Ryhmät ja kokoukset

Räätälöidään paketti!

Kolin matkailuale tarjoaa mahdollisuudet niin kokouksiin, virkistymiseen kuin yhteiseen seikkailuun. Ryhmille on tarjolla monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmaa sekä majoitusta ja ravintolapalveluita. Tarvittaessa kauttamme järjestyy myös kuljetukset ja muut retkenne järjestelyt. Räätälöidään teille ikimuistoinen retki Kolin matkailualueelle.

 

Ryhmille suosittelemme:

VISIITTIÄ VUONISLAHTEEN

Matkalla mahdollisuus ihailla Kolin kansallismaisemaa Pieliseltä käsin ja vierailla taiteilija Eva Ryynäsen ateljeessa sekä Paaterin kirkossa. Vuoniskyliltä löytyy ryhmille maistuvia lounaspaikka vaihtoehtoja. Matkan oheen on kiva lisätä esim. ostopaikaksi Vanhan Koulun Puoti sekä majoituspaikaksi vaikkapa Hotelli Pielinen.

Kesällä 2023 tulee kuluneeksi 50 vuotta Simpauttaja teoksen julkaisusta, joten kesämatkaa on mahdollista yhdistää myös kesäteatteri tarjoiluineen. Kts. pakettiesimerkeistämme alta tarkempi kuvaus kesäteatterituotteestamme.

LEPPOISAA RETKEÄ KOLILLE

Retkellä nautiskellaan kiireettömästi Kolin luonnon parhaista paloista maisemineen ja monimuotoisine rikkauksineen. Opas syventää luontokokemusta mielenkiintoisilla tarinoilla Kolin luontoon sekä historiaan liittyen. Maittava lounas voidaan nauttia luonnonhelmassa tai ravintolan viihtyisissä puitteissa. Äänimaljarentoutus tai nauruhermoja kutkutteleva naurujooga tarjoavat ihanan irtioton arkisista ajatuksista, jonka jälkeen on mukava kruunata päivä hyvällä illallisella ja saunan lämpöisillä löylyillä tai vaikka Koli Relax Span hemmottelevilla hetkillä.

PÄIVÄ PUU-JUUASSA JA TULIKIVEN KOTISEUDULLA

Matkapäivä alkaa Puu-Juuan alueelta Hedwigin Helmestä, jossa luvassa maistuva herkuttelutovi erikoiskahvien ja eri teevaihtoehtojen parissa. Aamukahvien jälkeen on mahdollista myös tutustuminen Hedwigin Helmen puodin tuotetarjontaan sekä yläkerran kirpputorin löytöihin. Hedwigistä matka jatkuu Puu-Juuan alueella oppaan kera kävellen ja upeaan kokonaisuuteen tutustuen. Lounas nautitaan Seurojentalolla ja sen jälkeen matka jatkuu kohti Nunnalahdessa sijaitsevaa Tulikiven näyttelyä sekä Suomen Kivikeskusta. Matkaan mahdollista yhdistää myös vierailu Leskelän Mummon Maatilalla, jossa pääsee tutustumaan tämän päivän maatilan arkeen sekä eläimiin. Aittakahvilassa järjestyy ryhmälle myös tunnelmallinen iltapäiväkahvitovi. Päivän päätteeksi suunnaksi voi ottaa joko Lomakeskus Koli Freetimen tai vaikka Kolin uuden Break Sokos Hotel Koli Kylän, jossa puhtaisiin lakaniin on kiva köllähtää monta matkakokemusta rikkaampana.

Kesällä 2023 Juuan Vuokonjärjen kesäteatterissa esitetään Akattoman kylä Onni -esitystä, joka on helposti liitettävissä mukaan kesän retkiohjelmaan. Kts. pakettiesimerkeistämme alta tarkempi kuvaus Juuan kesäteatterituotteestamme!

SEIKKAILUA RUUNAALLA

Hyppää luontoseikkailuun Ruunaan upeissa maastoissa. Olitpa liikkeellä yksin tai ryhmän kera löytyy Ruunaalta monenlaisia aktiviteettimahdollisuuksia pyöräilystä koskenlaskuun ja vaelluksesta koskikalastukseen. Jokaiselle vieraalle löytyy varmasti se sopivin tapa nauttia luonnosta ja yhdessä olemisesta. Kysy lisää retkituotteistamme Ruunaalla.

Ota yhteyttä!


Ota yhteyttä Kolin Matkailu Oy.n myyntipäällikkö Elina Voitilaan joko puhelimella 050 553 3023 tai sähköpostilla sales@koli.fi.

Voit käyttää myös allaolevaa yhteydenottolomaketta.


logo_300.jpg

Esimerkkejä paketeistamme

Olipa haaveissa sitten rentoutuminen, vauhdikas seikkailu, kulttuurista nauttiminen tai luonnon rauhaan sukeltaminen, onnistuu se meillä.  Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän ryhmällenne sopiva seikkailu Kolilla.

Kesäteatteriin Simpauttajan kotikylään Vuonislahteen

Ajankohta: 30.6-31.7.2023

Ryhmäkoko: min. 20 henkeä

Hinta: 60 €/hlö 

Hinta sisältää: sisäänpääsyn Luontokeskus Ukkoon ja Eva Ryynäsen ateljeehen sekä Paaterin kirkkoon, lounas Kolilla sekä Simpauttaja -kesäteatteri väliaikatarjoilun kera sekä alv. Käytämme marginaaliverotusta.

Lisähinnasta: kuljetukset bussilla ohjelman mukaisesti, risteily-/puuvenematka Kolilta Vuoniskylille ja majoitus kesäteatterin jälkeen.

Kuvaus matkaohjelmasta:

Kesäinen retkipäivä starttaa Kolin kansallismaisemasta, jossa ensin tutustumme Kolin monipuoliseen historiaan ja geologiaan Luontokeskus Ukon näyttelyn avulla. Ukon jälkeen on varattu aikaa myös vierailulle Suomen tunnetuimmille näköalapaikoille. Lounaan ryhmä nauttii Kolin huipulla Grill It -ravintolassa tai kylällä Ravintola Kolin Ryynäsessä tai Ravintola Kannonnokassa uuden Kolin hotellin alakerrassa. Pienille ryhmille oivallinen kotilounas löytyy myös Kahvila Lentävästä Luudasta Kolin kylältä.

Kolilta matka jatkuu joko bussilla tai vesiteitse kohti Vuonislahden kylää! Matkalla vesiteitse ihastellaan kansallismaisemia Pieliseltä käsin ennen vierailua taitelija Eva Ryynäsen ateljeessa sekä Paaterin kirkossa. Vuoniskyliltä löytyy useita personnallisia vierailukohteita ja ostospaikkoja esimerkiksi Wanhan Koulun Puoti, josta löytyy ostospaikan lisäksi myös kahvila herkkuineen. Vuonislahden vierailu huipentuu Vuonisjärven kesäteatteriesitykseen, jossa Simpauttaja palaa lavalle 50 vuotta tarinan ilmestymisen jälkeen. Kesäteatterin lisäksi ryhmille myös väliaikatarjoilut sisältyvät hintaan. Kesäteatterin jälkeen alkaa kotimatka tai mikäli aikataulut sallivat niin ylpymispaikkojakin löytyy moneen makuun. 

Kansallismaisemasta kesäteatteriin Juukaan

Ajankohta: 23.6-23.7.2023

Ryhmäkoko: min. 20 henkeä

Hinta: 55 €/hlö

Hinta sisältää: pääsymaksun Luontokeskus Ukkoon sekä Tulikiven myyntinäyttelyyn, kesäteatteriliput Vuokonjärven kesäteatteriin, kahvituokion Hedwigin Helmessä sekä lounaan Lomakeskus Koli Freetimella sekä alv. Käytämme marginaaliverotusta.

Lisähinnasta: kuljetukset ohjelman mukaisesti, Puu-Juuan-, Luontokeskus Ukon- tai vaelluksen opastukset sekä majoituksen ja illallisen Juuan Majatalossa.

Kuvaus matkaohjelmasta:

Retkipäivä aloitetaan Kolin kansallismaisemasta, jossa pääsette tutustumaan Kolin kiinnostavaan historiaan ja geologiaan Luontokeskus Ukon näyttelyssä. Ukon vierailun jälkeen on varattu aikaa Suomen tunnetuimpiin näköalapaikkoihin tutustumiselle. Lounaan ryhmä nauttii Lomakeskus Koli Freetimella, jossa aikaa myös liikkua luonnossa ja käydä vaikka pulahtamassa järvessä uimassa. 

Freetimelta retki jatkuu kohti Nunnalahtea ja Tulikiven kotipaikkaa. Ohjelmassa on tutustumista Tulikiven historiaan sekä heidän myyntinäyttelyynsä. Pihapiiristä löytyvät myös Suomen Kivikeskus sekä Kolin Panimo, joissa voi myös vierailla pientä lisäkorvausta vastaan. Iltapäiväkahvit nautitaan Kahvila Hedwigin Helmessä Juuan keskustassa. Kahvitovin oheen on varattu aikaa ostoksille sekä heidän puodin, että yläkerran kirpputorin löytöjen osalta. Suosittelemme myös jaloittelua Puu-Juuan alueella omatoimisesti ennen kesäteatterille siirtymistä. 

Vuokonjärven kesäteatterissa esitetään kesällä 2023 Sakari Pipatin näytelmä Muistilääke, jonka ohjaa Minnamari Harpela.

Esityksen jälkeen lisähinnasta mahdollista majoittua Juuan majatalossa Puu-Juuan alueella tai ryhmän toiveiden mukaan muissa mahdollisissa majapaikoissa.

Seikkailua Ruunaalla

Hyppää seikkailuun Ruunaan upeissa  maastoissa ja haasta itsesi ja ryhmäsi koskien kuohuissa. Ruunaan reitit tarjoavat upeita maisemia ja mahdollisuuksia niin pyöräilyyn kuin muutenkin luonnossa liikkumiseen. Pyöräilyreitit tarjoavat jotakin jokaisella ja kalustonkin saat vuokrattua kätevästi paikallisilta toimijoilta. Koskenlaskussa on hyvä hetki testata ryhmätyön sujuvuutta. Vauhdikkaan päivän jälkeen on hyvä hetki rentouta nauttien hyvästä ruuasta ja saunan lämmöstä.

Poluilla ja vesillä

Tutustu Kolin kauniiseen luontoon ohjatulla maastopyöräretkellä kokeneiden ohjaajiemme avulla. Koli tarjoaa paljon hienoja reittejä, jotka odottavat vierailijaansa. Matkalla nautitaan retkieväät luonnon helmassa ja illaksi suunnataan maittavien ruokapatojen ääreen. Seuraavana päivänä suunnattaan tutustumaan Koliin vesiltä käsin, kun kajakit nostetaan vesille ja suunnataan kohti upeita Pielisen hiekkarantoja ja ihaillaan kansallismaisemia järven puolelta. Matkalta löytyy monta upeaa nuotiopaikkaa, jossa nauttia retkieväät ja istahtaa hetkeksi ihan vain nauttimaan.  

Kokous kansallismaisemissa?
Avaruutta ajatuksille

Kolin luontokeskus Ukko

Kolin luontokeskus Ukko, aivan Kolin kansallispuiston sydämessä ja majoitus-, ruoka- ja kokouspalveluja tarjoavan Break Sokos Hotel Kolin kanssa samassa pihapiirissä, antaa tilat aina 200 henkilön ryhmille. Luontokeskuksen Vaarasali on huippuluokan kokoustila kokousten, konferenssien ja konserttien järjestämiseen. Tilaan on esteetön pääsy pyörätuolilla. Salissa on liitäntävalmius simultaanitulkkausjärjestelmälle (2 tulkattavaa kieltä) sekä langaton tulkattujen kielten siirto tulkeilta saliin. Auditorion lisäksi on pienempiä kokoustiloja. Kokoustarjoilut tilattavissa.
Kolin luontokeskus Ukko, Ylä-Kolintie 39, Koli, p. 020 639 5654, ukko@metsa.fi, www.luontoon.fi/kolinluontokeskus.

Break Sokos Hotel Koli

Kolin luontokeskus Ukon kanssa samassa pihassa sijaitsevassa hotellissa pidät palaverit, majoitut, ruokailet ja rentoudut Koli Relax Span maisemakylpylässä. Hotellissa on tanssittu satoja häitä, juhlittu päivänsankareita, pidetty sukukokouksia ja perhejuhlia sekä biletetty kokouspäivän päätteeksi. Maisemaikkunoista avautuva näkymä Pieliselle antaa tapahtumalle mieleenpainuvat raamit. Hotellin tiloja voi muunnella monipuolisesti. Käytössä on kaksi erillistä kokoustilaa, joita yhdistämällä asiakaspaikkoja on sadalle henkilölle. Juhlatilaisuuksissa hotellissa on tilaa 200 henkilön ryhmiin asti.

Break Sokos Hotel Koli, Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli, p. 020 1234 662, sales.karelia@sokoshotels.fi, www.sokoshotels.fi.

Kahvila Ryynänen

Kolin kylän keskustassa sijaitseva, punamullalla maalattu hirsinen Kahvila Ryynänen on idyllinen interiööri perhejuhliin ja kokouksiin. Juhlissa on tilaa enimmillään noin 50 henkilölle. Kokoustilat ovat kahdessa eri huoneessa, joista toisessa on valkokangas.
Samassa rakennuksessa palveleva GastroPub tarjoaa juotavaa ja syötävää kahvituksista useamman ruokalajin kokonaisuuksiin tai kakkukahveihin. Pihapiirin kesäaittahuoneissa majoitustilat 24 henkilölle.

Kolin Ryynänen
, Ylä-Kolintie 1, 83960 Koli, p. 044 569 5757, kolinryynanen@gmail.com, www.kolinryynanen.com

Hotelli Pielinen

Hotelli Pielinen kauniin Pielisen tuntumassa ihanien maisemien keskellä Kolin ja Patvinsuon kansallispuistojen sekä Ruunaan retkeilyalueen läheisyydessä. Hotellin mainion sijainnin takia voit yhdellä matkalla käydä kolmessa puistossa ja ihailla pohjoisia maisemia sekä luonon monimuotoisuutta. Hotellin erikoisuutena on kodinomainen ilmapiiri ja hyvin säilynyt 1980 -luvun tyyli. 

Hotellista löytyy vuonna 2018 uudistettuja standard huoneita sekä ns. 80-luvun "retro-huoneita".


Hotelli Pielinen, Läpikäytäväntie 54, 81590 Vuonislahti, p. 045-1467600, mail@pielinen.eu/fi/,  http://www.pielinen.eu/fi/

Koli Active Oy / Kolin satamaravintola

Koli Active Oy järjestää ryhmille monipuolisia, luontoon kytkeytyviä ohjelmapalveluja, ravintolapalveluja sekä saunapalveluja. Kota- ja nuotioruokailujen lisäksi yritys tarjoaa ravintolapalveluja Kolin Satamaravintolassa, jossa voi kokoustaa tai pitää yksityistilaisuuksia. Kesällä asiakaspaikkoja on 130 ja talvella 66. A-oikeudet. Alimmassa kerroksessa on kaksi tilaussaunaa, joissa on tilaa 4-5 kylpijälle.

Kolin Satamaravintola, Rantatie 12, 83960 Koli, p. 040 062 8666, kolisales@koliactiv.fi, www.koliactive.com

Koli Freetime

Suojaisan Valkealammen rannalla sijaitseva Koli Freetime tarjoaa tilat kodikkaalle kokoukselle ja juhlalle. Viihtyisän entisen kyläkoulun salissa on asiakaspaikkoja 50 ja Rantatalossa 25. Tiloja  on helppo muunnella erilaisiin tarpeisiin. Pihapiirissä on petipaikat yli 60 henkilölle, 30-paikkainen Caravan-alue, useampia saunoja sekä uinti- ja avantomahdollisuus puhtaassa Valkealammessa. Pihasta lähtevä valaistu reitistö palvelee kesällä patikoijia ja maastopyöräilijöitä, talvella ensilumen latu hiihtäjiä. A-oikeuksin varustettu ravintola valmistaa ryhmille ruoat omassa keittiössä laadukkaista luomu- ja lähialueen raaka-aineista.

Koli Freetime, Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara, p. 010 322 3040, koli@kolifreetime.fi, kolifreetime.fi.

Vanhan Koulun Majatalo

Vanhan Koulun Majatalolle mahtuu 36 henkilöä majoittumaan, ruokailemaan, pitämään kokousta ja viettämään vapaa-aikaa. Majatalolla on toimivat ja persoonalliset tilat ja puitteet kokouksille, työpajoille ja koulutustilaisuuksille ja myös juhlat, sukutapaamiset, leirikoulut ja rippileirit onnistuvat. Entinen koulun juhla- ja voimistelusali toimii kokous- ja ruokailutilana noin 40 osallistujalle ja varusteisiin kuuluvat ajanmukaiset kokousvälineet (videotykki, valkokangas, fläppi- ja valkotaulu) ja langaton nettiyhteys. Majatalo tarjoaa ryhmille aamupalat, retkieväät, kokoustarjoilut ja muut ateriat omasta keittiöstä, huolella alusta alkaen itse valmistettuna.

Vanhan Koulun Majatalo, Niinilahdentie 47, 83690 Koli, p. 050 343 7881, info@vanhankoulunmajatalo.fi, www.vanhankoulunmajatalo.fi<

Kestikievari Herranniemi

Kodikas kohde Pielisen itärannalla Vuonislahdessa kokouksiin, kursseihin, juhliin ja illanviettoihin. Päärakennuksen Tapiontuvassa on tilaa 30 hengelle, Kuusituvassa 40 hengelle ja Ylätsardakassa 15 hengelle. Tiloissa on ajanmukaiset kokousvälineet ja langaton nettiyhteys. Karelia á la Carte -verkostoon kuuluvassa ravintolassa on A-oikeudet ja 70 asiakaspaikkaa. Huoneissa, huoneistoissa ja mökeissä on vuodepaikkoja kesäisin noin 50 hengelle ja talvella 34 hengelle. Saunoja on 15 henkilön savusaunasta puulämmitteiseen rantasaunaan, infrapunasaunaan ja jäätilanteen salliessa eksoottiseen jääsaunaan.

Kestikievari Herranniemi, Vuonislahdentie 185, Vuonislahti, p. 0400 482 949, reception@herranniemi.com, www.herranniemi.com.

Show your Kli