8652
visitkoli.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

Koli24-nettivaraukset

KOLI24.fi - varaukset helposti netin kautta! Kolin hyvin varustellut vuokramökit ja lomahuoneistot, ...

KOLI24.fi - varaukset helposti netin kautta! Kolin hyvin varustellut vuokramökit ja lomahuoneistot, vaellus- ja pyöräilyreitit, sieni- ja marjametsät, kalaisat järvet, hyvin hoidetut hiihtoladut ja laskettelurinteet ym. aktiviteetit kutsuvat sinua rentoutumaan Kolin kansallismaisemiin ympäri vuoden. Vuokraa lomamökki tai -huoneisto suoraan omistajalta.

info@koli24.fi
koli24.fi Varaustiedustelu

Lomarengas Koli

Lomarengas Oy:n online-varausjärjestelmästä löytyy noin 100 mökkiä tai huoneistoa Kolilta ja noin 3 ...

Lomarengas Oy:n online-varausjärjestelmästä löytyy noin 100 mökkiä tai huoneistoa Kolilta ja noin 3 900 vuokramökkiä, huvilaa ja huoneistoa ympäri Suomen. Lomarenkaan mökit Kolilla

myynti@lomarengas.fi, sales@lomarengas.fi
030 650 2502

Maatilamatkailu Jänisvaara

Onnistuneita lomapäiviä, leppoisaa joutilaisuutta, liikunnan iloa ja luontomatkailun parhaita paloja...

Onnistuneita lomapäiviä, leppoisaa joutilaisuutta, liikunnan iloa ja luontomatkailun parhaita paloja juuri kuten sinä haluat - tervetuloa Jänisvaaralle! Jänisvaaran lomamökit ovat vuokrattavissa ympäri vuoden. Mieluisan mökin löydät joko Pielisen rannalta tai vaarojen syleilystä aidossa maalaisympäristössä. Maatilamatkailu Jänisvaaran lomamökit sijaitsevat Kolin lähellä, huikeiden vaaramaisemien äärellä. Luonto on vahvasti läsnä kaikkina vuodenaikoina. Tilauksesta saatavana maalaisaamiaista.

Jänisvaarantie 4
83960 KOLI
info@maatilamatkailu.fi
050 505 3127
www.maatilamatkailu.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

Koli Royal

Koli Royalin kohteisiin kuuluvat isot viiden tähden huvilat Kuningatar ja Kuningas sekä luksus parit...

Koli Royalin kohteisiin kuuluvat isot viiden tähden huvilat Kuningatar ja Kuningas sekä luksus paritalohuoneisto Kolin Keisari, joihin mahtuu 10-14 majoittujaa. Näissä huviloissa on kaikki muvavuudet muun muassa isto saunaosastot. Viihtyisät pienemmät mökit Honkakoli 4 ja Kaakkuri ja Kuukkeli sijaitsevat joko Pielisen rannalla tai sen välittömässä läheisyydessä. Kaikissa mökeissä langaton nopea internetyhteys valokuidulla. Loma-Koli, 83960 Koli, 040 557 1233, koli@koliroyal.fi, www.koliroyal.fi

Loma-Koli
83960 KOLI
koli@koliroyal.fi
040 557 1233
www.koliroyal.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

Kolin Aamuranta

Mökit huippupaikalla, lähellä aktiviteetteja, kauppoja ja Kolin nähtävyyksiä. Hyvin varustellut laad...

Mökit huippupaikalla, lähellä aktiviteetteja, kauppoja ja Kolin nähtävyyksiä. Hyvin varustellut laadukkaat mökit ovat omalla rauhallisella ja kauniilla tontilla. Viilennysmahdollisuus kaikissa mökeissä. Aamuranta A ja Aamuniitty A2 voi ottaa myös lemmikit mukaan. Tunnelmallinen kota rannassa. Soutuvene käytössä. Langaton nopea nettiyhteys. Vaellusreitit 0,5 km. Kauppa 2 km, ravintola ja Kolin venesatama 0,5 km. Aamurannassa on helppoa viettää loma myös ilman autoa, koska kaikki tarvittava on lähellä.

Rantatie 6
83960 KOLI
kari@airu.fi
0500 532 718
kolinaamuranta.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

Kolin Kaskilinna

Pielisen rannassa sijaitseva Kaskilinna on Kolin alueen korkeatasoisin lomahuvila. Kaskilinna suunni...

Pielisen rannassa sijaitseva Kaskilinna on Kolin alueen korkeatasoisin lomahuvila. Kaskilinna suunniteltu monipuoliseen koulutus-, kokous- ja lomanviettokäyttöön. Alakerrassa on oma pienoiskylpylä, jossa on 8 hengen sauna, turkkilainen sauna, 5 hengen poreamme, 6 hengen ulkoporeamme ja takkabaari. Yläkerrassa on olohuone, joka toimii myös koulutus- ja kokoustilana, 3 makuuhuonetta sekä keittiö ja parvi, jossa 4 vuodetta. Talossa on yhteensä 11 vuodepaikkaa.

Satamatie 6
83960 KOLI
info@kaskilinna.fi
010 299 5480
www.kaskilinna.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

Kolin lomamökit: varaus suoraan yrittäjältä

Merilänrannan Rantamajat

Tervetuloa Kolin Käränkälammen kauniissa maisemissa sijaitseviin lomamökkeihin. Jokaisella mökillä o...

Tervetuloa Kolin Käränkälammen kauniissa maisemissa sijaitseviin lomamökkeihin. Jokaisella mökillä oma ranta. Patikointipolut ja hiihtoladut mökkien läheisyydessä. Laskettelurinteet muutaman kilometrin päässä. Mökkialueella myös marjastus-, sienestys- ja kalastusmahdollisuus. Tule ja ihastu!

Merilänrannantie 53
83960 KOLI
osmo.k.23@olen.to
040 021 4328
merilanrannanrantamajat.com Näytä kartalla Varaustiedustelu

Hattusaaren rantamajat

Viihtyisät ja nykyaikaiset lomamökit 2-12 hengelle omassa rauhassa Pielisen rannalla. Jokaisella mök...

Viihtyisät ja nykyaikaiset lomamökit 2-12 hengelle omassa rauhassa Pielisen rannalla. Jokaisella mökillä on oma aurinkoinen hiekkaranta, soutuvene, laituri ja grilli. Moottorivene mahdollista vuokrata. Kesällä ja syksyllä käytössä polkupyöriä, tenniskenttä, minigolf ja pelialue. Talvella ladulle pääsee suoraan mökiltä, jonka varressa grillikota ja pulkkamäki.

Hattusaari
83960 KOLI
info@hattusaarenrantamajat.fi
040 034 1578
www.hattusaarenrantamajat.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

Pielisen aarre

Vuokrattavana viihtyisä loma-asunto ”Pielisen aarre” Pielisen rannalla. Pielisen aarre on rakennettu...

Vuokrattavana viihtyisä loma-asunto ”Pielisen aarre” Pielisen rannalla. Pielisen aarre on rakennettu järeästä, allergiaystävällisestä lamellihirrestä ja soveltuu ympärivuotiseen käyttöön 1–4 henkilölle. Kohde valmistui vuoden 2006 loma-asuntomessuille Loma-Kolille. Alakerrassa (60m2) on olohuone-ruokailutila, keittiö, makuuhuone, wc, pesuhuone ja sauna. Yläkerran parvella (24m2) ovat makuutilat kahdelle. Pielisen aarre on omarantainen ja vuokraan sisältyy oikeus käyttää soutuvenettä. Loma-asuntomme ei sovellu äänekkäiden juhlien pitopaikaksi ja odotamme vieraidemme käyttäytyvän Kolin luontoarvoja kunnioittaen. Asunto on allergiaystävällinen, joten - mukanasi ei saa olla lemmikkiä - et käytä voimakkaita hajusteita - olet savuton Lyhin vuokrausjakso on 1 viikko (sunnuntai klo 16 - sunnuntai klo 12). Uusi vuokrauskohde, runsaasti vapaita aikoja! Lisätiedustelut ja varaukset numerosta 040 548 1759. Lisää kuvia Facebook: Koli Season.

Mustarintasentie 11
83960 Koli
koliseason@koliseason.fi
040 548 1759
www.pielisenaarre.fi Näytä kartalla

Koli Country Club

Koli Country Club:ssa on 18 lomahuoneistoa viidessä rivitalossa. Osassa kaksi makuuhuonetta tai yksi...

Koli Country Club:ssa on 18 lomahuoneistoa viidessä rivitalossa. Osassa kaksi makuuhuonetta tai yksi makuuhuone, parvella on lisää nukkumatilaa 2-4 henkilölle. Huoneistoihin kuuluu avokeittiö, sauna- ja suihkutilat, wc-tilat ja olohuone. Vuolukivitakka tuo lämpöä ja tunnelmaa. Huoneistot soveltuvat hyvin esimerkiksi retkeilijöille majoitukseksi. Ne sijaitsevat Loma-Kolilla keskellä kangasmetsää Käränkälammen ja Pielisen välissä. Tervetuloa majoittumaan! www.kolikeskus.fi

Koli Country Club/Loma-Koli
83960 Koli
kolikeskus@remal.fi
0400 504 596
Näytä kartalla

Villa Concrete Kelo ja Saunamaja

Upea kelohirsikuvioisista betonielementeistä rakennettu huvila ja saunamaja. Saunamaja sijaitsee Pie...

Upea kelohirsikuvioisista betonielementeistä rakennettu huvila ja saunamaja. Saunamaja sijaitsee Pielisen rannalla ja huvila sen tuntumassa. Upeat näkymät Pieliselle. Tasokkaasti varusteltu huvila 178 m2, jossa on neljä makuuhuonetta, olohuone, aula, oleskelutila ja kaksi terassia. Villa Conrete Kelo on omistajien loma-asuntomessuille suunnittelema ja uniikki huvila myös rakennusteknisesti. Sisustus on toteutettu selkeälinjaiseen skandinaaviseen tyyliin. Yhden makuuhuoneen saunamaja 87 m2 on varustettu poreammeella. Vuokrataan yhdessä ja erikseen. Ei lemmikkejä.

Mustarintasentie 1a
83960 Koli
toinile@gmail.com
040 090 1210
Näytä kartalla

PielisTuvat

Hyvinvarusteltu järeästä pyöröhirrestä rakennettu paritalo. Kansallispuiston ja Pielisen välittömäss...

Hyvinvarusteltu järeästä pyöröhirrestä rakennettu paritalo. Kansallispuiston ja Pielisen välittömässä läheisyydessä, sekä lähellä Kolin palveluita. Pielistuvat sijaitsee viihtyisällä Purnuniemen alueella. Hirsirakenteinen paritalo, jossa molemmissa huoneistoissa tupakeittiö ja 2 makuuhuonetta, sauna kylpyhuone ja wc, tilava korkea parvi jossa vuoteet neljälle. Vuodepaikkoja yhteensä 8:lle. Viihtyisä mökkimäinen tunnelma! Ihanteellinen isommallekin perheelle. Ukko-Kolin rinteet 2,5 km ja murtsikka laduille ja patikkapoluille suoraan pihasta. Kolin keskusta 1,5 km, jossa on infopiste, kauppa ja ravintola Ryynänen. Satama ja ravintola Alamaja 1,5 km. Hotelli Koli 4,5 km ja KolinPortti 10 km.

Isopurnu 1
83960 Lieksa
myynti@pielistuvat.com
0500 677341, 0500 274 466
www.pielistuvat.com Näytä kartalla Varaustiedustelu

Larin Lomat

Mökkimajoitusta ympäri vuoden Pielisen rannalla 2-12 hengelle. Rauhallisella paikalla sijaitsevat hy...

Mökkimajoitusta ympäri vuoden Pielisen rannalla 2-12 hengelle. Rauhallisella paikalla sijaitsevat hyvin varustellut mökit, joissa varaava takka, oma ranta, grillikota, vene ja ulkosauna. Hyvät kalastus- ja marjastus mahdollisuudet. Mökeissä lemmikit sallittuja. yhteystiedot: 0400-283827 Helena www.larinlomat.fi

Ahmovaarantie 329
83950 Ahmovaara
larinlomat@larinlomat.fi
0400 283 827/Helena
www.larinlomat.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

Hattusaaren aurinkorantamökit

Rentoudu upeissa Kolin Hattusaaren maisemissa lomaillen mökissä Pielisen rannalla. Valittavanasi on ...

Rentoudu upeissa Kolin Hattusaaren maisemissa lomaillen mökissä Pielisen rannalla. Valittavanasi on kolme erikokoista mökkiä ja kaikki ovat hyvin varustettuja ja kaikilla mökeillä on oma ranta, vene, laituri ja grillit. Kesällä käytössä joka mökillä on pihapelivälineitä ja frisbeegolfharjoituskori. Tule ja koe Kolin ja Hattusaaren luonnon monimuotoisuus ja Pielisen järven vaihtuva ilmeikkyys!

Hattusaarentie 44
83960 Koli
hattusaari.aurinkorantamokit@gmail.com
040 720 4348/ Mervi. Soitot vain iltaisin tai viikonloppuisin.
www.hattusaarenaurinkoranta.com Näytä kartalla Varaustiedustelu

Kolin Mesikämmen

Hyvin varusteltu 6-8 henkilön ympärivuotinen lomahuvila Pielisen rannalla rauhallisella paikalla. Ko...

Hyvin varusteltu 6-8 henkilön ympärivuotinen lomahuvila Pielisen rannalla rauhallisella paikalla. Kolin kylältä on noin 5 kilometriä. Kolin Mesikämmenessä on haluttu huomioida mökin ekologisuutta: rakennusaineeksi on valittu hirsi ja käytössä on maalämpö. Vene ja kanootti sekä rantasauna ovat kesäaikaan asiakkaiden käytettävissä.

Merilänrannantie 47
83960 KOLI
kolin.mesikammen@gmail.com
050 336 6498
www.kolinmesikammen.com Näytä kartalla Varaustiedustelu

SuomenSatu

Nykyaikaiset loistohuvilat Pielisen äärellä Loma-Kolin alueella. Matkaa Ukko-Kolin rinteille on vain...

Nykyaikaiset loistohuvilat Pielisen äärellä Loma-Kolin alueella. Matkaa Ukko-Kolin rinteille on vain 9 km. Jokaisessa hirsihuvilassa on kolme makuuhuonetta, oma sauna sekä poreamme. Osassa on ulkoporeamme, josta avautuu kaunis näkymä Pieliselle, biljardihuone ja todella suuret terassit.

suomensatu@gmail.com
0500 801 900
suomensatu.com Varaustiedustelu

Hiisiranta B3

Kirkasvetisen Kärängän rannalla. Tasokas loma-asunto 6-8 hengelle. Kolme makuuhuonetta, hyvinvaruste...

Kirkasvetisen Kärängän rannalla. Tasokas loma-asunto 6-8 hengelle. Kolme makuuhuonetta, hyvinvarusteltu keittiö ja tilava parvi. Terassi, grilli, vene. www.kolifinland.fi.

Kortelahti 6
83960 KOLI
koli@kolifinland.fi
0400 777 006
kolifinland.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

Mustikkamäen mökki

Honkarakenteen hirsimökki rauhallisella paikalla Pielisen rannalla n. 11 kilometrin päässä Kolin kyl...

Honkarakenteen hirsimökki rauhallisella paikalla Pielisen rannalla n. 11 kilometrin päässä Kolin kylältä. Vuodepaikkoja 4-5 henkilölle. Oma ranta.

Merilänrannantie 4 A
83960 KOLI
leenamaattanen@hotmail.com
040 542 8400
www.mustikkamaenmokki.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

Linta-mökit

Viihtyisiä 2-8 hengen lomamökkejä Kolin lähellä, järven rannalla. Oma sauna, ranta ja vene. Tilaukse...

Viihtyisiä 2-8 hengen lomamökkejä Kolin lähellä, järven rannalla. Oma sauna, ranta ja vene. Tilauksesta maisema- ja kalastusretket Kolin satamasta.

Kolintie 431
83950 AHMOVAARA
lintamokit@netti.fi
040 545 3148
www.lintamokit.com Näytä kartalla Varaustiedustelu

Kolintien mökki

Viihtyisä vuonna 2009 valmistunut lomamökki Kolin vaaramaisemissa, lammen rannalla. Rauhallinen sija...

Viihtyisä vuonna 2009 valmistunut lomamökki Kolin vaaramaisemissa, lammen rannalla. Rauhallinen sijainti. Oma ranta ja rantasauna, laituri ja vene.

Kolintie 66
83960 KOLI
kolintie66@luukku.com
050 591 3335
www.kolintie66.com Näytä kartalla Varaustiedustelu

Niinilahden Lomamajat

Tule ja vietä virkistävä loma Pielisen rannalla korkeatasoisessa rantamökissä. Rantagrilli, vene sek...

Tule ja vietä virkistävä loma Pielisen rannalla korkeatasoisessa rantamökissä. Rantagrilli, vene sekä hyvät kalastus- ja marjastusmahdollisuudet. Talvella hiihtoladut mökeiltä Kolin alueen laduille, napakelkka ja grillikota. Youtube-video: Niinilahden Lomamajat."

Niinilahdentie 100
83960 KOLI
info@niinilahti.fi
040 770 2277
www.niinilahti.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

Kestikievari Herranniemi

Palveluja Pielisen rannalla tunnelmallisessa maalaisympäristössä Vuonislahden kylässä. Majoitusta hy...

