Hae sivustolta

Majatalot
Kestikievari Herranniemi

Karjalaista ruokakulttuuria ja majoitusta maalaisympäristössä Vuonislahdessa.

Palveluja Pielisen rannalla tunnelmallisessa maalaisympäristössä Vuonislahden kylässä. Majoitusta hyvin varustetuissa huoneissa, huoneistoissa ja mökeissä. majoittautumaan mahtuu kesäisin reilu 40 henk. ja talvisin 30 henkeä.

Majoitus:
- Lomatalo Laurila: 8 kpl 2-3 hengen huoneita
- Päärakennus: 2 kpl 2-3 hengen huoneita & Linnea -huoneisto 2-4 henkilöä
- Mökki Kaisla 4-6 henkilöä
- Lomahuoneisto Ainola 8 henkilöä
- Luhtiaitat: 4 kpl 2-4 hengen huoneita
- Punahilkka: 2 kpl 2-4 hengen huoneistoa

Aamiaismajoituksen ohella tilausravintolamme toimii ympäri vuoden palvellen ennakkovarauksella ryhmiä ja majoittujia. Tarjoamme perinteisiä karjalaisherkkuja ja maukasta kotiruokaa. Käytämme mahdollisuuksien mukaan paikallisia raaka-aineita, kauden villivihanneksia, sieniä ja marjoja. Karjalainen ruokakulttuuri henkii syvältä keittiömme sydämestä. Tunnelmallisissa perinteitä huokuvissa tiloissa voimme palvella max. 70 hengen ryhmiä.

Hyvät tilat viettää juhlia, kokouksia ja illanviettoja. Tapiontupa ja rantapaviljonki illanviettoihin ja kokouksiin. Käytössä tilava rantasauna, kärrisauna, savusauna ja hoitosauna. Talvisin tilaussauna ja avantouintimahdollisuus.

Talvella pääset jäätietä pitkin vartissa Kolin rinteisiin ja laduille. Herranniemen rannasta lähtevät jääladut vievät Paateriin, Kolille ja Raapiosaaren kodalle.

Yhteystiedot

Vuonislahdentie 185, 81590 Vuonislahti

+358 400 482 949

https://herranniemi.fi/

Lisätietoja alueesta ja ryhmätarjouksista

Kolin Matkailu / ryhmämyynti
puh. 050-553 3023

Tutustu myös näihin