Hae sivustolta

Vuokravälineet

Välineet omatoimisille retkille!

Tervetuloa Kolille, missä luonto kutsuu seikkailuun ympäri vuoden! Olipa suosikkivuodenaikasi kesä tai talvi, meiltä löydät kattavan valikoiman vuokravälineitä, jotka tekevät vierailustasi unohtumattoman.

Kesän Vuokravälineet

Kesällä voit nauttia Kolin upeista maisemista ja vesistöistä monin eri tavoin. Voit tutustua Kolin maastoon hiekkateillä pyöräillen, kokea Pielisen järvi aivan uudella tavalla kajakin kyydissä tai valita rauhallisen vesillä liikkumisen kanootilla. Seisoen melominen SUP-laudalla on sekä hauskaa että tehokasta liikuntaa. Lisäksi voit vuokrata retkeilyvarusteita patikointireissulle.

Talven Vuokravälineet

Talvella Kolin lumiset maisemat kutsuvat nauttimaan talviurheilusta ja luonnosta. Murtomaahiihtoon sopivat sukset vievät sinut Kolin laduilla huikeisiin elämyksiin. Lumikengillä ja liukulumikengillä pääset helposti ja turvallisesti lumisille poluille. Jäinen järvi ja retkiluistimet tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen, ja liukuesteet kenkiin takaavat turvallisuuden kävelyreiteillä. Sauvakävely talvisessa luonnossa on virkistävää liikuntaa, ja lasten sekä aikuisten yhteisiin pulkkamäkihetkiin tarjoamme pulkat. Fatbike-pyöräily lumisessa maastossa on mahtava kokemus.

Löydä itsellesi sopivat vuokravälineet ja nauti Kolin tarjoamista mahdollisuuksista vuodenajasta riippumatta. Tervetuloa nauttimaan aktiivisesta lomasta Kolilla!

Kolilla vuokravälineitä tarjoavat:

  • Polar Adventures Kolin kylällä: sähköpyörät ja tavalliset pyörät, kajakit, kanootit, SUP-laudat, kalastusvälineet, retkeilyvarusteet, lumikengät, liukulumikengät, liukuesteet, pulkat ja moottorikelkat. Lisäksi ohjattuja retkiä!
  • Retkipaikka luontokeskus Ukossa: Retkeilyvarusteet, kanootit Jero-järvelle, lumikengät, liukulumikengät, liukuesteet ja retkiluistimet. Lisäksi paljon erilaisia ohjattuja retkiä!
  • Kontiolahti Outdoor: fatbikeja sekä ohjattuja aktiviteetteja.