Hae sivustolta

Ohjelmapalveluyritykset
Erä-Eero

Unohtumattomia kokemuksia luonnon ja suurpetojen keskellä!

Erä-Eero on erikoistunut suurpetoeläinten valokuvaamisen ja katselun järjestämiseen kojuista. Sijaitsemme Lieksassa Pohjois-Karjalassa ja olemme toimineet vuodesta 1998.

Katselu- ja valokuvauskojuissa pääset nauttimaan luonnon rauhasta ja erämaan tunnelmasta lähes ympäri vuoden. Aivan pimeimpään vuodenaikaan, joulu- tammikuussa, olemme auki erityistapauksissa. Kuvauskojut sopivat kaikille kuvaamisesta kiinnostuneille, vasta-alkajasta ammattilaiseen.

Erä-Eeron kuvauskojut sijaitsevat lampi- ja metsämaisemissa. Vuodenajat ja sääolosuhteiden vaihtelut tuovat oman lisänsä. Jokaisessa valokuvauspiilossa on useita aukkoja, pultit kuulapäiden kiinnitykseen, kuivakäymälät ja nukkumismahdollisuus. Talvella kojuissa on myös kaasulämmittimet.

Eläintenkatselusta kiinnostuneille on tarjolla kaksiosainen katselukämppä, johon mahtuu noin 20 henkilöä. Eläintenkatselu sopii hyvin myös lapsiperheille sekä liikuntarajoitteisille.

Suurista eläimistä yleisin vierailija on erämaan salaperäinen kulkija ahma, jota voi kuvata ja tarkkailla myös talvella. Kesällä karhut ja linnut monipuolistavat valokuvausmahdollisuuksia. Joskus luonto yllättää ja saatat kohdata esimerkiksi ketun, hirven, suden tai muun odottamattoman vierailijan.

Yhteystiedot

Kontiovaarantie 70, Lieksa. Käänny Keljänpurontielle ja seuraa Erä-Eeron kylttejä

+358 400 159 452, +358 400 432 218 (English)

Lisätietoja alueesta ja ryhmätarjouksista

Kolin Matkailu / ryhmämyynti
puh. 050-553 3023

Tutustu myös näihin