Tilausravintolat ja catering

Ruokaa tilauksesta, olkaa hyvä

Kun kaipaat ruokapalvelua omalle ryhmällesi, Kolin seudulla palveluksessasi on useita tilausravintoloita ja catering-palveluja. Voit tilata ruokaa omaan loma-asuntoosi, nauttia illallisen kodassa tai muuten nuotion äärellä tai valita ryhmäsi toiveisiin sopivan ravintolamiljöön maalaistalon tuvasta rinneravintolaan.     

Muista, että saat myös retkieväät maastoon monilta catering-toimijoilta.

Tilausravintolat ja catering Kolilla

Kolin Satamaravintola

Kolin Satamaravintola on Pielisen helmi, ravintola hipoo Pielisen rantalaineita. Tarjolla on suussa sulavia maakunnan makuja ja hyviä juomia. Vaihtuva à la Carte -lista tarjoaa jokaiselle jotakin. Kolin Satamaravintolalta löydät ruoka-, kokous- ja saunapalvelut.
Kolin Satamaravintola, Rantatie 12, 83960 Koli, p. 0400 628 666, koliactivesales@gmail.com, Kolin Satamaravintola.

Avoinna joulu-, hiihtoloma- sekä kesäsesongeilla.

Kotaruokailut

Hirsikodalla ruoka nautitaan avotulen loisteessa, lampaantaljojen lämmittäessä istuimilla. Ruoka tarjoillaan paikallisista kuplika- astioista ja menu on suomalaisia perinteitä kunnioittava. Kotaruokailut järjestetään ennakkotilauksesta. Katso menu Koli Active.

Koli Active Oy, p. 040 085 7557, koliactivesales@gmail.com.

Koli Freetime

Ryhmille maistuvat aamupalat, lounaat, päivälliset ja juhla-ateriat kodikkaan Koli Freetime -matkailukeskuksen tilausravintolassa. Tarjoilut suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaan. Matkailukeskuksessa myös kokous-, majoitus-, sauna- ja ohjelmapalvelut luonnonläheisessä ympäristössä suojaisan ja puhdasvetisen Valkealammen rannalla.  

Koli Freetime, Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara, p. 010  322 3040, koli@kolifreetime.fi, Koli Freetime Leiri tai juhlat Kolilla.

Rinneravintola Rinnetupa

Ukko-Kolin laskettelurinteiden ala-aseman tunnelmalliselta Rinnetuvalta saat niin kahvila- kuin ruokatuotteet. Ravintolassa on A-oikeudet. Rinnetupa palvelee asiakkaita rinteiden aukiolopäivinä. Asiakkaiden käytössä on ravintolan lisäksi terassialue, nuotiopaikka sekä taukotila omien eväiden nauttimiseen. Maksuton, langaton nettiyhteys. Rinnekauden ulkopuolella ravintola palvelee ryhmiä tilauksesta. Tilaa 100 hengen tilaisuuksiin.

Rinneravintola Rinnetupa. Rantatie 27, Koli. Rinnekaudella p. 010 762 3633. Ryhmävaraukset sekä rinnekauden ulkopuolella Break Sokos Hotel Koli, p. 020 123 4662, sales.karelia@sokoshotels.fi.

Tilausravintolat ja catering Vuonislahdessa

Kestikievari Herranniemi

Pielisen rannalla palveleva ravintola tarjoaa perinteisiä karjalaisherkkuja ja maukasta kotiruokaa. Myös kevyet ja terveelliset kasvisruokavaihtoehdot. Ruokailutiloina ovat tunnelmallinen Kuusitupa (70 asiakaspaikkaa) sekä tilava kesäterassi. Tapiontupa ja rantapaviljonki illanviettoihin ja kokouksiin. Kestikievari kuuluu karjalaisuutta, paikallisuutta ja luontoa korostavaan Karelia á la Carte -verkostoon. 

Kestikievari Herranniemi, Vuonislahdentie 185, 81590 Vuonislahti, puh. 0400 482 949, reception@herranniemi.com, Kestikievari Herranniemi.

Show your Kli