Ryhmät ja kokoukset

Räätälöidään paketti!

Kolin matkailuale tarjoaa mahdollisuudet niin kokouksiin, virkistymiseen kuin yhteiseen seikkailuun. Ryhmille on tarjolla monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmaa sekä majoitusta ja ravintolapalveluita. Tarvittaessa kauttamme järjestyy myös kuljetukset ja muut retkenne järjestelyt. Räätälöidään teille ikimuistoinen retki Kolin matkailualueelle.

 

Ryhmille suosittelemme:

VISIITTIÄ VUONISLAHTEEN

Matkalla mahdollisuus ihailla Kolin kansallismaisemaa Pieliseltä käsin ja vierailla taiteilija Eva Ryynäsen ateljeessa sekä Paaterin kirkossa. Vuoniskyliltä löytyy ryhmille maistuvia lounaspaikka vaihtoehtoja. Matkan oheen on kiva lisätä esim. ostopaikaksi Vanhan Koulun Puoti sekä majoituspaikaksi vaikkapa Hotelli Pielinen.

Kesällä 2023 tulee kuluneeksi 50 vuotta Simpauttaja teoksen julkaisusta, joten kesämatkaa on mahdollista yhdistää myös kesäteatteri tarjoiluineen. Kts. pakettiesimerkeistämme alta tarkempi kuvaus kesäteatterituotteestamme.

LEPPOISAA RETKEÄ KOLILLE

Retkellä nautiskellaan kiireettömästi Kolin luonnon parhaista paloista maisemineen ja monimuotoisine rikkauksineen. Opas syventää luontokokemusta mielenkiintoisilla tarinoilla Kolin luontoon sekä historiaan liittyen. Maittava lounas voidaan nauttia luonnonhelmassa tai ravintolan viihtyisissä puitteissa. Äänimaljarentoutus tai nauruhermoja kutkutteleva naurujooga tarjoavat ihanan irtioton arkisista ajatuksista, jonka jälkeen on mukava kruunata päivä hyvällä illallisella ja saunan lämpöisillä löylyillä tai vaikka Koli Relax Span hemmottelevilla hetkillä.

PÄIVÄ PUU-JUUASSA JA TULIKIVEN KOTISEUDULLA

Matkapäivä alkaa Puu-Juuan alueelta Hedwigin Helmestä, jossa luvassa maistuva herkuttelutovi erikoiskahvien ja eri teevaihtoehtojen parissa. Aamukahvien jälkeen on mahdollista myös tutustuminen Hedwigin Helmen puodin tuotetarjontaan sekä yläkerran kirpputorin löytöihin. Hedwigistä matka jatkuu Puu-Juuan alueella oppaan kera kävellen ja upeaan kokonaisuuteen tutustuen. Lounas nautitaan Seurojentalolla ja sen jälkeen matka jatkuu kohti Nunnalahdessa sijaitsevaa Tulikiven näyttelyä sekä Suomen Kivikeskusta. Matkaan mahdollista yhdistää myös vierailu Leskelän Mummon Maatilalla, jossa pääsee tutustumaan tämän päivän maatilan arkeen sekä eläimiin. Aittakahvilassa järjestyy ryhmälle myös tunnelmallinen iltapäiväkahvitovi. Päivän päätteeksi suunnaksi voi ottaa joko Lomakeskus Koli Freetimen tai vaikka Kolin uuden Break Sokos Hotel Koli Kylän, jossa puhtaisiin lakaniin on kiva köllähtää monta matkakokemusta rikkaampana.

Kesällä 2023 Juuan Vuokonjärjen kesäteatterissa esitetään Akattoman kylä Onni -esitystä, joka on helposti liitettävissä mukaan kesän retkiohjelmaan. Kts. pakettiesimerkeistämme alta tarkempi kuvaus Juuan kesäteatterituotteestamme!

SEIKKAILUA RUUNAALLA

Hyppää luontoseikkailuun Ruunaan upeissa maastoissa. Olitpa liikkeellä yksin tai ryhmän kera löytyy Ruunaalta monenlaisia aktiviteettimahdollisuuksia pyöräilystä koskenlaskuun ja vaelluksesta koskikalastukseen. Jokaiselle vieraalle löytyy varmasti se sopivin tapa nauttia luonnosta ja yhdessä olemisesta. Kysy lisää retkituotteistamme Ruunaalla.

Ota yhteyttä!


Ota yhteyttä Kolin Matkailu Oy.n myyntipäällikkö Elina Voitilaan joko puhelimella 050 553 3023 tai sähköpostilla sales@koli.fi.

Voit käyttää myös allaolevaa yhteydenottolomaketta.


logo_300.jpg

Kokous kansallismaisemissa?
Avaruutta ajatuksille

Kolin luontokeskus Ukko

Kolin luontokeskus Ukko, aivan Kolin kansallispuiston sydämessä ja majoitus-, ruoka- ja kokouspalveluja tarjoavan Break Sokos Hotel Kolin kanssa samassa pihapiirissä, antaa tilat aina 200 henkilön ryhmille. Luontokeskuksen Vaarasali on huippuluokan kokoustila kokousten, konferenssien ja konserttien järjestämiseen. Tilaan on esteetön pääsy pyörätuolilla. Salissa on liitäntävalmius simultaanitulkkausjärjestelmälle (2 tulkattavaa kieltä) sekä langaton tulkattujen kielten siirto tulkeilta saliin. Auditorion lisäksi on pienempiä kokoustiloja. Kokoustarjoilut tilattavissa.
Kolin luontokeskus Ukko, Ylä-Kolintie 39, Koli, p. 020 639 5654, ukko@metsa.fi, www.luontoon.fi/kolinluontokeskus.

Break Sokos Hotel Koli

Kolin luontokeskus Ukon kanssa samassa pihassa sijaitsevassa hotellissa pidät palaverit, majoitut, ruokailet ja rentoudut Koli Relax Span maisemakylpylässä. Hotellissa on tanssittu satoja häitä, juhlittu päivänsankareita, pidetty sukukokouksia ja perhejuhlia sekä biletetty kokouspäivän päätteeksi. Maisemaikkunoista avautuva näkymä Pieliselle antaa tapahtumalle mieleenpainuvat raamit. Hotellin tiloja voi muunnella monipuolisesti. Käytössä on kaksi erillistä kokoustilaa, joita yhdistämällä asiakaspaikkoja on sadalle henkilölle. Juhlatilaisuuksissa hotellissa on tilaa 200 henkilön ryhmiin asti.

Break Sokos Hotel Koli, Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli, p. 020 1234 662, sales.karelia@sokoshotels.fi, www.sokoshotels.fi.

Kolinportti

Kolinportin ravintolasta löytyy yksityinen ja viihtyisä 50 paikkainen Juuka-kabinetti. Kabinettia voi varata yksityistilaisuuksien kuten kokousten tai merkkipäivien viettoon. Keittiöstä tilattavissa juhlatarjottavia kätevästi yksityistilaisuuksiin. Tila on ilmastoitu.

Kolinportti, Kolintie 10, 83950 Ahmovaara, p. 010 322 4720, jani.kolinportti@hotmail.com, www.kolinportti.fi.

Hotelli Pielinen

Hotelli Pielinen kauniin Pielisen tuntumassa ihanien maisemien keskellä Kolin ja Patvinsuon kansallispuistojen sekä Ruunaan retkeilyalueen läheisyydessä. Hotellin mainion sijainnin takia voit yhdellä matkalla käydä kolmessa puistossa ja ihailla pohjoisia maisemia sekä luonon monimuotoisuutta. Hotellin erikoisuutena on kodinomainen ilmapiiri ja hyvin säilynyt 1980 -luvun tyyli. 

Hotellista löytyy vuonna 2018 uudistettuja standard huoneita sekä ns. 80-luvun "retro-huoneita".


Hotelli Pielinen, Läpikäytäväntie 54, 81590 Vuonislahti, p. 045-1467600, mail@pielinen.eu/fi/,  http://www.pielinen.eu/fi/

Koli Active Oy / Kolin satamaravintola

Koli Active Oy järjestää ryhmille monipuolisia, luontoon kytkeytyviä ohjelmapalveluja, ravintolapalveluja sekä saunapalveluja. Kota- ja nuotioruokailujen lisäksi yritys tarjoaa ravintolapalveluja Kolin Satamaravintolassa, jossa voi kokoustaa tai pitää yksityistilaisuuksia. Kesällä asiakaspaikkoja on 130 ja talvella 66. A-oikeudet. Alimmassa kerroksessa on kaksi tilaussaunaa, joissa on tilaa 4-5 kylpijälle.

Kolin Satamaravintola, Rantatie 12, 83960 Koli, p. 040 062 8666, kolisales@koliactiv.fi, www.koliactive.com

Koli Freetime

Suojaisan Valkealammen rannalla sijaitseva Koli Freetime tarjoaa tilat kodikkaalle kokoukselle ja juhlalle. Viihtyisän entisen kyläkoulun salissa on asiakaspaikkoja 50 ja Rantatalossa 25. Tiloja  on helppo muunnella erilaisiin tarpeisiin. Pihapiirissä on petipaikat yli 60 henkilölle, 30-paikkainen Caravan-alue, useampia saunoja sekä uinti- ja avantomahdollisuus puhtaassa Valkealammessa. Pihasta lähtevä valaistu reitistö palvelee kesällä patikoijia ja maastopyöräilijöitä, talvella ensilumen latu hiihtäjiä. A-oikeuksin varustettu ravintola valmistaa ryhmille ruoat omassa keittiössä laadukkaista luomu- ja lähialueen raaka-aineista.

Koli Freetime, Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara, p. 010 322 3040, koli@kolifreetime.fi, kolifreetime.fi.

Vanhan Koulun Majatalo

Vanhan Koulun Majatalolle mahtuu 36 henkilöä majoittumaan, ruokailemaan, pitämään kokousta ja viettämään vapaa-aikaa. Majatalolla on toimivat ja persoonalliset tilat ja puitteet kokouksille, työpajoille ja koulutustilaisuuksille ja myös juhlat, sukutapaamiset, leirikoulut ja rippileirit onnistuvat. Entinen koulun juhla- ja voimistelusali toimii kokous- ja ruokailutilana noin 40 osallistujalle ja varusteisiin kuuluvat ajanmukaiset kokousvälineet (videotykki, valkokangas, fläppi- ja valkotaulu) ja langaton nettiyhteys. Majatalo tarjoaa ryhmille aamupalat, retkieväät, kokoustarjoilut ja muut ateriat omasta keittiöstä, huolella alusta alkaen itse valmistettuna.

Vanhan Koulun Majatalo, Niinilahdentie 47, 83690 Koli, p. 050 343 7881, info@vanhankoulunmajatalo.fi, www.vanhankoulunmajatalo.fi<

Kestikievari Herranniemi

Kodikas kohde Pielisen itärannalla Vuonislahdessa kokouksiin, kursseihin, juhliin ja illanviettoihin. Päärakennuksen Tapiontuvassa on tilaa 30 hengelle, Kuusituvassa 40 hengelle ja Ylätsardakassa 15 hengelle. Tiloissa on ajanmukaiset kokousvälineet ja langaton nettiyhteys. Karelia á la Carte -verkostoon kuuluvassa ravintolassa on A-oikeudet ja 70 asiakaspaikkaa. Huoneissa, huoneistoissa ja mökeissä on vuodepaikkoja kesäisin noin 50 hengelle ja talvella 34 hengelle. Saunoja on 15 henkilön savusaunasta puulämmitteiseen rantasaunaan, infrapunasaunaan ja jäätilanteen salliessa eksoottiseen jääsaunaan.

Kestikievari Herranniemi, Vuonislahdentie 185, Vuonislahti, p. 0400 482 949, reception@herranniemi.com, www.herranniemi.com.

Show your Kli