Hae sivustolta

Frisbeegolf ja minigolf

Koko perheelle sopivat harrastukset

Minigolf ja frisbeegolf ovat koko perheelle sopivia harrastuksia. Kolilla frisbeegolfaajien käytössä on kolme rataa, Kolin ensimmäinen täysimittainen 18-väyläinen frisbeegolfrata Ukko-Kolin rinteilläKoli Freetimella (6 koria) ja Kolin kylän keskustassa (5 koria). Omilla kiekoilla pelaaminen on ilmaista – maksat vain vuokravälineistä. Kolin kyläkeskustan radalle voit vuokrata kiekkosetin Kolin matkailuneuvonnasta (ma–pe) ja Kolin Salesta (la–su).

Minigolfia voi pelata Kolin kylän keskustan radalla (12 reikää) tai Hattusaaren Rantamajojen radalla (9 reikää) Pielisen ympäröimässä Hattusaaressa 16 km Kolin kylän keskustasta. Kyläkeskustan radalle voi vuokrata välineet Kolin matkailuneuvonnasta ja Kolin Salesta.

Fribeegolfia Lieksassa

Lieksassa on 7-väyläinen frisbeegolfrata Urheilupuistossa, Kainuuntie 7, Lieksa ja 18-väyläinen rata Timitran Hiihtokeskuksessa, Ylätie 20, Lieksa. Radalle on vapaa pääsy, eikä erillistä ajanvarausta ole. Kierroksen voi aloittaa miltä tahansa vapaalta väylältä, kunhan ottaa huomioon muut radalla liikkujat.

Lisätiedot: lieksa.fi/frisbeegolf.

Frisbeegolfia Juuassa

Juuasta löytyy kolme frisbeegolf rataa. Taivaanpankon frisbeegolfrata on 2016 avattu 9-väyläinen rata osoitteessa Pykäläsuontie 66 (Taivaanpankko). Radalle on vapaa pääsy.

Jussin frisbeen 20-väyläiselle frisbeegolfradalle ovat tervetulleita kaikki frisbeegolfista kiinnostuneet. Ennen radalle menoa, ilmoitathan ratamestarille tulostasi: Juhani Ryynänen, p. 044 980 4413. Rata sijaitsee osoitteessa: Kuhnustantie 284, Juuka.

Ahmovaaran frisbeegolfrata on rakennettu pururadan yhteyteen kumpuilevaan maastoon lähelle Kolia. Ahman Pojat ry:n ylläpitämä rata on 9-väyläinen, osoitteessa Ahmovaarantie 141, Juuka.

Lisätiedot: juuka.fi/ulkoliikuntapaikat

Tutustu kohteisiin