Hae sivustolta

Hyvinvointi
Korvenkota

Elämyksiä keskellä kansallismaisemaa

Perinteinen, tilauksesta valmiiksi lämmitetty, savusauna ja kota sijaitsevat Kolin kansallispuiston keskivaiheilla Pielisen rannassa. Kolin kyläseudulta Korvenkodalle on matkaa noin kymmenen kilometriä. Meille voitte saapua eri vuodenaikoina ja monella eri tavalla; kansallispuiston maisemien läpi kulkevaa Rantatietä pitkin, Herajärven kierroksen patikkapoluilta poiketen tai vaikka Pieliseltä käsin.

Paikka soveltuu parhaiten 1-12 henkilön ryhmille. Savusaunan lauteille mahtuu kerrallaan hyvin viisi ihmistä. Löylyjä riittää kertalämmityksellä jopa kolmeksikin tunniksi ja näin isompikin seurue pääsee nauttimaan kiireettömästä saunaelämyksestä ja Pielisen vilvoittavasta vedestä ( talvella avantomahdollisuus). Savusaunan läheisyydessä oleva kota tarjoaa myös tunnelmallisen ja suojaisan  tilan yhdessäolollenne. Kotaan mahtuu hyvin kymmenkunta ihmistä ja sen pihassa on lisäksi kaksi jykevää ulkopöytäryhmää evästäjille sekä ulkonuotiopaikka penkkeineen.

Meillä voitte viettää myös kokonaisen Koli Day päivän moninaisesta luontoympäristöstä nauttien.   Pirunkirkkoon, yhteen Kolin merkittävimmistä luontonähtävyyksistä, on Korvenkodalta vain muutama sata metriä. Pirunkirkon parkkipaikalta lähtevät kansallispuiston polut, Ennallistajan polku ja Kiehisen kierros, jotka molemmat liittyvät  lyhyeltä osin Herajärven kierrokseen. Vai haluatteko nähdä Kolin vaarat ja saaret Pieliseltä käsin, järvelle pääsette soutelemaan ja kalastelemaan puusoutuveneillämme. Talvella nämä samat retket voitte taivaltaa vaikka lumikengillä. Korvenkodan lämmin savusauna ja kota odottavat teitä retkipäivän päätteeksi. Tervetuloa Koli Korvenkodalle!

Yhteystiedot

www.korvenkota.com

Lisätietoja alueesta ja ryhmätarjouksista

Kolin Matkailu / ryhmämyynti

puh. 050-553 3023

Tutustu myös näihin