Palveluja Pielisen rannalla tunnelmallisessa maalaisympäristössä Vuonislahden kylässä. Majoitusta hyvin varustetuissa huoneissa, huoneistoissa ja mökeissä. Kahvila-ravintolassa perinteisiä karjalaisherkkuja (A-oikeudet). Rantasauna, savusauna, hoitosauna ja palju tähtitaivaan alla. Hyvät tilat viettää juhlia, kokouksia ja illanviettoja. Jäätietä vartissa Kolin rinteisiin ja laduille. Herranniemen rannasta lähtevät jääladut Paateriin, Kolille ja Raapiosaaren kodalle. Jäätietä pitkin Kolille 7 km.

Vuonislahdentie 185
81590 VUONISLAHTI
reception@herranniemi.com
013 542 110
www.herranniemi.com Näytä kartalla Varaustiedustelu

Ukko-Kolin rantamökit

2-10 hengen saunalliset loma-asunnot mukavuuksin Pielisen rannalla ja lähellä hotelli Kolia, Ukko-Ko...

2-10 hengen saunalliset loma-asunnot mukavuuksin Pielisen rannalla ja lähellä hotelli Kolia, Ukko-Kolin rinteitä sekä kansallispuistoa. Hyvät hiekkarannat. Oma vene. Katso video Ukko-Kolin Rantamökeiltä.

Rantatie 64 A
83960 KOLI
rantamokit@rantamokit.fi
040 018 2851, 013 672 157
www.rantamokit.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

Matkailutila Paimentupa

Kolin kupeessa mukavaa majoitusta pihapiirin saunallisissa huoneistoissa ja tasokkaissa mökeissä ymp...

Kolin kupeessa mukavaa majoitusta pihapiirin saunallisissa huoneistoissa ja tasokkaissa mökeissä ympäri vuoden. Puoli-täysihoitopaketit majoittuville, pitopalvelutoimitukset myös mökeille. Ratsastusvaellukset ja kenttäratsastustunnit islanninhevosilla.

Kotaniementie 1
83960 KOLI
info@paimentupa.fi
013 672 175, 040 080 2709
www.paimentupa.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

KoliCarelia

8 (+2) henkilön uusia hulppeita huviloita järeästä pyöröhirrestä. Unelmakohde Pielisen rannalla höys...

8 (+2) henkilön uusia hulppeita huviloita järeästä pyöröhirrestä. Unelmakohde Pielisen rannalla höystettynä nykyaikaisilla mukavuuksilla. Lasitetut rantasaunatbtakoilla. Oma ranta ja vene. Edullisesti myös moottoriveneet ja polkupyörät. Talvella ladulle omalta ovelta.

jari.nousiainen@kolicarelia.fi
050 017 7345
www.kolicarelia.fi Varaustiedustelu

Lieksan ja Nurmeksen lomamökit

Vuonislahden Hanhiniemi Oy, Lieksa

Hyvin varustetut loma-asunnot ympärivuotiseen viikkovaraukseen. Yritystilaisuudet, kokoukset ja ohje...

Hyvin varustetut loma-asunnot ympärivuotiseen viikkovaraukseen. Yritystilaisuudet, kokoukset ja ohjelmapalvelut tilauksesta.

Raapiontie 22
81590 VUONISLAHTI
reino.kuivalainen@vunas.inet.fi
0400 170 255
www.huvila.net/296 Näytä kartalla Varaustiedustelu

Paavolan Loma-asunnot, Nurmes

Pielisen rannalla Nurmeksessa pienten peltojen, laajojen metsien ja korkeiden vaarojen maisemissa ra...

Pielisen rannalla Nurmeksessa pienten peltojen, laajojen metsien ja korkeiden vaarojen maisemissa rauhaisat mökit. Vuokrattavissa ympäri vuoden viisi hyvinvarusteltua 2-9 hengen lomamökkiä. Läheisyydessä talvisin hiihtoladut, kesäisin lenkkipolut ja marja- sekä sienimaastot. B&B, peti ja piirakka-majoitusta maatilan pihapiirissä aitoissa tai Liruski mökissä.

Kylmälahdentie 20
75500 Nurmes
posti@paavolanlomat.com
040 506 5718
www.paavolanlomat.com Näytä kartalla Varaustiedustelu

Ruunaan Matkailu, Lieksa

Huone- ja mökkimajoitusta keskeisellä paikalla Ruunaalla. 2 ja 4 hengen huoneet kahvilarakennuksessa...

Huone- ja mökkimajoitusta keskeisellä paikalla Ruunaalla. 2 ja 4 hengen huoneet kahvilarakennuksessa. Mökit 2-8 henkilölle.

Siikakoskentie 47
81750 PANKAKOSKI
info@ruunaanmatkailu.fi
040 035 2307, 040 069 5955
www.ruunaanmatkailu.fi Näytä kartalla Varaustiedustelu

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK