Hae sivustolta

Kokoustilat
Vanha Ristola

Hattusaaren Rantamajojen perinteikäs juhlatila

Perinteikäs Vanha Ristola on tunnelmallinen juhlatila Hattusaaressa. Tila on varatavissa toukokuusta-lokakuuhun ja se soveltuu 50-60 hengen juhliin maksimissaan, astiat 60 hengelle. Sopii erityisesti, jos toiveena ei ole valmis paketti, vaan haluat suunnitella tilan omiin tarpeisiin häissä, syntymäpäivä- tai yksityisjuhlissa.

Käytössäsi on päärakennus, josta löytyy iso hirsinen tupa, keittiö, baari, majoitushuone ja wc-ja pesuhuone, lisäksi ulkona käytössä 2 ulko wc:tä. Isolla hoidetulla piha-alueella tilaa oleskella, löytyy myös grillikota, grillipaikka ja keinu. Hirsiseinien sisällä lämpöisen tunnelman luovat pitkät pöydät, joiden ympärille mahtuu noin 50 henkeä hyvin ruokailemaan. Tilassa on käytössä myös oma baari, voit tilata baarimikon tai hoidella tarjoilut omatoimisesti.

Majoitusta on tarjolla aitoissa, pihamökissä ja päärakennuksen huoneessa. Tanssiliiteri (ei lämmitystä), paikka pienelle bändille, sisältyy koko paikan varaukseen.

Savusauna varattavissa erikseen, mahtuu noin 8-10 henkilöä kerrallaan, mahdollisuus varata myös siirrettävä palju paikalle.

Yhteystiedot

Hattusaaren rantamajat, Hattusaari 50, 83960 Koli

Lisätietoja alueesta ja ryhmätarjouksista

Kolin Matkailu / ryhmämyynti

puh. 050-553 3023

Tutustu myös näihin