Retkiluistelu

Koli - Vuonislahti, seitsemän kilometrin rata

Vuonislahti-Koli jäätien vieressä on retkiluistelurata. Radan pituus on yhteen suuntaan seitsemän kilometriä. Retkiluistelurataa pidetään auki aina sään salliessa niin kauan kuin jäätie on avoinna liikenteelle. Rata hoidetaan esim. lumipyryn jälkeen heti, kun jäätie on avattu. Talvella 2020 jäätie ei ole auki autoille, mutta retkiluistelurata on. Retkiluistelurata on tarkoitettu pelkästään luistelijoita, potkukelkkailijoita ja kävelijöitä varten, joten autolla tai muulla moottorikäyttöisellä ajoneuvolla ei saa radalla ajaa.

Asiakkaille on järjestetty penkit luistimien vaihtoon sekä Vuonislahden että Kolin päähän. Samoin noin puolivälissä on penkki, jossa voi pitää välillä vaikka evästaukoa. Retkiluisteluradan osalta on muistettava, että kyseessä on luonnon jää, joka saattaa olla epätasainen. Luistimiksi suosittelemme toki retkiluistimia, ja jos omia ei ole, pystyy niitä vuokraamaan Kolin Satamaravintolalta, Rantatie 12 tai lomakoli.fi-vuokraamosta, Hiekkaniementie 2..

Moottoriajoneuvoilla ajaminen luisteluradalla ei ole sallittu.

Retkiluistelurata kulkee siis Vuonislahden ja Kolin välillä. Vuonislahden satama on Tolkintien päässä. Osoite: Tolkintie, Vuonislahti. Kolilla retkiluistelurata alkaa Merilänrannasta. Ajo-ohje: Kolin kylältä noin 6 km Loma-Kolin suuntaan, käänne oikealle Merilänranta, osoite Hiekkaniementie 12, Koli.

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK