Hae sivustolta

Saunominen

Rentoutumista perinteiseen suomalaiseen tyyliin

Hotelleissa, hostelleissa, huviloissa ja huoneistoissa on usein omat saunat asiakkaiden käytössä. Moni yrityksistämme tarjoaa saunapalveluja ryhmille, jotka hakevat paikkaa vaikka saunaillan viettämiseen. Tutustu alla Kolin saunapalvelutarjontaan ja varaa itsellesi lämpimät löylyt.  

Hemmottelu ja maisemakylpylä Koli

Löydä suosikkisi kolmen erilaisen Koli Relax Span saunan joukosta. Suomalainen sauna on tietenkin kaikkein kuumin, höyrysauna puolestaan tarjoaa lempeän kosteat löylyt. Kaikki saunat ovat sekasaunoja.

  • Suomalainen sauna ”Tuli”
  • Aromisauna ”Kivi” 60-70 ℃
  • Höyrysauna ”Vesi” 40-50 ℃

Tilaussaunat

Koli Freetime: Kaksi sähkösaunaa: iso edustussauna 14 henkilölle ja pienempi sähkösauna kolmelle henkilölle. Puulämmitteinen sauna kuudelle henkilölle. Saunat sijaitsevat puhdasvetisen järven rannalla, talvella avanto. Mahdollisuus vuokrata myös palju johon mahtuu kahdeksan henkilöä kerralla.

Kestikievari Herranniemi Vuonislahdessa: infrapunasauna ja puulämmitteisiä saunoja. Talvella mahdollisuus avantouintiin saunan vuokrauksen yhteydessä.

Savusaunoja tilauksesta

Savusaunassa saunominen tarjoaa unohtumattoman elämyksen ja on sosiaalinen tapahtuma, joka tulisi jokaisen kokea. Savusaunoja Kolilla vuokraavat:

  • Kestikievari Herranniemi
  • Tarina-Aho
  • Kolikeskus

Tarina-Aho

Tarina-Ahossa Pielisen saaressa on kolme saunaa: kaksi perinteistä puusaunaa, joista isommassa mahtuu saunomaan viisi henkilöä ja pikkusaunassa kolme henkilöä kerralla. Tarina-Ahossa on myös suuri savusauna, jossa on miesten ja naisten puolet erikseen. Perinteiset puusaunat lämpenevät päivittäin, ja voitte varata ne seurueellenne. Saunat sijaitsevat muutaman metrin päässä rannasta, joten voitte pulahtaa Pieliseen vilvoittelemaan saunomisen yhteydessä. Voit myös ostaa vihdan, joka lisää tunnelmaa entisestään.

Kotakylän saunamaailma

Tervetuloa kokemaan unohtumaton saunaelämys Kotakylän rauhaan! 2-5 ainutlaatuista saunaa Vaikko järven rannalla lämpenevät seuraavasti: Kesälauantaisin saunoja lämpiää saunojamäärän mukaan kello 17-20. (ennakkovaraus, min 6 osallistujaa)

Hinta 35€/hlö, nuoriso 7-15v 20€ ja lapset alle 7v ilmaiseksi. (omat uikkarit mukaan)

Saunapäivään varaukset numeroon +358 45 3329881

Hinta sisältää suihkujen, pukutilojen ja panoraamakodan käytön. Ilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä klo 20 mennessä

Voit myös varata omalle työporukallesi vaikka savusaunan, suihkutilat ja panoraamakodan, räätälöidään yhdessä miellyttävä saunakokemus Kotakylän Saunamaailmassa.