Tilausravintolat ja catering

Ruokaa tilauksesta, olkaa hyvä

Kun kaipaat ruokapalvelua omalle ryhmällesi, Kolin seudulla palveluksessasi on useita tilausravintoloita ja catering-palveluja. Voit tilata ruokaa omaan loma-asuntoosi, nauttia illallisen kodassa tai muuten nuotion äärellä tai valita ryhmäsi toiveisiin sopivan ravintolamiljöön maalaistalon tuvasta rinneravintolaan.     

Muista, että saat myös retkieväät maastoon monilta catering-toimijoilta.

Tilausravintolat ja catering Kolilla

Kolin Satamaravintola

Satamaravintola Alamaja on Pielisen helmi, ravintola hipoo Pielisen rantalaineita. Koululaisten hiihtolomien aikaan sekä kesällä ravintola on avoinna päivittäin, muulloin tilauksesta. Kotaravintola vie ruokailijat elämysmatkalle. Hirsikodalla ruoka nautitaan avotulen loisteessa, lampaantaljojen lämmittäessä istuimilla. Ruoka tarjoillaan paikallisista kuplika- astioista ja menu on suomalaisia perinteitä kunnioittava. Kotaruokailut järjestetään ennakkotilauksesta.

Kolin Satamaravintola,  Rantatie 12, Koli, p. 0400 628 666, koliactivesales@gmail.com. 

Mattilan tilan kahvila Café Mandala

Mattilan tilan kahvila Café Mandala tarjoaa värikästä ja maukasta kasvisruokaa sekä paikallisia makuja pienemmille ja isommille ryhmille. Kesäaikaan tarjolla päivittäin vaihtuva keittolounas sekä tilauksesta illallista. Kesäaikaan avoinna toukokuulta elokuulle, muina aikoina tilauksesta. Katso ajankohtainen menu osoitteesta kolinkeidas.com/illallinen.

Kolin Keidas/Mattilan tila, Ylä-Kolintie 12 B, p. 040 865 0466, kolinkeidas@gmail.com, www.kolinkeidas.com.


Kotaruokailut

Perinteisessä Kodassa voit nauttia maittavia ruokia hyvässä seurassa. Kota sijaitsee noin 20 minuutin kävelymatkan päässä Ukko-Kolilta ja autolla saavutat Kodan viidessä minuutissa. Kotaan mahtuu kerralla 30 henkilöä. Sen voi vuokrata yksityistilaisuutta varten. Katso menu Koli Active.

Koli Active Oy, p. 040 085 7557 koliactivesales@gmail.com.

Pehtoorin tupa, Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemi

Kesäkahvila palvelee kesä-elokuussa joka päivä ja viikonloppuisin myös touko-, syys- ja lokakuussa. Tarjolla kahvilaherkkuja makeita ja suolaisia, kioski, aamupalat, lounaat, illalliset - ruokailuihin suositellaan ennakkovarausta. Tilausravintola juhliin, kokouksiin ym.

Herajärven retkeilykeskus Oy, Mustalahdentie 27, 81160 Romppala, p. 0400 159 204, sales@kiviniementila.fi, www.kiviniementila.fi.

Pielisen Retki

Pielisen Retki tuo huipputasoiset juhla- ja cocktail-tilaisuudet asiakkaan omiin tiloihin. Ruoka valmistetaan aina laadukkaista raaka-aineista ja sesonkituotteista ennalta sovitulla sapluunalla. Tuotteet pyritään hankkimaan mahdollisimman pitkälti lähialueelta ja paikallisilta tuottajilta. Esimerkiksi kalatuotteet tulevat pääasiassa Pieliseltä.

Pielisen Retki, Karjalankatu 4 (sisäpiha), 75500 Nurmes, p. 044 377 9334, info@pielisenretki.fi, www.pielisenretki.fi.

Koli Freetime

Ryhmille maistuvat aamupalat, lounaat, päivälliset ja juhla-ateriat kodikkaan Koli Freetime -matkailukeskuksen tilausravintolassa. Tarjoilut suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaan. Matkailukeskuksessa myös kokous-, majoitus-, sauna- ja ohjelmapalvelut luonnonläheisessä ympäristössä suojaisan ja puhdasvetisen Valkealammen rannalla.  

Koli Freetime, Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara, p. 010  322 3040, koli@kolifreetime.fi, kolifreetime.fi.

Rinneravintola Rinnetupa

Ukko-Kolin laskettelurinteiden ala-aseman tunnelmalliselta Rinnetuvalta saat niin kahvila- kuin ruokatuotteet. Ravintolassa on A-oikeudet. Rinnetupa palvelee asiakkaita rinteiden aukiolopäivinä. Asiakkaiden käytössä on ravintolan lisäksi terassialue, nuotiopaikka sekä taukotila omien eväiden nauttimiseen. Maksuton, langaton nettiyhteys. Rinnekauden ulkopuolella ravintola palvelee ryhmiä tilauksesta. Tilaa 100 hengen tilaisuuksiin.

Rinneravintola Rinnetupa. Rantatie 27, Koli. Rinnekaudella p. 010 762 3633. Ryhmävaraukset sekä rinnekauden ulkopuolella Break Sokos Hotel Koli, p. 020 123 4662, sales.karelia@sokoshotels.fi.

Tilausravintolat ja catering Vuonislahdessa

Kestikievari Herranniemi

Pielisen rannalla palveleva ravintola tarjoaa perinteisiä karjalaisherkkuja ja maukasta kotiruokaa. Myös kevyet ja terveelliset kasvisruokavaihtoehdot. Ruokailutiloina ovat tunnelmallinen Kuusitupa (70 asiakaspaikkaa) sekä tilava kesäterassi. Tapiontupa ja rantapaviljonki illanviettoihin ja kokouksiin. Kestikievari kuuluu karjalaisuutta, paikallisuutta ja luontoa korostavaan Karelia á la Carte -verkostoon. 

Kestikievari Herranniemi, Vuonislahdentie 185, 81590 Vuonislahti, puh. 0400 482 949, reception@herranniemi.com, www.herranniemi.com.

 

Tilausravintolat ja catering Juuassa

Ravintola Kivikylän Herkku

Cateringpalvelut perhejuhliin ja kokouspalvelut. Ravintolassa 100 asiakaspaikkaa. Ravintolassa järjestetään paljon perhe- ja yritystilaisuuksia. Tulikiviravintolan yhteydessä on 70 hengen auditorio. Ravintola vuokraa myös majoitusta, saunatiloja sekä tarjoaa cateringpalvelua esimerkiksi Kolin alueen mökkeihin.

Ravintola Kivinkylän Herkku, Joensuuntie 1226A/ Kuutostien reunassa 83900 Juuka, Juuka, p. 050 3614730, pajarinen.johanna@gmail.com.

Ajankohtaiset aukioloajat Facebookissa, Facebook: Kivikylän Herkku Kyläpuoti

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK