Hae sivustolta

Mökit ja huvilat
Kolin Aamuranta

Viihtyisät ja modernit mökit Kolilla

Kolin Aamuranta tarjoaa ainutlaatuisia mökkielämyksiä Kolin kansallispuiston läheisyydessä Pielisen rannalla. Yhteensä viisi laadukasta ja hyvin varusteltua mökkiä sekä rantasauna ovat käytettävissäsi ympäri vuoden. Majoitustilaa löytyy yhteensä 30 hengelle, mikä tekee Kolin Aamurannasta ihanteellisen vaihtoehdon niin pienille kuin suurillekin ryhmille.

Sijaitsemme Pielisen rannalla, tarjoten upeita näkymiä ja mahdollisuuden nauttia Kolin kansallispuiston kauneudesta. Olit sitten suunnittelemassa perheen lomaa, ystäväporukan retkeä tai yritystapahtumaa, meillä on tilaa ja mukavuuksia tarpeisiisi. Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta mökkikokemuksesta Kolin Aamurannassa!

Keskeinen sijainti

Kolin Aamuranta sijaitsee vain kivenheiton päässä Kolin kylästä ja kansallispuistosta, mikä takaa helpon pääsyn alueen kauppoihin ja ravintoloihin sekä aktiviteetteihin.

Vaellusreitit 0,5 km. Kauppa 2 km, ravintola ja Kolin venesatama 0,5 km. Aamurannassa on helppoa viettää loma myös ilman autoa, koska kaikki tarvittava on lähellä.

Yhteystiedot

Rantatie 6 83960 Koli

+358500532718

www.kolinaamuranta.fi

Lisätietoja alueesta ja ryhmätarjouksista

Kolin Matkailu / ryhmämyynti
puh. 050-553 3023

Tutustu myös näihin