Kolin rinteet ja ladut

Suomen Chamonix ja maan kauneimmat hiihdot

Koli, Suomen Chamonix, on iskostunut laskettelijoiden mieliin tykkylumimetsiä, upeita maisemia, vaihtelevia maastoja ja vinhoja mäkiä tarjoavana keskuksena. Eteläisen Suomen korkeimmat ja pisimmät rinteet sekä lumiset ladut ja luonnonläheisyys tekevät Kolista monille talven suosikkikohteen.

Kolin rinteet
Eteläisen Suomen parhaat

Kolin laskettelurinteet tarjoavat eteläisen Suomen pisimmät laskut ja suurimman korkeuseron. Vaihtelevat ja kumpuilevat rinteet Suomen rakastetuimmassa kansallismaisemassa ovat Kolin tunnusmerkki. Kolin musta rinne tarjoaa kokeneille ja haastetta hakeville laskijoille oikeasti jyrkän rinteen. Rinneravintola ala-asemalla ja Break Sokos Hotel Koli tuolihissin yläasemalla tuovat ravintola- ja majoituspalvelut lähelle laskijaa.  

Katso rinnekartat, palvelujen hinnat ja muut tiedot Kolin rinteiden omilta sivuilta.

Kolin ladut
Jääladuista vaativiin laskuihin

Maastohiihtokausi venyy Kolilla 4 - 5 kuukauteen hyvän lumisuuden ja korkean sijainnin vuoksi. Vaihtelevien maastojen latuverkosto on laajimmillaan helmi-maaliskuun vaihteessa, hiihtotapahtumien aikaan. Noin 80 latukilometrin reitistö kulkee tasaisilta Pielisen jäiltä Kolin kansallispuiston korkeille vaaroille, missä hiihtäjä pääsee nauttimaan kaukomaisemista ja vauhdikkaista laskuista. Kolin kylän läpi kulkevan, 25 kilometrin pituisen valaistun ladun ja muun latuverkoston kunnostamista pääset seuraamaan reaaliaikaisen palvelumme avulla.        

Maastohiihtosivuiltamme löydät tiedot alueen latupalveluista ja hiihtotapahtumista. Tervetuloa nauttimaan Kolin laduista!

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK