Ryhmät ja kokoukset

Räätälöidään paketti!

Kolin matkailuale tarjoaa mahdollisuudet niin kokouksiin, virkistymiseen kuin yhteiseen seikkailuun. Ryhmille on tarjolla monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmaa sekä majoitusta ja ravintolapalveluita. Tarvittaessa kauttamme järjestyy myös kuljetukset ja muut retkenne järjestelyt. Räätälöidään teille ikimuistoinen retki Kolin matkailualueelle.

Ota yhteyttä!


Ota yhteyttä Kolin Matkailu Oy.n myynti- ja markkinointipäällikkö Pirjo Manniseen joko puhelimella 050 553 3023 tai sähköpostilla sales@koli.fi. Voit käyttää myös allaolevaa yhteydenottolomaketta.


logo_300.jpg

Esimerkkejä paketeistamme

Olipa haaveissa sitten rentoutuminen, vauhdikas seikkailu, kulttuurista nauttiminen tai luonnon rauhaan sukeltaminen, onnistuu se meillä.  Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän ryhmällenne sopiva seikkailu Kolilla.

Visiitti Vuonislahteen

Hyppää puuveneen kyytiin  jaa suuntaa nokka kohti Vuonislahden kylää! Matkalla ihastellaan kansallismaisemia Pieliseltä käsin ja vieraillaan taitelija Eva Ryynäsen ateljeessa sekä Paaterin kirkossa. Matkalla on useita personnallisia lounaspaikkoja esimerkiksi Vanhan Koulun Kahvila. Vuonislahden vierailun jälkeen vene kuljettaa takaisin Kolille ja satamasta voi suunnata Suomen tunnetuimmille näköalapaikoille. Kolin kauneimmat maisemat ja kiinnostavimmat tarinat esittelee asiantuntevat paikallisoppaamme. Päivän päätteeksi illalliselle ja saunaan!

Leppoisasti Kolilla

Rentoudu Kolin rauhallisessa luonnossa, nauti hyvästä ruuasta ja hengähdä hetki. Suuntaa Kolin kauneimmille näköalapaikoille asiantuntevan paikallisoppaamme kanssa ja nauti maisemien lisäksi mielenkiintoisista tarinoista. Maittava lounas voidaan tarjoilla luonnon helmassa tai ravintolan viihtyisässä lämmössä. 
Äänimaljarentoutus tai naurujooga tarjoaa ihanan irtioton arjen ajatuksista, jonka jälkeen onkin mukava kruunata päivä hyvällä illallisella ja istahtamalla saunan lämpöisiin löylyihin.

Seikkailua Ruunaalla

Hyppää seikkailuun Ruunaan upeissa  maastoissa ja haasta itsesi ja ryhmäsi koskien kuohuissa. Ruunaan reitit tarjoavat upeita maisemia ja mahdollisuuksia niin pyöräilyyn kuin muutenkin luonnossa liikkumiseen. Pyöräilyreitit tarjoavat jotakin jokaisella ja kalustonkin saat vuokrattua kätevästi paikallisilta toimijoilta. Koskenlaskussa on hyvä hetki testata ryhmätyön sujuvuutta. Vauhdikkaan päivän jälkeen on hyvä hetki rentouta nauttien hyvästä ruuasta ja saunan lämmöstä.

Poluilla ja vesillä

Tutustu Kolin kauniiseen luontoon ohjatulla maastopyöräretkellä kokeneiden ohjaajiemme avulla. Koli tarjoaa paljon hienoja reittejä, jotka odottavat vierailijaansa. Matkalla nautitaan retkieväät luonnon helmassa ja illaksi suunnataan maittavien ruokapatojen ääreen. Seuraavana päivänä suunnattaan tutustumaan Koliin vesiltä käsin, kun kajakit nostetaan vesille ja suunnataan kohti upeita Pielisen hiekkarantoja ja ihaillaan kansallismaisemia järven puolelta. Matkalta löytyy monta upeaa nuotiopaikkaa, jossa nauttia retkieväät ja istahtaa hetkeksi ihan vain nauttimaan.  

Kokous kansallismaisemissa?
Avaruutta ajatuksille

Kolin luontokeskus Ukko

Kolin luontokeskus Ukko, aivan Kolin kansallispuiston sydämessä ja majoitus-, ruoka- ja kokouspalveluja tarjoavan Break Sokos Hotel Kolin kanssa samassa pihapiirissä, antaa tilat aina 200 henkilön ryhmille. Luontokeskuksen Vaarasali on huippuluokan kokoustila kokousten, konferenssien ja konserttien järjestämiseen. Tilaan on esteetön pääsy pyörätuolilla. Salissa on liitäntävalmius simultaanitulkkausjärjestelmälle (2 tulkattavaa kieltä) sekä langaton tulkattujen kielten siirto tulkeilta saliin. Auditorion lisäksi on pienempiä kokoustiloja. Kokoustarjoilut tilattavissa.
Kolin luontokeskus Ukko, Ylä-Kolintie 39, Koli, p. 020 639 5654, ukko@metsa.fi, www.luontoon.fi/kolinluontokeskus.

Break Sokos Hotel Koli

Kolin luontokeskus Ukon kanssa samassa pihassa sijaitsevassa hotellissa pidät palaverit, majoitut, ruokailet ja rentoudut Koli Relax Span maisemakylpylässä. Hotellissa on tanssittu satoja häitä, juhlittu päivänsankareita, pidetty sukukokouksia ja perhejuhlia sekä biletetty kokouspäivän päätteeksi. Maisemaikkunoista avautuva näkymä Pieliselle antaa tapahtumalle mieleenpainuvat raamit. Hotellin tiloja voi muunnella monipuolisesti. Käytössä on kaksi erillistä kokoustilaa, joita yhdistämällä asiakaspaikkoja on sadalle henkilölle. Juhlatilaisuuksissa hotellissa on tilaa 200 henkilön ryhmiin asti.

Break Sokos Hotel Koli, Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli, p. 020 1234 662, sales.karelia@sokoshotels.fi, www.sokoshotels.fi.

Kahvila Ryynänen

Kolin kylän keskustassa sijaitseva, punamullalla maalattu hirsinen Kahvila Ryynänen on idyllinen interiööri perhejuhliin ja kokouksiin. Juhlissa on tilaa enimmillään noin 50 henkilölle. Kokoustilat ovat kahdessa eri huoneessa, joista toisessa on valkokangas.
Samassa rakennuksessa palveleva GastroPub tarjoaa juotavaa ja syötävää kahvituksista useamman ruokalajin kokonaisuuksiin tai kakkukahveihin. Pihapiirin kesäaittahuoneissa majoitustilat 24 henkilölle.

Kolin Ryynänen
, Ylä-Kolintie 1, 83960 Koli, p. 044 569 5757, kolinryynanen@gmail.com, www.kolinryynanen.com

Kolin Keidas / Mattilan tila

Kolin Keidas on lämminhenkinen majatalo ja kurssikeskus, joka sijaitsee keskellä Kolin kansallispuistoa ja perinnemaisemaa, idyllisellä Mattilan tilalla, joka on yksi Kolin vanhimmista. Lähes sata vuotta sitten rakennetun päärakennuksen tuvassa on paikat 30-35 henkilöä. Tuvassa on videotykki ja kangas sekä äänentoistolaitteet. Käytössä on kaksi pienryhmätilaa. Tilaisuuksia täydentävät Kolin Keitaan kahvila/ruoka-, ohjelma-, majoitus- ja saunapalvelut.

Kolin Keidas
, Ylä-Kolintie 12 B, 83960 Koli, p. 040 865 0466, kolinkeidas@gmail.com, www.kolinkeidas.com

Koli Active Oy / Kolin satamaravintola

Koli Active Oy järjestää ryhmille monipuolisia, luontoon kytkeytyviä ohjelmapalveluja, ravintolapalveluja sekä saunapalveluja. Kota- ja nuotioruokailujen lisäksi yritys tarjoaa ravintolapalveluja Kolin Satamaravintolassa, jossa voi kokoustaa tai pitää yksityistilaisuuksia. Kesällä asiakaspaikkoja on 130 ja talvella 66. A-oikeudet. Alimmassa kerroksessa on kaksi tilaussaunaa, joissa on tilaa 4-5 kylpijälle.

Kolin Satamaravintola, Rantatie 12, 83960 Koli, p. 040 062 8666, kolisales@koliactiv.fi, www.koliactive.com

Koli Freetime

Suojaisan Valkealammen rannalla sijaitseva Koli Freetime tarjoaa tilat kodikkaalle kokoukselle ja juhlalle. Viihtyisän entisen kyläkoulun salissa on asiakaspaikkoja 50 ja Rantatalossa 25. Tiloja  on helppo muunnella erilaisiin tarpeisiin. Pihapiirissä on petipaikat yli 60 henkilölle, 30-paikkainen Caravan-alue, useampia saunoja sekä uinti- ja avantomahdollisuus puhtaassa Valkealammessa. Pihasta lähtevä valaistu reitistö palvelee kesällä patikoijia ja maastopyöräilijöitä, talvella ensilumen latu hiihtäjiä. A-oikeuksin varustettu ravintola valmistaa ryhmille ruoat omassa keittiössä laadukkaista luomu- ja lähialueen raaka-aineista.

Koli Freetime, Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara, p. 010 322 3040, koli@kolifreetime.fi, kolifreetime.fi.

Vanhan Koulun Majatalo

Vanhan Koulun Majatalolle mahtuu 36 henkilöä majoittumaan, ruokailemaan, pitämään kokousta ja viettämään vapaa-aikaa. Majatalolla on toimivat ja persoonalliset tilat ja puitteet kokouksille, työpajoille ja koulutustilaisuuksille ja myös juhlat, sukutapaamiset, leirikoulut ja rippileirit onnistuvat. Entinen koulun juhla- ja voimistelusali toimii kokous- ja ruokailutilana noin 40 osallistujalle ja varusteisiin kuuluvat ajanmukaiset kokousvälineet (videotykki, valkokangas, fläppi- ja valkotaulu) ja langaton nettiyhteys. Majatalo tarjoaa ryhmille aamupalat, retkieväät, kokoustarjoilut ja muut ateriat omasta keittiöstä, huolella alusta alkaen itse valmistettuna.

Vanhan Koulun Majatalo, Niinilahdentie 47, 83690 Koli, p. 050 343 7881, info@vanhankoulunmajatalo.fi, www.vanhankoulunmajatalo.fi<

Kestikievari Herranniemi

Kodikas kohde Pielisen itärannalla Vuonislahdessa kokouksiin, kursseihin, juhliin ja illanviettoihin. Päärakennuksen Tapiontuvassa on tilaa 30 hengelle, Kuusituvassa 40 hengelle ja Ylätsardakassa 15 hengelle. Tiloissa on ajanmukaiset kokousvälineet ja langaton nettiyhteys. Karelia á la Carte -verkostoon kuuluvassa ravintolassa on A-oikeudet ja 70 asiakaspaikkaa. Huoneissa, huoneistoissa ja mökeissä on vuodepaikkoja kesäisin noin 50 hengelle ja talvella 34 hengelle. Saunoja on 15 henkilön savusaunasta puulämmitteiseen rantasaunaan, infrapunasaunaan ja jäätilanteen salliessa eksoottiseen jääsaunaan.

Kestikievari Herranniemi, Vuonislahdentie 185, Vuonislahti, p. 0400 482 949, reception@herranniemi.com, www.herranniemi.com.

Show your Kli